#11 Abdul Kader Keita

Cevap: #11 Abdul Kader Keita

süper süper gecen sene lin.... denen samimiyetsiz adamı düşününce bu adam kalbiyle oynuyor gercek GALATASARALI gibi helal sana Keita..

Lololololoooo Abdulkader Keita.

Ismail'e yazik oldu, basi døndu, bir kac hafta kendine gelemez o simdi:D

Lille'de çok iyiydi, Lyon'da büyük düşüş yaşadı.. Lille'deki günlerine dönmek için çok çalışıyor ve çok hırslı oynuyor.. Umarım hep böyle devam eder..

Bi 10 snlik top kontrolü ve topla oynaması vardı Bjk maçında, mest oldum. O görüntüyü bir bulabilabilirsek çok iyi olur aslında..

topla resmen dans ediyo..sürekli top keita'ya gelsin istiyorum.bize böyle futbolcu izlettikleri için yönetime bir kez daha Teşekkürlerimi Sunuyorum..:)

Dün BJK macinda Valenciayi görünce aklima hep Keita geldi!

Iyiki Ismail oynamadi yoksa 2 mac pes pese beyni bulanirdi galiba:D

Dün BJK macinda Valenciayi görünce aklima hep Keita geldi!

Iyiki Ismail oynamadi yoksa 2 mac pes pese beyni bulanirdi galiba:D

Valencia yine Keita kadar yapmadi bence.

Besiktas iyi direndi ama :evilsmile: vurdu iste:D

Konu disi:

Valencia Ronaldonun yerini dolduramiyacak gibi.

Konu ici yine:

Keita topu aldimi heycanlaniyorum vallah, cok guzel gøturuyor toplari:D

Çok zorda kalırlarsa Valencia + 10 mio €'ya Keita'yı veririz yahu Manu'ya, dert değil.

Keita yetenek itibariyle Valencia'dan 3 kat daha iyi bir adam. Valencia'nın Bjk maçında birşey yaptığını göremedik. Taşıdı taşıdı o kadar. Bir şutu dışında bir etkinliği yoktu.

aslında bu akşam maç 2-0 olduktan sonra tam keita'lık maç oldu dedim ama çok ortaya çıkmadı, herhalde taktik icabı idi...

ama baroş ile keita arasında bi olaylar var baroş pası keita'ya vermek yerine kaleye vurdu bir pozisyonda pası verseydi keita kaleci ile burun buruna idi...

Öne geçtikten sonra Keita sağ çizgide değilde ortasahada defansif olarak çok yardım etti. Çoğu pozisyonda Sabri rakibin önünü kapatırken Keita Sabri 'nin gerine koştu.

Her topa ayak sokmaya çalışıyor ileri-geri koşuyor. Allah nazardan saklasın.

Ya her maç çıkıyor adam 70 li dakikalarda Kewell daha çabuk yoruldu bu gün onu sahada tuttu mesala bu adamın kaderi böyle yazılmış:D

Ya her maç çıkıyor adam 70 li dakikalarda Kewell daha çabuk yoruldu bu gün onu sahada tuttu mesala bu adamın kaderi böyle yazılmış:D

eee git gel git gel ama şunuda unutma keita maçlarda defansa kewell dan daha çok yardım ediyor ve etmek zorunda çünkü Hakan Balta Sabriye nazaran daha defansif yönü olan futbolcudur yoksa keita defansa gelmese sağ kanat otoban gibi olur..

Geri
Üst Alt