#11 Abdul Kader Keita

Cevap: #11 Abdul Kader Keita

aslantepede keita izlemek vardi, almanyada fener -GALATASARAY maçi için keita heyecani vardi bende, b.kunu çikarttilar adeta

simdi sag kanatta serdar oynicak falan demesinler o zaman derhal hepsi gitsin

super kadro beklerken kadro anadolu takimlarina benzer oldu

adını nostalji forumunda görmekde varmış be keita .. :(

NTVSpor'u Transfer haberi duymak icin actim, bu Haber'le karsilastim. Inanamadim, Inanmak istemedim. Ama dogru ise, yolun acik olsun KEITA.

Keita satılır mı bre yönetim

Satılacaklarda Elanoyu hiç mi görmedin?

Hayallerimize sezonu açmadan işedin

Reva mı bu bize kaldık yetim?

Serdarla kanser olamaya evet mi diyelim.

La lalaalalala laaaaaaaaaaaaaaaaaa Abdul kADER kEİTAAAAAAAAAAAAAAAA

Bu lafları sezon ortasında takım batarken çok duyacaksınız üzülmeyin.Bi daha söylenmeyecek diye.

Bu sene Keita vardı üçüncü olduk. En kötü yine üçüncü oluruz diye düşünüyorum. Bu kadar abartmayın her oyuncu satılabilir. Uefa çok sert standartlar getiriyor ve bizim mali durumumuz da malum. Geçen sene bilinmiyor muydu bu transferler yapılırken? demek de haksızlık olur. Geçen sezon şampiyonluk en azından şampiyonlar ligi ümidi vardı. Onun için risk alındı, tutmadı. Şimdi de bedelini ödemeliyiz.

Bu sene Keita vardı üçüncü olduk. En kötü yine üçüncü oluruz diye düşünüyorum. Bu kadar abartmayın her oyuncu satılabilir. Uefa çok sert standartlar getiriyor ve bizim mali durumumuz da malum. Geçen sene bilinmiyor muydu bu transferler yapılırken? demek de haksızlık olur. Geçen sezon şampiyonluk en azından şampiyonlar ligi ümidi vardı. Onun için risk alındı, tutmadı. Şimdi de bedelini ödemeliyiz.

Ahmet Özgün renkdaşım işte en kötü yanı bu. Maalesef bizde bu 3. olamalara alışmaya başlıyoruz, normal gibi görüyoruz. Gelecek sene en kötü yine 3. oluruz ne demek? Biz Trabzonspor muyuz? O zaman yine en kötü 3. olacaksak yine ŞL 'de yokuz, yine gelirlerimiz düşecek ve yine oyuncu satmalıyız.

Ahmet Özgün renkdaşım işte en kötü yanı bu. Maalesef bizde bu 3. olamalara alışmaya başlıyoruz, normal gibi görüyoruz. Gelecek sene en kötü yine 3. oluruz ne demek? Biz Trabzonspor muyuz? O zaman yine en kötü 3. olacaksak yine ŞL 'de yokuz, yine gelirlerimiz düşecek ve yine oyuncu satmalıyız.

Keita varken herşey mükemmelmiş o olmayınca batacakmışız gibi bir hava oluşturuldu. Ben de onun için söyledim. Daha kötü olmayız babında. İşin ekonomik yanını görmezden gelmeyelim lütfen.

Keita varken herşey mükemmelmiş o olmayınca batacakmışız gibi bir hava oluşturuldu. Ben de onun için söyledim. Daha kötü olmayız babında. İşin ekonomik yanını görmezden gelmeyelim lütfen.

Mükemmel olmak için Keita gibi adamların daha çok olması lazım. zaten bikaç tane var onu da satıyorsun. İşin ekonomik boyutuyla ne alakası var bu transferin anlamadım. Serdar Özkan bütün sezon alternetifsiz 4-3-3 'ün sağında mı oynayacak? Hayır. Keita 'nın yerine biri alınacak ve en iyi ihtimalle 6 'ya alsak 2 milyon € için yeni transfer riskine girmiş olacağız. Sağ tarafa kimse alınmaz o zaman anlarım ekonomik açıdan satıldı diye.

Mükemmel olmak için Keita gibi adamların daha çok olması lazım. zaten bikaç tane var onu da satıyorsun. İşin ekonomik boyutuyla ne alakası var bu transferin anlamadım. Serdar Özkan bütün sezon alternetifsiz 4-3-3 'ün sağında mı oynayacak? Hayır. Keita 'nın yerine biri alınacak ve en iyi ihtimalle 6 'ya alsak 2 milyon € için yeni transfer riskine girmiş olacağız. Sağ tarafa kimse alınmaz o zaman anlarım ekonomik açıdan satıldı diye.

Ben alınmayacağını düşünüyorum. Onun için ekonomik boyutundan bahsettim.

Ey be keitam bir temmuz sabahı gelmiştin bir temmuz sabahı gittin :(

Teşekkürler herşey için.Kafam çok karışık.Oyuncu beklerken elimizdekilerden oyuncu gitti.

Sağ kanadımızın Kara Treni. Kendine iyi bak oralarada. Zaten eski takımınmış 2 sezon mu ne oynamışsın.

Hayri üstad demişti zamanında ```Keita satılmalı diyen satılmalı```diye.Hiç gelmezdi aklıma böyle pat diye gideceği.Burada bırakır futbolu diyordum.Çok üzdün bizi yönetim çok.:o

Asiri uzuldum transfer olmasina :( gule gule KEEEIIIIIIITAAAAAAAA yazik be :(

Geri
Üst Alt