#11 Abdul Kader Keita

Cevap: #11 Abdul Kader Keita

Daha doymadan hesap yapmayın yok şu kadara gider,anı yaşayın zevkini çıkarın yıllardır böyle bir yabancı izlemedim ben aceleniz ne,bir Keita daha alırım diye düşünmüyoruzda 30'a satarız diye düşünüyoruz bu zihniyetle bir başarı sağlanamaz.

Satalım anlamında demedim zaten afrikada parlayacak fiyatı baya katlanacak anlamında söyledim yoksa kimse bir yere satmıyor keitayı hemen celallenmeyin

Sinan'i alalim :D

Sinan Arslan'i:D

100 Euro'ya kapatir transferi:D Dimi hocam???

Gercekten diyorum. Keita gibi birini zor buluruz. Onun gibi oyuncular cok az dunyada.

Sinan'i alalim :D

Sinan Arslan'i:D

100 Euro'ya kapatir transferi:D Dimi hocam???

Gercekten diyorum. Keita gibi birini zor buluruz. Onun gibi oyuncular cok az dunyada.

Gençkendi hacı gençken artık iyi top oynayamıyorum.

Boş mukaveleye ömür boyu imzalarız para almadan sadece yemek versinler yeter :D

Arshavin gelse emin ol tribünlere kızlar dolar ya :D

o zaman almayalım Sinan...

Tribünlerde futboldan anlamayan ayyyyyy ne kadar yakışıklı , arshavin diye ortamı konser ortamına sokarlar hiç gerek yok:) Hemcinslerim ama ne yapıyım yakışıklı diye stada da gelinmez yani

o zaman almayalım Sinan...

Tribünlerde futboldan anlamayan ayyyyyy ne kadar yakışıklı , arshavin diye ortamı konser ortamına sokarlar hiç gerek yok:) Hemcinslerim ama ne yapıyım yakışıklı diye stada da gelinmez yani

Haklısın Arzu Hanım senin gibi holigan bayan taraftar istiyoruz :D Meşale ile sigara yakan,sinirlenince koltuk söken :D

Gençkendi hacı gençken artık iyi top oynayamıyorum.

Boş mukaveleye ömür boyu imzalarız para almadan sadece yemek versinler yeter :D

Sinancim, ben senin yasindayken oooooooohooooo 3-4 topla oynardim ayni zamanda. bana Messi falan diyorlardi'da. Hey Gidi Gunler.

Gençkendi diyorsunda benim bildiğim sen 19 yaşındasın daha:D

Yanlış biliyorsam düzelt

Yanlis Yanlis. 91 yasinda sinan

Haklısın Arzu Hanım senin gibi holigan bayan taraftar istiyoruz :D Meşale ile sigara yakan,sinirlenince koltuk söken :D

Daha o kadar holigan olmadım allaha şükür :)

neyse keita diyorduktek kelimeyle muhtesem ...inşallah uzun yıllar bizle olur. Bu arada keita'nın abisi de çaykur rize forması giymişti seneler önce:) ailecek seviyorlar Türkiye'yi

Daha o kadar holigan olmadım allaha şükür :)

neyse keita diyorduktek kelimeyle muhtesem ...inşallah uzun yıllar bizle olur. Bu arada keita'nın abisi de çaykur rize forması giymişti seneler önce:) ailecek seviyorlar Türkiye'yi

Ben o zamanlar hayatta değildim.

Geri
Üst Alt