#11 Abdul Kader Keita

Cevap: # Abdul Kader Keita

Sağ açıkta Keitadan sonra elanoyu görünce üşüdüm, dondum battaniye yorganla izledim maçı.

1z3yvrd.jpg

Aynen

ali sami yen topçuları kimler şimdi,söylesin biri:o

Taç çizgisinde bile attığın çalımları özlüyoruz...Üşüyoruz Reis...

Keita golle başladı!

16 Eylül 2010 Perşembe * 08:15

Galatasrayımız'dan Al-Sadd'a giden Abdul Kader Keita, ligin ilk maçında attığı golle takımına 3 puanı getirdi.

Galatasaray'ın 8 milyon 150 bin Euro bonservis karşılığında Al-Sadd'a sattığı Abdul Kader Keita, Katar 1. Ligi'ne hızlı bir başlangıç yaptı.

Keita attığı kafa golüyle takımının sezonun ilk haftasında rakibi Al- Rayyan'ı 1-0 yenmesini sağladı. Oynadığı futbolla büyük beğeni toplayan Fildişili yıldızı, golünden sonra ilk kutlayan ismin yine eski bir Galatasaraylı Felipe'nin olması dikkatlerden kaçmadı.

Kaynak: Sabah

Felipe'de mi o takımdaymış?

ulan ballı herifler hayatlarının transferini yaptılar zaten:o

Keita golle başladı!

16 Eylül 2010 Perşembe * 08:15

Galatasrayımız'dan Al-Sadd'a giden Abdul Kader Keita, ligin ilk maçında attığı golle takımına 3 puanı getirdi.

Galatasaray'ın 8 milyon 150 bin Euro bonservis karşılığında Al-Sadd'a sattığı Abdul Kader Keita, Katar 1. Ligi'ne hızlı bir başlangıç yaptı.

Keita attığı kafa golüyle takımının sezonun ilk haftasında rakibi Al- Rayyan'ı 1-0 yenmesini sağladı. Oynadığı futbolla büyük beğeni toplayan Fildişili yıldızı, golünden sonra ilk kutlayan ismin yine eski bir Galatasaraylı Felipe'nin olması dikkatlerden kaçmadı.

Kaynak: Sabah

Felipe'de mi o takımdaymış?

Felipe Jorge

Al Sadd Sports Club Official Web Site :(

Türkiye liginde ahlak abideleri oynadığı için Keita gibi takımın yüzde 50si edecek adamı gönderdi Polat.Sırf bu yüzden nefret ediyorum senden Polat. Şu takımda en çok sevdiğim futbolcuydu.

Katar'da oynayacak kadar futbolu kafasında bitirmiş. Bu kadar iyi! olan oyuncuya neden Avrupa'da bir klüp o bonservis parası vermemiş acaba.

Katar'da oynayacak kadar futbolu kafasında bitirmiş. Bu kadar iyi! olan oyuncuya neden Avrupa'da bir klüp o bonservis parası vermemiş acaba.

Canım kardeşim istenmediğin yerde durur musun? Sezonun son maçı Keita gönderilecek diye kararı verdik dedi Polat.Elano ile tek fark Elano satılamadı Keita satıldı.Bari kar falan edilseydi. Keita geçen yıl bu takımın en iyi oyuncusu idi. Bu muameleyi haketmedi.

Geri
Üst Alt