#11 Abdul Kader Keita

Cevap: # Abdul Kader Keita

Keita'nın sorunu son vuruş eksikliği çekmesi idi bazen.Yoksa dünyanın her takımında bence rahatlıkla oynardı. Ama mental eksiklikleri olduğu doğru.

Biraz da saman alevi gibiydi. Maç boyunca belirli bir standart tutturamıyordu. Pino ile ikisi birlikte olsa çok güçlü kanat rotasyonumuz olurdu.

Gırtlağım çıkana kadar bağırdım takımdaki en iyi adam bu diye, ardadan iyi bile dedim, yanlış çıkarmadın beni keita, arda gitse sen kalsan ardayı senin kadar aramazdık!

GERİ DÖNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

Tarihimizin gelmiş geçmiş en iyi sağ açığı bu adam,

Her yenilgiden sonra bu konunun dolmasına anlam veremiyorum. Reiiiiiz, üşüyoruuuuz, donduuuuk, öldüüük, bittiiiiik. E yeter yahu?

sisteme uymuyo olm,sende bi halttan anlamıyon lan:asd:,takır takır barca gibi pas yapan takımı bozuyor adam:asd:

Rakipler bile korkardi bu ada'm'dan yahu

adam donmuş beyler.

Pino yerini doldurur onun hem oyun zekası da var deplasmanlarda daha etkili ve takım oyununa uygun demi (!)

:haha:

inci sözlüğü atmak lazım artık hayattan. başta güzeldi yunus, valla bak. Ama bozuldu artık, bir esprisi kalmadı. şuan bu dediğinede gülecek birini tanımıyorum.

valla gülelim diye demedm,o kelimeleride hiç kullanmam,sadece sen biraz saçmaladın o mesajında bende devamını getireyim dedim:o

Saçmalayan sizsiniz. Hani Galatasaray dünyanın en asil taraftarı, en kral taraftarı falan ya, giden oyuncunun arkasından ağlıyor, bunu belirtmeye çalışıyorum. Eyvallah iyi oyuncuydu, ağlamak yerine yenisini bulun. Yönetim Pino'yu denedi, şuanlık olmadı. Reiiiiiizzzzzzzzzz, donuyoooz, üşüyoooz demeye gerek yok yani. Ağlamanız hiç bir anlam ifade etmiyor. Aslında pardon, mesaj sayınız artıyor. Ne kadar önemliyse tabi.

[video=youtube;AtPdr8XoMfo]https://www.youtube.com/watch?v=AtPdr8XoMfo[/video]

[video=youtube;Z04doI5ldrY]https://www.youtube.com/watch?v=Z04doI5ldrY[/video]

Ne topcuydu ama be. Onun gibisi bidaha zor gelir Türkiye'ye.

Saçmalayan sizsiniz. Hani Galatasaray dünyanın en asil taraftarı, en kral taraftarı falan ya, giden oyuncunun arkasından ağlıyor, bunu belirtmeye çalışıyorum. Eyvallah iyi oyuncuydu, ağlamak yerine yenisini bulun. Yönetim Pino'yu denedi, şuanlık olmadı. Reiiiiiizzzzzzzzzz, donuyoooz, üşüyoooz demeye gerek yok yani. Ağlamanız hiç bir anlam ifade etmiyor. Aslında pardon, mesaj sayınız artıyor. Ne kadar önemliyse tabi.

Eeee, lafi nereye getirmek istiyorsun

pino yu aydini serdar özkani gördükce üsüyoruz reis

Geri
Üst Alt