Ahmet Şimşek
Ulubatlı Souness
- 6 Eylül 2009
- 29.388
- 7.695
- 2.018
Cevap: #11 Abdul Kader Keita

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Keita baskani satarlarsa kulup binasini basaring.
Gönderilmesini eleştirenler şu açıdan bakıyor mu acaba; bu adamı yönetim zorla mı gönderdi? kalmak istese kalırdı, demek ki adamın bir hedefi falan yok artık tek derdi para. Eski kulübünden de iyi bir teklif gelince gitmek istedi, yoksa ben GS'de memnunum gitmiycem dese buna rağmen kim gönderebilirdi, daha geleli 1 sene olmuş ve görece iyi katkı yapmış bir oyuncuyu?
Yani buradan EPL, La Liga, Serie A'ya falan gitmiş olsa neyse diycem haklısınız kaçırdık adamı bak nerelerde oynayacak, adam Katar'a gitti yahu.
Gönderilmesini eleştirenler şu açıdan bakıyor mu acaba; bu adamı yönetim zorla mı gönderdi? kalmak istese kalırdı, demek ki adamın bir hedefi falan yok artık tek derdi para. Eski kulübünden de iyi bir teklif gelince gitmek istedi, yoksa ben GS'de memnunum gitmiycem dese buna rağmen kim gönderebilirdi, daha geleli 1 sene olmuş ve görece iyi katkı yapmış bir oyuncuyu?
Yani buradan EPL, La Liga, Serie A'ya falan gitmiş olsa neyse diycem haklısınız kaçırdık adamı bak nerelerde oynayacak, adam Katar'a gitti yahu.

Adam niye Katara gitti diye bi olay var mı ya
Sanki EPL'den,La Liga'dan teklif geldi de gitmedi
Sen adama git diye baskı yaparsan ,araplarda iyi para verirse gider. Başka seçeneği mi var
Buyrun o zaman;
Frank Rijkaard: "Keita ise gitmeyi kendisi istedi. Biz de bu konuda herhangi bir zorluk çıkarmadık. Ve kendisine kolaylık sağladık"
Birileri oyuncu gittikten sonra "bizi istemeyeni biz hiç istemeyiz" derdi hep, bekliyorum bakalım aynı şeyleri.