#11 Abdul Kader Keita

Cevap: # 11 Abdul Kader Keita

temposuz diyenler var neden diyorlar anlamadım? Adam durum berabereyken sağdan zorluyor geçiyor şut çekiyor orta açıyor. 2,3-0 yaptığımızda garanti oynuyor sırtını dönüp pas yapıyor topun bizde kalmasını sağlıyor. öyle adam kolay kolay bulunmaz:)

Bence gerektiği yerde çalım atıyor, ayrıca ortalarıda çok iyi.. :)

ortalarına laf söylemedim zaten ama bazen pas vermesi gerektiği yerde çalıma girebiliyor.

tabii ki insiyatif alacağı zamanlar da olmalıdır ama bana zorda kalmadığı sürece pas vermeyi pek sevmiyor gibi geldi.

topla oynamayı seven bir oyuncu zaten eğer rijkaard bu huyunu biraz törpülerse çok daha yararlı olacaktır.

tabii bunlar keita'yı beğenmediğim anlamına gelmiyor, sadece öyle oynarsa daha da verimli olabileceğini düşünüyorum.

rijkaard'ın da bu uyarıları yaptığını düşünüyorum, keita'nın denizlispor maçının ilk yarısındakiyle ikinci yarısındaki oyununu karşılaştırırsak.

Belki bazen yanliz oynayabilir , ama cogu zaman adamini geciyor ve ardindan cok guzel paslar veriyor. Bazen topu kaybediyor , ve kaybetdiginde cok hizli bir sekilde defansa kosup topu geri aliyor. Top calma yetenegi cok yuksek bir direcede. Hem defansif hem offansif yonden cok iyi bence. Ve bazen show yapmasida iyi oluyor. Aynen boyle devam etsin.

Keita geldiğinden bu yana sanıyorum ki kanatlardaki çimlere fazladan özen göstermek zorunda kalıyor saha görevlileri . :D

O kadar da değil ::rolleyes:.

Keita bu performansını sürdürsün bence Avrupa da en az Ribery kadar piyasası olacaktır.Bide 2010 Dünya Kupasında fil dişiyle başarılı maçlar çıkarırsa değerini katlar.

Ribery nin iki büyük artısı var A.B vartandaşı olması ve yaşı onun dışında şuanki Keita dan ne fazlası var???

Keita bu performansını sürdürsün bence Avrupa da en az Ribery kadar piyasası olacaktır.Bide 2010 Dünya Kupasında fil dişiyle başarılı maçlar çıkarırsa değerini katlar.

Ribery nin iki büyük artısı var A.B vartandaşı olması ve yaşı onun dışında şuanki Keita dan ne fazlası var???

Ribery dünyadaki en iyi 5 oyuncudan biri bana göre..Aklıma geldikçe çıldırıyorum..

Kayserispor maçında pek etkili değildi ilk yarı. Oyundan alınmasa 2.yarı daha iyi bir Keita izleyebilirdik bence. Olsun Keita, önümüzdeki maça bakices ;):)

Keita bugün etkili değildi oyundan çıkarılması iyi oldu.

Yorgunluk vardı üstünde...

Her zaman çalım atmak yerine çabuk pas yapsa ya da verkaç yapsa daha etkili olacak.

Geri
Üst Alt