#11 Abdul Kader Keita

Cevap: # Abdul Kader Keita

yalnız komedi olan kısım sadece sami yen de oynuyor lafı,sami yen de ki her maç garanti sanki:asd:,bu adamın ayağnın altını öperim lan bulsam,yönetim tarihinin TARTIŞMASIZ en büyük hatası,açıkçası fenerli olsam bunu yapardım.

3 kuruş kar etmek için takımı mahveden Polat ve ekibini Allah'a havale ediyorum. Keşke futbolcuların hepsi Keita gibi (Polat'ın tabiriyle) disiplinsiz olsa!

Keita'yı korkan rakip takımların yönetiminin medya gazıyla yolladı Adnan Polat. Kafasını çok duvara vuruyordur ama biz göremiyoruz tabi.

Her mac 3 kisi ile anca durdurabilinen futbolcu

Karaktersiz keita'nin yerine karakterli Serdar/Pino alindi.

Ikisi Keitanin gecen ay kestigi basparmak tirnak parcasi bile olamaz.

Sırtına üç tane adam alıp asist yapan, tekmeye kafa sokan, panathiankos maçında geçen yıl gelen topun üstüne kendisini yuvarlayarak atan, Galatasaray ruhuna herkesten fazla sahip bir oyuncuydu.Az taraftar Keita diye bağırsaydı keşke.

Bencil oynuyordu. :o

Milli takımdan dönüşlerde 2 gün geç kalıyordu:rolleyes:

Ali Sami Yen topçusuydu.:rolleyes:

oyun zekası yoktu.yanı hala ınanamıorm

kara sevda kara sevda dedikleri daha ne olabilir ki

Çok daha iyi bir ülkede altyapısını tamamlasaydı,oyun zekası olsaydı en az Ronaldo klasında bir futbolcu çıkardı ortaya.Hala inanamıyorum arkadaş bu adamın gittiğine.Meğer biz onu oynatmıyor diye Eriksson'a söverken bizimkiler adamın kalemini kırmış bile.Bu adamın yollanmasında payı geçen herkes gerizekalıdır gözümde kim ne derse desin.

s2(60).jpg

:sad007::sad007::sad007:

Geri
Üst Alt