Arzu Keskin
Parçalı Üye
- 2 Temmuz 2009
- 3.131
- 1
- 1.308
Cevap: #11 Abdul Kader Keita
yavaş olun solda inecek var derler
Mark Gonzales gerek hocam![]()
yavaş olun solda inecek var derler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yavaş olun solda inecek var derler![]()
Değerini biliyor musun ne kadar olduğunu? 7-8 milyon € verebiliyoruz artık Arzu Hanım![]()
hayır Drogbaları falan bir arada görünce öyle deme ihtiyacı duydum Sinan Bey![]()
Daha doymadan hesap yapmayın yok şu kadara gider,anı yaşayın zevkini çıkarın yıllardır böyle bir yabancı izlemedim ben aceleniz ne,bir Keita daha alırım diye düşünmüyoruzda 30'a satarız diye düşünüyoruz bu zihniyetle bir başarı sağlanamaz.
Ben Drogba demedim onu düşünmek bile saçma.
ben senin avatardaki gelsin istiyorum bize![]()
böyle saysın elleriyle gollerini 1-2-3 aaa 4 mü oldu diye ne dersin![]()
Sinan'i alalim
Sinan Arslan'i
100 Euro'ya kapatir transferiDimi hocam???
Gercekten diyorum. Keita gibi birini zor buluruz. Onun gibi oyuncular cok az dunyada.
Gençkendi hacı gençken artık iyi top oynayamıyorum.
Boş mukaveleye ömür boyu imzalarız para almadan sadece yemek versinler yeter![]()
Arshavin gelse emin ol tribünlere kızlar dolar ya![]()
Gençkendi diyorsunda benim bildiğim sen 19 yaşındasın daha![]()
Yanlış biliyorsam düzelt
o zaman almayalım Sinan...
Tribünlerde futboldan anlamayan ayyyyyy ne kadar yakışıklı , arshavin diye ortamı konser ortamına sokarlar hiç gerek yokHemcinslerim ama ne yapıyım yakışıklı diye stada da gelinmez yani
Gençkendi hacı gençken artık iyi top oynayamıyorum.
Boş mukaveleye ömür boyu imzalarız para almadan sadece yemek versinler yeter![]()
Gençkendi diyorsunda benim bildiğim sen 19 yaşındasın daha![]()
Yanlış biliyorsam düzelt
Sinancim, ben senin yasindayken oooooooohooooo 3-4 topla oynardim ayni zamanda. bana Messi falan diyorlardi'da. Hey Gidi Gunler.
Yanlis Yanlis. 91 yasinda sinan
Haklısın Arzu Hanım senin gibi holigan bayan taraftar istiyoruzMeşale ile sigara yakan,sinirlenince koltuk söken
![]()
Daha o kadar holigan olmadım allaha şükür
neyse keita diyorduktek kelimeyle muhtesem ...inşallah uzun yıllar bizle olur. Bu arada keita'nın abisi de çaykur rize forması giymişti seneler önceailecek seviyorlar Türkiye'yi
Ben o zamanlar hayatta değildim.
2000 yılında doğmamışmıydın![]()