#11 Abdul Kader Keita

Cevap: #11 Abdul Kader Keita

keitatakla.PNG

:(

Hagi'den sonra beni en çok heyecanlandıran yabancıydı diyebilirim.Topu ne zaman ayağına alsa ne yapacak acaba diye bekliyorduk sürekli.Unutmayacağız seni.Kara oğlana bundan sonraki futbol hayatında başarılar dilerim.Üzgünüm Keita gittiği için ama yapacak bişey yok nihayetinde.

Daha iyisini nasıl bulacağız acaba, ama yönetime güveniyoruz :akansular:

he daha iyisini ''BULURUZ'' gidip fino yu alcaz bunun yerine,yönetim başarılı icraatlerine devam ediyor,bravo!!!

Gönderilmesini eleştirenler şu açıdan bakıyor mu acaba; bu adamı yönetim zorla mı gönderdi? kalmak istese kalırdı, demek ki adamın bir hedefi falan yok artık tek derdi para. Eski kulübünden de iyi bir teklif gelince gitmek istedi, yoksa ben GS'de memnunum gitmiycem dese buna rağmen kim gönderebilirdi, daha geleli 1 sene olmuş ve görece iyi katkı yapmış bir oyuncuyu?

Yani buradan EPL, La Liga, Serie A'ya falan gitmiş olsa neyse diycem haklısınız kaçırdık adamı bak nerelerde oynayacak, adam Katar'a gitti yahu.

Keske gıtmeseydı :(

Attığı golden sonrakı taklalarını ozleyecegım :)

Hala acıyorum ama gıtmesı ıyı oldu mu kı acaba hala kararsızım ah popıtom ah herşey para deyıl karabelam ya.

Gönderilmesini eleştirenler şu açıdan bakıyor mu acaba; bu adamı yönetim zorla mı gönderdi? kalmak istese kalırdı, demek ki adamın bir hedefi falan yok artık tek derdi para. Eski kulübünden de iyi bir teklif gelince gitmek istedi, yoksa ben GS'de memnunum gitmiycem dese buna rağmen kim gönderebilirdi, daha geleli 1 sene olmuş ve görece iyi katkı yapmış bir oyuncuyu?

Yani buradan EPL, La Liga, Serie A'ya falan gitmiş olsa neyse diycem haklısınız kaçırdık adamı bak nerelerde oynayacak, adam Katar'a gitti yahu.

yahu tabi gidecek napcak ya,ayhan-barış gibi yüzsüzlük mü yapcak kalıcam kalıcam diye,adamı SATARSAN gider tabi,gururlu olan kişi gider yani,burdan bile bi kere daha takdirimi kazandı kendisi.

Adam niye Katara gitti diye bi olay var mı ya :D

Sanki EPL'den,La Liga'dan teklif geldi de gitmedi :asd:

Sen adama git diye baskı yaparsan ,araplarda iyi para verirse gider. Başka seçeneği mi var

keita ilk basta gitmek istemiyormus

adamlar 4 milyon euro verince + yönetimin kendisini satmak istedigini görünce gitmis iste

Adam niye Katara gitti diye bi olay var mı ya :D

Sanki EPL'den,La Liga'dan teklif geldi de gitmedi :asd:

Sen adama git diye baskı yaparsan ,araplarda iyi para verirse gider. Başka seçeneği mi var

Buyrun o zaman;

Frank Rijkaard: "Keita ise gitmeyi kendisi istedi. Biz de bu konuda herhangi bir zorluk çıkarmadık. Ve kendisine kolaylık sağladık"

Birileri oyuncu gittikten sonra "bizi istemeyeni biz hiç istemeyiz" derdi hep, bekliyorum bakalım aynı şeyleri.

Buyrun o zaman;

Frank Rijkaard: "Keita ise gitmeyi kendisi istedi. Biz de bu konuda herhangi bir zorluk çıkarmadık. Ve kendisine kolaylık sağladık"

Birileri oyuncu gittikten sonra "bizi istemeyeni biz hiç istemeyiz" derdi hep, bekliyorum bakalım aynı şeyleri.

Sanmıyorum.Bizimkilerin konuşmalarından zırt pırt satacakları aşikardı.

Yani Keita kalkıpta ben gidicem felan demez.Sen adama böyle düşüncemiz var dersen o da kabul etmiştir.

Yani yıldızları tutmak senin elinde.O yüzden bunlar işin bahanesi.

Arda veya Elano olsa aynı şeyler söylenir.Zaten yeteri kadar tepki çektiler.

Keita kendi istedi diye gitti diyecekelr tabi tepki çekmemek için.Adnan polatın ballandıra ballandıra keitanın satılmasını anlatması boşuna mı.Para yoktu nakit paraya hemen keitayı sattılar.

Geçen sene yüreğini ortaya koyan, takımı için yırtınan ender futbolculardandın. Ayrılmayı seçtin. Seni özleyeceğiz Kara Bela. :)

Geri
Üst Alt