#11 Abdul Kader Keita

Cevap: # 11 Abdul Kader Keita

Ya neyse amacım tartışmak değil.Herkesin kendine göre bildiği doğruları var.Faydalı dediğiniz oyunculardan para kazanmak şöyle dursun kovarcasına kurtulmaya çalıştılar.Bunlardan bazıları tazminat davası açtı ve bizim şu an borç batağında olmamızın ana sebepleridir onlar.Ben Keitada böyle şeylar yaşanmaz inşallah diyorum artık adam gibi para kazanabilelim diyorum tıpkı İlie, Filipescu ve Tamas'ta olduğu gibi.

Ya neyse amacım tartışmak değil.Herkesin kendine göre bildiği doğruları var.Faydalı dediğiniz oyunculardan para kazanmak şöyle dursun kovarcasına kurtulmaya çalıştılar.Bunlardan bazıları tazminat davası açtı ve bizim şu an borç batağında olmamızın ana sebepleridir onlar.Ben Keitada böyle şeylar yaşanmaz inşallah diyorum artık adam gibi para kazanabilelim diyorum tıpkı İlie, Filipescu ve Tamas'ta olduğu gibi.

Eskiler için haklısın, ucuz adam alma adına paralar saçıldı, daha da maliyetli oldu. İngiliz atasözüydü galiba "Ucuzunu alacak kadar zengin değilim" diye. Bu yönetimin mantığı kesinlikle para saçmak üzerine değil, yaptıkları tüm transferler sonuna kadar çıkarıyor parasını, Elano ve Keita gibi adamlar içinse o ödenen miktarlar bedava sayılır.

GS hala o transferlerin bedelini ve faizlerini ödüyor.

Öncelikle " GS " kullanımını G.Saray veya Galatasaray şeklinde düzeltirsen kendi adıma sevinirim ...

Aralarında en çok para verilen isim olan Jardel'in klübe mali bir götürüsü olduğunu hatırlamıyorum...

Ki geride kalan isimlerinde öyle çok büyük maliyetli isimler olmamakla beraber en pahalısının 2-3 Milyon Dolarlarda olduğunu düşünmekteyim ( yanlışsam düzeltiniz)

Bununla beraber az önce saydığım ; Sarp Gökhan,Kewell isimleriyle beraber

Lincoln,Keita,Elano gibi isimlerinde hatırlanması gerekmektedir , bu isimlere verilen paralar öyle kolay kolay hiç bir klübün karşılayamayacağı paralardır hele ki bahsettiğin gibi hala üzerinden 10 yıl geçen transferlerin faizlerini ödeyen bir klübün bu isimlerle anılması bile imkansızdır...

Eskiler için haklısın, ucuz adam alma adına paralar saçıldı, daha da maliyetli oldu. İngiliz atasözüydü galiba "Ucuzunu alacak kadar zengin değilim" diye. Bu yönetimin mantığı kesinlikle para saçmak üzerine değil, yaptıkları tüm transferler sonuna kadar çıkarıyor parasını, Elano ve Keita gibi adamlar içinse o ödenen miktarlar bedava sayılır.

Bu yönetimin transfer politikasını beğeniyorum ona lafım yok.Artık bizde bi taraftar kazanalım diyorum, kaybedeceğimiz kadar kaybettik bu zamana kadar.

İş insanın zaten ibadetidir mesela kuyumcu altınlarını korumak pahasına ölürse sehit mertebesindedir bunu göz önüne alarak futbolcuların oruc tutmasını istemiyorum baska sekillerde bunu ödeyebilirler.

Zamanla o da azalacaktır, kötü bir Lyon dönemi geçirdi, tekrar kendini ispatlama çabası içinde, bu yüzden böyle durumlarla karşılaşırız bir süre bence. Fena da olmuyor gerçi şov izlemek:D

Lille'deki keitayı yakalarsak hem muthiş katkı saglar hemde kasayı doldurur.

Keita'nın %100 ile oynadıgını dusunmuyorum cunku takip ettigim keitanın daha altında şimdiki performansı bile hep + yönlerini söyledik birazda elestirelim cunku daha iyisini verebilicek bir oyuncu.

Cizgiye cok bitişik oynuyor iceri girmiyor fazla kopuk kopuk oynuyor iceri girmeyi 1-2 kere denedi genelde ya gol oldu ya penaltı.

Kanatları degiştirerek oynamıyor artık bu oyun istedigimi hocanınmı bilemem ama sag kanatta ne kadar faydalıysa sol kanattada o kadar etkili olacak bi oyuncu ters ayak kombinasyonunu yapmak lazım.

Daha aktif bi görüntü cize bilir top ayagına gelince var yokken oda yok

vs vs vs

Ama sunu not olarak söyliyelim keita daha yuzde yuzuyle oynamıyor.

Katılıyorum Murat sana daha da kendine gelecektir. Asıl hünerlerini direk içeriya katettiğinde daha iyi anlayacağız. Fiziken de maksimum seviyeye ulaştığında o Lille zamanındaki patlamaları sık sık izleyeceğiz. Bunların yanında takım savunması için de müthiş bir adam Keita. Bir de Rijkaard faktörünü düşününce seneye bol sıfırlı teklifler gelmesi şaşırtmamalı bizi.

Öncelikle " GS " kullanımını G.Saray veya Galatasaray şeklinde düzeltirsen kendi adıma sevinirim ...

Aralarında en çok para verilen isim olan Jardel'in klübe mali bir götürüsü olduğunu hatırlamıyorum...

Ki geride kalan isimlerinde öyle çok büyük maliyetli isimler olmamakla beraber en pahalısının 2-3 Milyon Dolarlarda olduğunu düşünmekteyim ( yanlışsam düzeltiniz)

Bununla beraber az önce saydığım ; Sarp Gökhan,Kewell isimleriyle beraber

Lincoln,Keita,Elano gibi isimlerinde hatırlanması gerekmektedir , bu isimlere verilen paralar öyle kolay kolay hiç bir klübün karşılayamayacağı paralardır hele ki bahsettiğin gibi hala üzerinden 10 yıl geçen transferlerin faizlerini ödeyen bir klübün bu isimlerle anılması bile imkansızdır...

Bu yönetime laf etmiyorum zaten. Öncekilerin de çoğuna fazla bonsevis ödenmedi evet, ödenenlerde vardı ama sadece bonservisle kalmadı olay. Adamları satamadık, sözleşmesini fesh ettik tazminat ödedik, tazminat ödemediklerimiz fifa ya dava açtı kazandılar hem itibar hem de mali kaybımız oldu. 1-2 tanesi hariç bu futbolcuların hiçbirinden para kazanamadık, onlar da ancak bonservis maliyetlerini çıkartmışlardır(pinto,bratu,tamas,petre). Bunlarında hepsini satamadık gerçi ama yine de yazayım. Klübün hala bu isimlerin borcunu ödediği aşikar. Adnan polat ta bunu söylemişti üstü kapalı. 2. Terim döneminde 34 futbolcu alınmış bunların aşağı yukarı hepsiyle sorunlu ve tazminatlı ayrılınmış. Ayrıca hiçbir sportif başarı yok. Klübün 250 trilyonluk borcuna bakarsak dediğin doğru, elano nun falan bizimle adının bile anılmaması gerekir. Ama güvendikleri şey stat ve oraya efsane bir kadro çıkartmaya çalışıyorlar. Bunun için şartları zorluyorlar.

Jardel i kaça alıp kaça sattık, bilmiyorum.

GS kullanımının serbest olduğunu sanıyorum.

Bolt=Keita.. :D kadıköyde takla atıcak İnşAllah

5.Hafta deli ibo futbolu birakacak 10.hafta carlos futbolu birakacak :D

Abdel Kader Keita, Shabani Nonda ve Uğur Uçar bu antrenmanın tümünde takımla birlikte çalışırken, Hakan Balta salonda ve sahada kondisyoner Fatih Yıldız yönetiminde takımdan ayrı olarak çalıştırıldı.

Çok şükür Keita'da düzelmiş. :)

Abdel Kader Keita, Shabani Nonda ve Uğur Uçar bu antrenmanın tümünde takımla birlikte çalışırken, Hakan Balta salonda ve sahada kondisyoner Fatih Yıldız yönetiminde takımdan ayrı olarak çalıştırıldı.

Çok şükür Keita'da düzelmiş. :)

Süper Süper Süper Süper Süper :2_thumbs_up_-_anima

Ankara maçında oynar umarım Keita'sız maçlar sarmıyor!

Oynayıp oynamayacağı hala belli değil Riske edilmesinden yana değilim ama oynayabilir durumdaysa oynasın.Seyir zevki çok yüksek bir futbolcu.

O nasıl bilektir be müdür,gerçekten hayranım hele taç çizgisinin üstünden nasıl arap atı gibi şaha kalkar bir oyuncu gerçekten Keita'yı iyice tanıması lazım takımın kafasına değilde önüne top atmalıyız o çok seviyor öyle topları,sıfıra indiği her atak gol olabilir çok tehlikeli bir oyuncu iyi kullanmalıyız.

Geri
Üst Alt