#11 Abdul Kader Keita

Cevap: #11 Abdul Kader Keita

rahat adam geçmesi takımı rahatlatıyo dememin sebebi de bu zaten..

Ama dediğim gibi son hareketleri birazcık isabetli olsa çook daha faydalı olur takıma, şimdilik seyirciye faydalı, bana ve takıma çok değil..

Kim keita mı keita topici mi burası yanlış değil demi adam daha napsın motor gibi sağ kanat sol kanat otoban

Takıma çok faydalı değil mi? Adam hiç bişey yapmasa faul kazandırıyor,korner kazandırıyor,asist yapıyor. Ne ekmeksiz taraftarımız var be.

Lan git sen de ekmeksizmis :o Faydasiz mi dedik sadece pas ve ortalarini duzeltmesi lazim diyoruz hayret bisey.

pasını 6dan 12 ye çıkaramadığı sürece attığı çalımların pek anlamı kalmıyo..

1 tane pas veya orta göremedim kendisinden, çok top kaybetti..

Umarım çalışır düzeltir düzelir, gene de kolay adam geçmesi takımı rahatlatıyo hani kimi zaman..

Bu arada Türk'ün futbol mantığı hala hiç değişmemiş diyorum, Keita Yattara tarzı oyunculara duyulan hayranlıkları gördüğümde..

Arkadaşım takımın iki haftadır attığı gollerin %75'inde Keita imzası var. Sen hangi Keita'yı seyrettin de görmedin???

Göğsüyle indirip vurması en mantıklısı.

Ama şova kaçtı maalesef.

Lyon nasıl bıraktı bu adamı akıllarını kaçırmış olmalılar.

Sürekli iki üç kişi geldi önüne, rakip bek hiç çıkmadı neredeyse. Ve dikkat edin hiçbir pozisyonda(Arda nın önüne bıraktığı topta kaleciyle karşı karşıya kalması hariç) etrafında adam olmadan hücum edemedi. Kolay bir iş değil bu. Örneğin kewell ı tam olarak pasifize ettiler. Ama keita yı edemediler. Ortaların verimsizliğini buna bağlıyorum, ama pas yüzdesini yükseltirse dört dörtlük oynamaya başlar.

O kadar kaslı ve güçlü olup, nasıl bu kadar hızlı olmayı başarıyor anlamıyorum.Genelde Kas yapısı artınca çeviklik azalır ama Keita da bu tam tersi galiba :D

Sen varya müthişsin müthiş:cool: başkada birşey söylüyemiyorum senin için

Kader Keita,Kader Keita üçüncü köprü ondadır onda.:asd::DO çalımın şokunu hala atlatabilmiş değilim.Bu adam bir harika.

Umarım R. Carlos bizim maçta oynar... Keita ona futbolu bıraktırır :)

Çok iyi adam eksiltiyor ama geliştirmesi gereken noktaları var. Öncelikle bitiriciliğini geliştirmesi gerek. Bizden önce oynadığı takımlarla güzel ve sert şutlarla attığı golleri izlemiştik. (Oyun içinde) Bizde şu ana kadar gösteremedi bunu.

Kapasitesi öyle fazla oyuncuki herşeyi yapabilir biraz daha çalışırsa. Daha öncede söylemiştim oyun zekasını geliştirmesi ve oyun içi paslaşmalarına alışması lazım. Buna bitiriciliğinide eklerse inanılmaz bir futbolcu çıkacak ortaya.

pasını 6dan 12 ye çıkaramadığı sürece attığı çalımların pek anlamı kalmıyo..

1 tane pas veya orta göremedim kendisinden, çok top kaybetti..

Umarım çalışır düzeltir düzelir, gene de kolay adam geçmesi takımı rahatlatıyo hani kimi zaman..

Bu arada Türk'ün futbol mantığı hala hiç değişmemiş diyorum, Keita Yattara tarzı oyunculara duyulan hayranlıkları gördüğümde..

şaka yapıyorsun galiba? kasımpaşa maçındaki nondaya yaptığı asisti de mi görmedin..? yoksa yine dünkü maçta nondaya attığı yerden sert pası da mı görmedin? adrese teslim ortalarını da görmedim diyorsun yani..helal olsun..senin mantığın işte..hıncalcılık oynamaya devam et..

keita son zamanlardaki en büyük transferimiz, ücreti ilk duyduğumda fazla gelmişti ama, oyunun görünce fazlasıyla hakettiğini görüyoruz.

Dehşet oynadı sağ kanat sol kanat otoban farketmiyor

Otoban kelimesi az gelmiş yardırdı o kanadı yardırdı:D

Geri
Üst Alt