#11 Abdul Kader Keita

Cevap: # Abdul Kader Keita

Eheh:D Kırıyorsun beni...

Hücum elemanlarımızın istatistiklerini yazıyorum;

Arda Turan; 52 maç- 13 gol 29 asist- Çaldığı toplar da benim hediyem olsun.

Harry Kewell; 30 maç 14 gol 6 asist-Sadece ilk yarıda

Milan Baros; 24 maç 17 gol 3 asist-6 ay sakattı.

Shabani Nonda; 24 maç 16 gol 2 asist-Sadece ilk yarı

Aydın'ı da yazarım bir ara...

Görüldüğü gibi Keita kadar etki eden yok.Arda dışında Ki istatistik olarak etki etmediği ama performansı 10 üzerinden 8 üstü olan bir çok maçı var

ya sen bu başlıktan hiç çıkma he valla iyi eğlendiriyosun bizi:asd:,gazetede yazan haber sanki direk doğruymuş gibi buraya koymuşsun,ayrıca senden 2 önceki alıntımada cevap vermiyorsun üzüyosun beni reis:sad007:

Gazetede yazan doğru. KAç kere ceza aldı keita (:

Kewell var demiştim en son..

Eheh:D Kırıyorsun beni...

Hücum elemanlarımızın istatistiklerini yazıyorum;

Arda Turan; 52 maç- 13 gol 29 asist- Çaldığı toplar da benim hediyem olsun.

Harry Kewell; 30 maç 14 gol 6 asist-Sadece ilk yarıda

Milan Baros; 24 maç 17 gol 3 asist-6 ay sakattı.

Shabani Nonda; 24 maç 16 gol 2 asist-Sadece ilk yarı

Aydın'ı da yazarım bir ara...

herşey istatistik yani bırakın abi bu işleri:asd:,valla senden beklemezdim he açık konuşayım:o,bide alakasız olcakta şu istatistikleri bulduğun siteyi bana atarmısın,hagi ile alex in istatistiklerini buraya atarmısın bakalım hangisi daha iyiymiş reis.

Keyyta reyyizz. Kampa geç gel yine, deplasmanlarda etkisiz ol, hatta maçlara bile gelme, ama Samiyende iki hareket yap ..Üşüyoruz reyizzz

ya hagi ile alex in istatistiklerini koyarmısınız lütfen beklemedeyim:)

Hakkatten üşüyoruz.5 haftadır biri çıkmadı sağ kanattan alıp yardıra yardıra kaleye gidecek

herşey istatistik yani bırakın abi bu işleri:asd:,valla senden beklemezdim he açık konuşayım:o,bide alakasız olcakta şu istatistikleri bulduğun siteyi bana atarmısın,hagi ile alex in istatistiklerini buraya atarmısın bakalım hangisi daha iyiymiş reis.

Hagi orta sahaydı, Alex forvet.

Ayrıca her türlü istatistikte daha iyidir bu adamlar. Defansif manada da. Neyse Onur istatistik vermiş daha ne bekliyorsunuz diye ona yazdım sadece.

Görüldüğü gibi Keita kadar etki eden yok.Arda dışında Ki istatistik olarak etki etmediği ama performansı 10 üzerinden 8 üstü olan bir çok maçı var

İyide diğer 3 adam sezonun yarısında yoktu. İkiye katlaması lazımdı onları.

ahmet ikiside klasik 10 numara adamları,üstelik hagi nin etrafındaki adamlar alex in etrafındakilerden 10 kat daha kaliteliydi,ya istatistik diyorsunuz ya özgür le sabahtan beri,istatistiğe göre konuşuyorsun,hagi ile alex in istatistikleri atın işte hangisi daha iyiymiş bakalım;),ayrıca bu istatistikleri bulduğun siteyi cidden istiyorum öyle bi site arıyorum bende:)

ahmet ikiside klasik 10 numara adamları,üstelik hagi nin etrafındaki adamlar alex in etrafındakilerden 10 kat daha kaliteliydi,ya istatistik diyorsunuz ya özgür le sabahtan beri,istatistiğe göre konuşuyorsun,hagi ile alex in istatistikleri atın işte hangisi daha iyiymiş bakalım;),ayrıca bu istatistikleri bulduğun siteyi cidden istiyorum öyle bi site arıyorum bende:)

Hiç alakası yoktur ikisinin. Alex'in bölgesi rakip ceza alanı çevresiyken Hagi'ninki orta yuvarlakla rakip ceza alanı arasıdır. Gollerinden bunu anlarsın. Hagi'nin ceza alanı içinden attığı gol dışından attıklarına göre çok azdır.

ya hagi nin bizdeki istatistikleri ile alex in fenerdeki istatistiklerini koyarmısın bu istatistikmi acaba:asd:,buyur beklemedeyiz:asd:

Sıfır Avrupa kupası 0 türkiye kupası ve 2 lig kupası (yamulmuyorsam)ayrıca yüzlerce gol ve asist.

Hagi; iki lig kupası 4 lig kupası, 3-4(hatırlamıyorum) ayrıca Alex'in yarısı kadar gol ve asist.

Hiç alakası yoktur ikisinin. Alex'in bölgesi rakip ceza alanı çevresiyken Hagi'ninki orta yuvarlakla rakip ceza alanı arasıdır. Gollerinden bunu anlarsın. Hagi'nin ceza alanı içinden attığı gol dışından attıklarına göre çok azdır.

Ahmet kıvırıyosun kusura bakma adamım,senden beklemezdim bunu söylemeliyim,ikiside klasik 10 numaralar bunun aksini iddia etmeye gerek yok,alex te fenerde zaman zaman oyun kurmak için geriye gelir,bu mevkilerin aynı olduğunu değiştirmez,valla şu an serhat la konuşuyo gibiyim:o

Deplasmanda oynamıyor klişesi hortlamış sanırım yine.:asd:

Valla kimin ne düşündüğü umrumda değil,ben sırtında bu adamın ismi yazan formamı gururla giyiyorum.Takımını rakip defans oyuncularını sırtında taşıdığı gibi taşımıştır bu adam.Nankörlük etmeyin bari gidenin arkasından takıma milli maçlardan sonra geç katılıyormuş bilmemne diye,ayıptır.Ben sağdan yardıran karaltıyı özledim kim ne derse desin.Çoğu taraftarında bu şekilde düşündüğünü gözlemliyorum.Herkes özlüyor bu adamı.

Ahmet kıvırıyosun kusura bakma adamım,senden beklemezdim bunu söylemeliyim,ikiside klasik 10 numaralar bunun aksini iddia etmeye gerek yok,alex te fenerde zaman zaman oyun kurmak için geriye gelir,bu mevkilerin aynı olduğunu değiştirmez,valla şu an serhat la konuşuyo gibiyim:o

Kıvırmıyorum yahu hakkaten farklı adamlardır. Asıl sen şaşırttın beni:confused: Alex bildiğin forvettir.

Ayıptır, Bilmem kaç bin kilometre öteden kampa zamanında gelen Neill'e Kewell'a Nankörlük etmeyin.

Ayıptır, Bilmem kaç bin kilometre öteden kampa zamanında gelen Neill'e Kewell'a Nankörlük etmeyin.

Ya geç bu basmakalıp klişe eleştrileri.Zamanında gelmedi de topunu mu oynamadı?Adam sırtında taşıdı takımı,ilk 10'u zor görürdük Keita'nın performansı olmasaydı.Bu adam çok iyi futbolcudur.Kampa geç katılsa da çirkeflik yapsa da sezonun en iyisi bu adamdır geçen sene için.Eeee derdiniz ne?

Kıvırmıyorum yahu hakkaten farklı adamlardır. Asıl sen şaşırttın beni:confused: Alex bildiğin forvettir.

adamım ikiside 10 numara serbest oyuncular,alex te zaman zaman top almak için sürekli geriye geliyor,bu oyuncu yapısıyla alakalı bişey,alex biri orta yaparken daha içeri girer,neden kafa topları iyi çünkü,belki hagi biraz daha geride kalmayı tercih eder,kafa topları iyi değil bilir çünkü,o ayağına gelmesini ister,dediğin fark oyuncu yapısıyla alakalı bi durum mevkiler arası bi fark yok,peki bide mustafa sarp la xavi nin istatistiklere bakalım,xavi kaç gol attı geçen sene,barış veya sarp kaç tane attı,ikiside merkez orta saha buna itiraz etme artık:D,bide şu istatistikler bulduğun siteyi harbiden at öyle bi site arıyorum bi süredir.

Geri
Üst Alt