#11 Abdul Kader Keita

Cevap: # Abdul Kader Keita

Sağ kanatta ELano,Ali Turanı görüp de hala keitaya çamur atanlar artık ne diyeyim size.10 tane Elano 1 tane keita etmez şuan.Şuan takımda olsaydı Q7 filan hikayeydi..

Neden hiç bir Avrupa klübü bu kadar iyi! oynayan bir oyuncuyu almak için 8 milyon Euro verilmedi. Hani q7 den daha iyi falan ya

Neden hiç bir Avrupa klübü bu kadar iyi! oynayan bir oyuncuyu almak için 8 milyon Euro verilmedi. Hani q7 den daha iyi falan ya

Böyle mantık olmaz arkadaşım.Avrupa klübü şu kadar para vermedi diye bu adam kötü futbolcu değil. Muhtemelen o paralar verilmiştir bencede.Ama paraya tapan yönetim katar takımının paranın tamamını taksitsiz peşin olarak vereceğinden dolayı direkt bu takıma satılmıştır.Yoksa teklif gelmiştir bence.

bu adama kötü futbolcu diyen gitsin bilye oynasın........

ee quaresmaya 8 veren niye çıkmadı avrupa dan kötü mü o da?,ayrıca baros bizde gol kralı oldu,ona niye teklif gelmedi?,şu anda piyasası 10-15 denilen arda avrupa da bir ligde olsa fiyatı en az 25 ten başlardı.avrupalıların türk futboluna bakış açısı hakkında pek fikrin yok sanırım,son dönemlerde avrupa nın katarı olduk,bizim ligi bilen eden yok dandik türkiye liginde oynar diyorlardır,halbuki ligin zorluğundan haberleri yok,zaten avrupa takımları da çok zeki sayılmaz,keita yı satıp,gebermiş govou yu oynatan lyon mallığına yansın:o

İstediğiniz şeyi diyebilirisiniz. Türkiye liginde deplasmanda oynadığı oyun sıfırdı. Milli takımdan geç dönüyordu. Fenerbahçe maçında yaptığı üstüne dünya kupasında yaptığı.. Tuz biber oldu. Üstüne Katar'a gidecek kadar futbolu bitirdi kafasında.

Baros'u satılık listesine koyun bakalım, satılıyor mu satılmıyor mu ?

Keita ilk geldiğinde oynadığı oyunu görünce şaşırmıştım. Bu adamı Lyon nasıl bıraktı diye. Lig sonunda anlamış oldum

Lyon yönetimi ve teknk heyeti salak size göre, aynı şekilde bizim yönetim ve teknik heyet de. Avrupalı klüpler de salak. Bir siz akıllısınız.

Sırada takım arkadaşına küfreden Mustafa ve geçen sene son maçta rakibine tekme sallayan Barış var. İlk önce üstüne giydiği formanın ne olduğunu bilecek futbolcu.

Q7 ise efsane başladı. Lig sonunu beklememiz lazım ne olacağını görmek için. Tek zeki sizler değilsiniz. Milyarlarca doların döndüğü sektörde, 10 binlerce scoat, 10binlerce teknik direktör var.

Merak etmeyin, Avrupa biliyor Türk Ligini. Oyuncular da biliyor. Tek özelliği sert futbol. Ne hızlı oynanır, ne fizikle oynanır ne teknikle. Sert oynanır sadece

Avrupa'dan teklif gelse, inanın Keita Katar'a gitmezdi. Diretirdi yönetime Avrupa'ya gitmek için.

evet salaklar,hatta süzme salaklar,hatta ultra mega salaklar,keita yı gönderip geberik govou ya bel bağlayan takıma başka ne denir ki:asd:,ayrıca adam gitti diye arkasından çamur atmak cidden komik oluyor.

Ben zaten Keita topiklerine 50 kere yazdım bu Lyon ne kadar salak takımmış diye.Mesajlarım orada mevcut :D

Ayrıca deplasmanlarda sıfır olayı da yalan.Manisa-Antalya-Diyarbakır ilk aklıma gelenler

Takımın en faydalı adamı Arda ile birlikte ama gönderildi saçma salak para davasına

Deplasman karnesine bakınız. Aradan zaman geçince, oynanan oyun değil, istatistikler akılda kalıyor. Şimdi tüm sözlükleri açın, Keita diye arattıktan sonra, başlıkta ara kısmına deplasman yazın. Yazılanları "hatırlamak" maksadı ile okuyun. Sonra yönetimin Keita'yı satma sebebini okuyun. Okuyun yani, tek istediğim birşeyleri okumanız (:

Deplasmanda oyunu hakkaten sıfırdı Vicente Calderon'da ayakta duran tek futbolcumuz Keita idi.Keita gibi oyuncuyu karalıyorsak bizlere Mustafa Sarp müstehaktı.

Deplasmanda oyunu hakkaten sıfırdı Vicente Calderon'da ayakta duran tek futbolcumuz Keita idi.Keita gibi oyuncuyu karalıyorsak bizlere Mustafa Sarp müstehaktı.

Gole kadar yaptığı ? Peki takımı yalnız bırakması son maç öncesi ? Peki deplasmanlarda hiç olmaması ? Peki milli takım kamplarından geç dönüşü ?

Abdul kadeeeer keitaaaaaa

Gole kadar ne yapmışmış.Diğerleri ne yaptı o zaman? Onların ne işi var takımda ? Deplasmanda olan iki adam biri Arda diğeri Keita Tamamen sallamasyon bu deplasman lafları.

Gole kadar yaptığı ? Peki takımı yalnız bırakması son maç öncesi ? Peki deplasmanlarda hiç olmaması ? Peki milli takım kamplarından geç dönüşü ?

Abdul kadeeeer keitaaaaaa

Antalya maçını 2-0 dan kim çevirdi deplasmanda?

Kim iyi oynuyordu deplasmanlarda ya da içerde dışarıda Keita'dan iyi oynayan kim vardı? Keita bu takımda gitmesi gereken en son kişiydi.

Antalya maçını 2-0 dan kim çevirdi deplasmanda?

Kim iyi oynuyordu deplasmanlarda ya da içerde dışarıda Keita'dan iyi oynayan kim vardı? Keita bu takımda gitmesi gereken en son kişiydi.

ya basit birşey söylüyorum, İtü sözlükte, Ekşisözlükte, Galatasaray sözlükte, Keita başlığında deplasman yazın o zamanki yazıları okuyun.

17 deplasman maçında, 3 golü var bildğim kadarıyla. Sadece bunların 2 sinde iyi oynadı. 17 de 2 oranını yakıştırıyorsanız.

Abdulkadeeeeerr keytaaaaaaaaa

İstatistik :D Tamamen hayal ürünü. Bu topic kanıt işte 5000'e yakın mesaj var.Eski maçlarda burada istediğiniz kadar bakın

ya basit birşey söylüyorum, İtü sözlükte, Ekşisözlükte, Galatasaray sözlükte, Keita başlığında deplasman yazın o zamanki yazıları okuyun.

17 deplasman maçında, 3 golü var bildğim kadarıyla. Sadece bunların 2 sinde iyi oynadı. 17 de 2 oranını yakıştırıyorsanız.

Abdulkadeeeeerr keytaaaaaaaaa

17 maç değil 12 maç oynadı.

Geçen sene Ankaraspor dışında oynadığımız 16 deplasmanda 21 gol atmışız bilmem anlatabildim mi?

Geri
Üst Alt