#11 Abdul Kader Keita

Cevap: # Abdul Kader Keita

Yazık ettiler yazık.Sayın Polat Keitanın yediği dirsek sonrası haklı haksız yere yatması gözünüze battı da Barışın Sivasspor maçında yaptıklarını görmediniz mi ?

Ya geç katılmalara ne demeli ? Lincoln 15 gün geç gelmeseydi şuan takımdaydı hala ?

Resmen Paranın yüzü sıcak geldi sattık demiyor da Yok şöyleydi böyleydi diyor.İdari karar olduğu doğru ama sebepleri yanlış.Direk çıkıp söyleseydi Paramız yoktu Acil nakit ihtiyacından sattık diye.O zaman daha az tepki gösterirdim...

hani kendi gitmek istemisti?

Hocam, Keita'nın imza törenini Al Sadd'ın resmi sitesinde okumuştum. Keita'nın açıklaması şu şekildeydi: "Evime geri döndüğüm için mutluyum" Keita'da gitmek istiyordu, Nonda'dan sonra bu ihtimal biraz daha fazlalaştı ve gitti. Bu işi bu kadar büyütmenin anlamı yok beyler. Gitmesinin diğer bir sebebi de Frank Rijkaard ve Johan Neeskens. Onlara da mı güvenmeyelim?

Adamlar Ronaldoyu satıyor. Onlarada mı paranın yüzü sıcak geldi ? Her futbolcu satılabilir.

Hayata ilk çıktığı yere geri gitti üstteki ezik.

Hocam, Keita'nın imza törenini Al Sadd'ın resmi sitesinde okumuştum. Keita'nın açıklaması şu şekildeydi: "Evime geri döndüğüm için mutluyum" Keita'da gitmek istiyordu, Nonda'dan sonra bu ihtimal biraz daha fazlalaştı ve gitti. Bu işi bu kadar büyütmenin anlamı yok beyler. Gitmesinin diğer bir sebebi de Frank Rijkaard ve Johan Neeskens. Onlara da mı güvenmeyelim?

hocam adnan başkan keita nın satılması tamamen idari bi karardı,rijkaard da onayladı dedi,keita nın kendi gitmek istediği şehir efsanesi,gittiğinde yaptığı açıklama çok normal eski takımı sonuçta;),bana göre çok ama çok yanlış bi iş yapıldı,çok arayacağız.

Keita karaktersiz gerekçesi ile satılmış güya.Geçiniz.Karşı yakadaki karaktersizler basın ve klübü tarafından baştacı ediliyor.Bilica ne tür pislikler yaptı gitti mi?Üstelik Keita'nın kılı değerinde bir adam.Yönetim basına ve çakallara oyuncusunu kurban etmiştir.Yazık ki ne yazık.Benim en sevdiğim oyuncu idi Keita.Takımda Keita olduğu zaman içimi bir huzur kaplıyordu. Keşke az biraz Kewell'a bağırdığı kadar Keita'Ya bağırsaydı taraftar

Bu takıma sadece Keita'nın eklenmesi bile şampiyonlukta favori yapabilirdi. Misimovic ile geçen sezonun üstüne çıkma olasılığı yüksekti. Teknik,şut çekebilen, güçlü, hızlı ; oyun zekası dışında bir kanatta olabilecek bütün özellikler fazlası ile olan bir futbolcu.

üşüyoru reis...

bu seneki maclarda bir serdara bakıyorum,

bir de senı hatırlıyorum,sağ kanadı otoban yaptıgını.

o an bır temmuz sabahı gittiğini aklıma getiyorum.

felaketiim oldu,sanırım kanser oluyorum.

Nedir bu Keita fetişizmi ya.. Deplasmanlarda yoktu, kamplardan geç döndü, takımı yalnız bıraktı, Fener'e yenilmemizde en büyük pay sahibiydi, Katar'a gidecek kadar da futbolu kafasında bitirmişti.

heee hee abdulgadirr keytaaa

hatta keita olmasa şampiyonduk:b5:

Nedir bu Keita fetişizmi ya.. Deplasmanlarda yoktu, kamplardan geç döndü, takımı yalnız bıraktı, Fener'e yenilmemizde en büyük pay sahibiydi, Katar'a gidecek kadar da futbolu kafasında bitirmişti.

heee hee abdulgadirr keytaaa

O kadar anlatmana rağmen geçen sene en iyi adamlardan biri diğeri Arda ;)

O kadar anlatmana rağmen geçen sene en iyi adamlardan biri diğeri Arda ;)

Bir futbolcunun iyi olması herşey midir ? Galatasaray kültürüne uyup uymaması önemli değil midir ? Önemli bir maçtan önce kimseye söylemeden milli takıma gidip takımı yalnız bırakması önemli değil midir ?

Dikkat ettiysen kötü oynadı demedim.

Takımı yanlız bıraktığı maç Gençlerbirliği maçı o da zaten sezonun son maçı.O maçta da atı alan Üsküdar'ı geçmişti.Bursa mı Fener mi diyorduk.

Galatasaray için önemi olmayan bi maçtı.

Sanki takımdaki 20 küsür kişiden hepsi kurallara ya da hepsi Galatasaray kültürüne uyuyorda bi Keita uymuyor.Üstelik sahada Galatasaray'a en fazla katkıyı verenlerden biri.Yan gelip yatanlardan daha değerlidir.

Değerli olacak ki yönetim sattı hemen.Yoksa transfer işi yaştı

yapmayın kimse kendını dısıplınsızdi suydu buydu dıye kandırmasın.tt arenada sagdan keitayı yardıdırken düşünsenize bi.keita bu ligin en fark yaratan oyuncusuydu.fener macını nasıl oldu da o kaybettırmiş?muhstesem kalecımız 2cı golde topu alexe nısanlayıp penaltı yaptırmasına on ayak olmadı mı.zaten arda fb maclarında yok,bı keıta kaleye goturmeye calıstı o da tahrık oldu.atletico madrid macları askına bu adama laf solemeyın kalbınızın kosesınde yerı olsun.hanı kaleye gıdemıoduk ilk macta alıp yuruyup gıdıodu.o adamdı keita.yenılgıye isyan eden ılerı gerı ıt gıbı calısan.

Ben transferlere, oyunculara ne kadar iyi oynadığıyla yargılamıyorum. Yargıladığım husus ne kadar evet bu benim takımımın oyuncu diyerek yargılıyorum

Basit bir soru, geçen sene Keita Kewell dan daha iyi oynadı

Tercih hakkınız olsa kimi seçerdiniz ve neden ?

Geri
Üst Alt