#11 Abdul Kader Keita

Cevap: #11 Abdul Kader Keita

ibo aleyküm selam diyene kadar o takla atmaya başlar:allecto::allecto::allecto:

Dünya kupası elemerinde altın 11e seçilmiş bir oyuncudan bahsediyoruz ibo yer keitayı bu şartlarda :D :D:D

İsmail oynamasın genç bir karddeşimiz yazık olur kariyeri için :) Ama çocukta yaparım kariyerde diyorsa buyursun oynasın :D

keita nın ayağında mıknatıs mı desek ne desek bi meret var top ona gelince topu ayağına yapıştırıyo resmen.mıknatıs değildir heralde keitaya özel bişey

Keita muthis bir adam takim icin bu kadar ugrasilir mi ya, sol bek, sag bek, sol acik, sag acik her yerdeydi adam zorlandigimiz bolumde resmen ayakta tuttu takimi tek basina. Yuruyedur Kader!

Keita çabalıyor .Sabri'nin ilerde kaldığı birçok pozisyonda onun görevini üstlendi ekstradan.

Maçın Sabri'yle beraber en iyisiydi . Nereye baksam gördüm Keita'yı . Oyundan çıkarılışını Pana maçına yoruyorum ben . :)

Gözümüz topçu görüyor be. Topun sol kanada gittiğine hiç gönlüm olmuyor. Hep Keita oynasın topu istiyorum:)

Pas ve ortalarini duzeltse mukemmel olacak

Hücumuna laf yok. Ortaları süper. Ama daha önemlisi ve güzeli Sabri 'nin açığını kapattığı gibi yetmedi Hakan Balta 'nın bile açığını kapattı, yok böyle bir hırs.

Gerçekten yürekten oynuyor biraz daha üst seviyeye cıkarsa avrupanın devleri kapımızda yatar sene sonu demedi demeyin.

Hücumuna laf yok. Ortaları süper. Ama daha önemlisi ve güzeli Sabri 'nin açığını kapattığı gibi yetmedi Hakan Balta 'nın bile açığını kapattı, yok böyle bir hırs.

Evet ya bi ara bi baktım sol bekten top aldı bi tane :D Taca atmıştı galiba :D

Takım için çok yararlı oynuyor. Ama çok yoruluyor. Biraz sorumluluk alırsa zirve yapar.

Çok iyi oyuncu ama iyi niyetinden dolayı her takım arkadaşının eksiğini kapatmak için çok efor sarfediyor ve sonra oyundan çabuk düşüyor.

Geri
Üst Alt