#11 Abdul Kader Keita

Cevap: # 11 Abdul Kader Keita

Bu lyon bize artik oyuncu fallan vermez, onlardan her aldigimiz oyuncu patlama yapiyor :D adamlarda her seferinde pisman oluyordur ...

sonicbar.gif

Herşey iyi güzel de birde zamanında topu ayağından çıkarıp iyi pas verse.Nerdeyse kendine çalım atacak :D.

Herşey iyi güzel de birde zamanında topu ayağından çıkarıp iyi pas verse.Nerdeyse kendine çalım atacak :D.

O da olur zamanla. Zaten onu da mükemmel yaptı mı acayip bir topçu almış olacağız. ama bu pas mevzusu takıma ısınmasıyla ilgili. Ha bir de herkes top Keita'ya geldi mi duruyo çünkü kimse ne yapacağını kestiremiyor:D:D

topu getirişi güzel de hızla gelirken yerden pas falan atıyo henüz düzgün bi orta yaptığını görmedim bu konuda Ardadan ders alması lazım

Adamın ceza sahasına ortaladığı her top bir el bombası gibi düşüyor ceza sahası içine. Ama vurucak oyuncu lazım! Bunu iyi analiz etmek gerek. Bilmeden atıp tutmayalım.

Harbiden ben de Keitanin ortalarini cok güzel ve etkili buluyorum. Belki cok acmiyor ama actigi zaman yuzde 85% etkili ve tehlikeli orta aciyor.

Harbiden ben de Keitanin ortalarini cok güzel ve etkili buluyorum. Belki cok acmiyor ama actigi zaman yuzde 85% etkili ve tehlikeli orta aciyor.

Evet sana katılıyorum ortaları süper. çok sert ve kavisli ortalar genelde rakiplere zor anlar yaşatır direk adama gitmese bie rakibe çarpıp golde olabiliyor...

Orta yapmasına bile gerek yok, maçın başlarında bir şut çıkardıya felaket bir açıdan, bu sene böyle gollere hazırlanalım:D

ayağında fazla top tutması bazen takım oyununa zarar verebiliyor.

bu şekilde kaptırdığı toplardan çok çekebilir galatasaray.

ama bunun dışında mükemmel bir oyuncu gerçekten.

şut desen şut, fizik desen fizik, hız desen hız, çalım desen çalım...

eğer topu da ayağında gereğinden fazla tutmayıp, doğru zamanda çıkarabilirse işte o zaman bir canavara dönüşür.

Kayseri vur-kır oynuyor. Bugün sakatlanmasında, yeter.

ayağında fazla top tutması bazen takım oyununa zarar verebiliyor.

bu şekilde kaptırdığı toplardan çok çekebilir galatasaray.

ama bunun dışında mükemmel bir oyuncu gerçekten.

şut desen şut, fizik desen fizik, hız desen hız, çalım desen çalım...

eğer topu da ayağında gereğinden fazla tutmayıp, doğru zamanda çıkarabilirse işte o zaman bir canavara dönüşür.

Bence gerektiği yerde çalım atıyor, ayrıca ortalarıda çok iyi.. :)

Geri
Üst Alt