#11 Abdul Kader Keita

Cevap: # 11 Abdul Kader Keita

Üzerimize gelen takımların en çok korkması gereken isim Keita!

Her an bindirme yapıp cezayı kesebilir..

Beşiktaş karşısında erken gol bulup üzerimize çekebilirsek Keita çok iş yapacaktır..

Keita forvet oynasa entresan şeyler olabilir. Araya atılan toplara çok iyi koşular yapar aslında.

Sen nasıl bişeysin beee senin veren Allaha kurban olıyım bee göz zevki ulan göz zevki bizde oynadıgı en iyi mac bu mactı ama idda ediyorum yuzde 50 si bile degil.

Sana insan diyenin gözü çıksın :mad:

keita topu ayagina alinca bizim kahve cosuyor,

oglum adam bu kadar manyak oynar mi, keita için izliyorum daha çok maçlari

Ben taraftarı sürekli bu kadar heyecanlı tutabilen bir adam hatırlamıyorum takımda, her an patlamaya hazır bomba gibi, bu sene en çok iş yapacak transferimiz.

Her top kaybindan, kaleyi bulmayan sutundan sonra Frank'e bakiyor gozunun ucuyla, heyecan yapiyor sanki laf yiyecekmis gibi. Lyon taraftari bozmus bu adamin psikolojisini, guven Kader kendine, muthis yetenek var sende herkes biliyor, korkma, bakma yedek kulubesine yaramazlik yapmis cocuklar gibi.

Fildişili oyuncunun G.Saray'da iyi oynamak zorunda olduğunu belirten Lyon Başkanı Aulas: Oldukça yetenekli ama Afrikalı!.

Lyon Başkanı Jean-Michel Aulas'tan, Keita uyarısı... Arkadaşımız Selçuk Manav'ın sorularını içtenlikle yanıtlayan Aulas, "Keita oldukça yetenekli bir futbolcu. Ama doğduğu bölgeden kaynaklanan bazı problemleri var. Afrikalı oyuncularda rastlanan olumsuz özellikleri o da taşıyor. Bu durum onun yeteneklerinin gölgede kalmasına neden oluyor" dedi.

Keita'yı

Lyon'a kazandırırken büyük paralar ödediklerini vurgulayan Aulas, "Ama bu kez daha dikkatli olacağından eminim. Çünkü G.Saray onun son şansı" ifadelerini kullandı. Lyon başkan danışmanı Bernard Lacombe ise "Keita yetenekli olduğu kadar hareketli bir oyuncu. Genelde onunla ilgili sorunları çözmek bana düşerdi. Profesyonellikle ilgili sorunları var" yorumunu yaptı.

SELÇUK MANAV - Fotomaç

:D:D:D:D

Selçuk Manav k.bakmasın kimse dogruyu söylemek zorundayım.Selçuk malın teki.Ama böyle bağlantıları olabiliyor.Birde spor müdürlüğü vermişlerdi bu adama.

Keita'nın ne kadar büyük oyuncu olduğunu görüyorlar hemen karalama çalışmaları ama yemezler,seneye Eboue'yi alırız sağ kanatın düşünemiyorum.

Cevap: #11 Abdul Kader Keita

İbrahim Üzülmez şimdiden 3.5 atıyordur. :)

Keita'nın ne kadar büyük oyuncu olduğunu görüyorlar hemen karalama çalışmaları ama yemezler,seneye Eboue'yi alırız sağ kanatın düşünemiyorum.

Bak Eboueyi isterdim:)

Keıta Sabriyle uyum saglayamadı

Sag bekte uyum saglayabilecegi bir oyuncu olursa coşar

keita gayet mutlu ve huzurlu burda kimsenin şüphesi olmasın taraftarda çok seviyor onu

İbrahim Üzülmez'in futbol hayatını bitirecek.

Çok sempatik ya .

abdul-kader-keita.jpg

Geri
Üst Alt