#11 Abdul Kader Keita

Cevap: # Abdul Kader Keita

Ya geç bu basmakalıp klişe eleştrileri.Zamanında gelmedi de topunu mu oynamadı?Adam sırtında taşıdı takımı,ilk 10'u zor görürdük Keita'nın performansı olmasaydı.Bu adam çok iyi futbolcudur.Fildişi'nin 3 maçında da çok çok iyi oynadı süre aldığı dönemlerde.Kampa geç katılsa da çirkeflik yapsa da sezonun en iyisi bu adamdır geçen sene için.Eeee derdiniz ne?

Çirkef bir oyuncuyu takımda görmek istememem derdim olabilir mi ?

Futbol sadece sahada olup biten bir oyun mudur. Takımdaşlık, arkadaşlık, dayanışma bu işin içinde yok mudur ?

Keita%2BArda.jpg
106860.jpg
keita_arda_manisasevinc.jpg
galatasaray-sevinc-abdul-kader-keita-arda-turan_b.jpg
Kader+Keita%27nin+gol+sonrasi+ona+asist+yapan+Hakan+Balta+ile+sevincini+paylasma+ani.JPG
Valla takımdaşlık üst seviyedeydi.Keita'nın dışlandığını hiç görmedim ya da Keita'nın takım arkadaşlarıyla bir problemini.Bu da yeni çıktı galiba

Çirkef bir oyuncuyu takımda görmek istememem derdim olabilir mi ?

Futbol sadece sahada olup biten bir oyun mudur. Takımdaşlık, arkadaşlık, dayanışma bu işin içinde yok mudur ?

İstememen senin bileceğin iş ama görüyorsun ki Keita ile derdi olan tek kişisin.Herkese cevap yetiştirmeye çalışmak boşa uğraş.Ayrıca kendi fikrimi söyleyeyim futbol benim için sahada oynanan oyundan ibaret.Ibra'nın tekme olayında da yazdım.Ben anası babası değilim futbolcunun karakterinden bana ne?Çıkıp takımı için savaşıyorsa canını dişine takıp gerisi boş.Ibra çirkef,yüksek egolu,Rodney'e de tekme attı idmanda.Ama bu onun takımını taşıyacağı gerçeğini değiştirmiyor önemli olan da bu bence.Takımdaşlık,arkadaşlık,dayanışma.Sahada takım için savaşıyorsan,yenilgiye isyan edip sazı eline alıyorsan hiçbir arkadaşın ``Lan 2 gün geç geldi ne uyuz eleman yeaaa`` demez.Maç içinde ```Yedik ama Abdulkader var,daha hiçbirşey bitmedi```dedirtebilecek bir adamdır Keita.Bu yazdığın saha dışı olayların hepsi hikaye.Önemli olan saha içindeki takımdaşlık ve arkadaşlık.

İstememen senin bileceğin iş ama görüyorsun ki Keita ile derdi olan tek kişisin.Herkese cevap yetiştirmeye çalışmak boşa uğraş.Ayrıca kendi fikrimi söyleyeyim futbol benim için sahada oynanan oyundan ibaret.Ibra'nın tekme olayında da yazdım.Ben anası babası değilim futbolcunun karakterinden bana ne?Çıkıp takımı için savaşıyorsa canını dişine takıp gerisi boş.Ibra çirkef,yüksek egolu,Rodney'e de tekme attı idmanda.Ama bu onun takımını taşıyacağı gerçeğini değiştirmiyor önemli olan da bu bence.Takımdaşlık,arkadaşlık,dayanışma.Sahada takım için savaşıyorsan,yenilgiye isyan edip sazı eline alıyorsan hiçbir arkadaşın ``Lan 2 gün geç geldi ne uyuz eleman yeaaa`` demez.Maç içinde ```Yedik ama Abdulkader var,daha hiçbirşey bitmedi```dedirtebilecek bir adamdır Keita.Bu yazdığın saha dışı olayların hepsi hikaye.Önemli olan saha içindeki takımdaşlık ve arkadaşlık.

Öncelikle tek kişi değilim, dikkatli oku (: İkincisi tek kişi olsam da değişen bir şey olmaz. Benim görüşüm yani kimsenin bana katılması veya katılmaması umrumda değil. Ayrıca uğraşımın boşa olup olmadığı da sanırım sadece beni ilgilendirir. Sahadaki futbolun yansıması ilk önce sahadışında başlar. dikkat edin, futbolcuların kaynaşması için yönetim bazı kurallar koydu. Aileler bile kaynaşsın isteniyor. Bu şekilde takımdaşlık duygusu artar. Takımdaşlık duygusu içinde herkesin kurallara aynı şekilde dirayet etmesi gerekir.

adamım ikiside 10 numara serbest oyuncular,alex te zaman zaman top almak için sürekli geriye geliyor,bu oyuncu yapısıyla alakalı bişey,alex biri orta yaparken daha içeri girer,neden kafa topları iyi çünkü,belki hagi biraz daha geride kalmayı tercih eder,kafa topları iyi değil bilir çünkü,o ayağına gelmesini ister,dediğin fark oyuncu yapısıyla alakalı bi durum mevkiler arası bi fark yok,peki bide mustafa sarp la xavi nin istatistiklere bakalım,xavi kaç gol attı geçen sene,barış veya sarp kaç tane attı,ikiside merkez orta saha buna itiraz etme artık:D,bide şu istatistikler bulduğun siteyi harbiden at öyle bi site arıyorum bi süredir.

Transfermarkt.de

Hagi-orta saha

alex-forvet

.

Ben fikrimi söyledim.Saha dışı hikayeden ibaret,aileler filan falan.Futbol denilen oyun sahada oynanır.Asıl arkadaşlık,takımdaşlık sahadadır.

Bu taraftar ufak bir kısım dışında bu adama doyamadı.Zaten takıma katkı yapıldığı için sevildi,karakteri onu seven taraftarın umrunda olmadı.

Hala üşüyoruz riis,fikrimiz değişmedi.:asd:

Transfermarkt.de

Hagi-orta saha

alex-forvet

.

peki nani geçen sene kaç gol atmış sol forvet oyuncusu,kewell ondan çok daha iyi istatistiklere sahip,burdan kewell ın nani den daha iyi olduğunu çıkarabilirmiyiz?,şu istatistikleri bulduğun siteyi de at yetti artık:D

[video=youtube;Z04doI5ldrY]https://www.youtube.com/watch?v=Z04doI5ldrY&feature=related[/video]

Miili takimdan gec dönüyormussun, cirkefmissin, Galatasaray takiminin futbolcusuna yakismayan hareketlerin varmis baskana göre. Biz de yedik tabii. Milyonlarin gözü önünde takim arkadasinin a.. koyan bir Mustafa Sarp kadar degerin yokmus. Riberyden sonra bana heyecan veren, maclari iple cekmemi saglayan tek oyuncuydun. Maalesef ikinizde bogazimda bir yumruksunuz sadece artik.

peki nani geçen sene kaç gol atmış sol forvet oyuncusu,kewell ondan çok daha iyi istatistiklere sahip,burdan kewell ın nani den daha iyi olduğunu çıkarabilirmiyiz?,şu istatistikleri bulduğun siteyi de at yetti artık:D

Ula yazdım ya transfermarkt.de işte:D

[video=youtube;Z04doI5ldrY]https://www.youtube.com/watch?v=Z04doI5ldrY&feature=related[/video]

Miili takimdan gec dönüyormussun, cirkefmissin, Galatasaray takiminin futbolcusuna yakismayan hareketlerin varmis baskana göre. Biz de yedik tabii. Milyonlarin gözü önünde takim arkadasinin a.. koyan bir Mustafa Sarp kadar degerin yokmus. Riberyden sonra bana heyecan veren, maclari iple cekmemi saglayan tek oyuncuydun. Maalesef ikinizde bogazimda bir yumruksunuz sadece artik.

+rep

:(

uzulerek katılıyorum.su şişesi arkasına dusmus.kakayı arttırmıs.umrumda deil.bu adam sagdan gıderken numaralı bile ayaga kalkıyordu.tek basına sayesınde kaleye gıdıyorduk.katlaya katlaya adamları geçisin...bogazımda bı yumru gibi kaldı keita.gidişini hala sindiremiyorum.hele senin yerine gelen takım arkları tarafından sevilen serdar olunca,o yumru hergun hıssetırıyor agırlıgını

Degisik adam Keita reis. Her topu alisi heycan yaratiyordu.

[video=youtube;Z04doI5ldrY]https://www.youtube.com/watch?v=Z04doI5ldrY[/video]

[video=youtube;qH0Mth4OHWA]https://www.youtube.com/watch?v=qH0Mth4OHWA[/video]

[video=youtube;AtPdr8XoMfo]https://www.youtube.com/watch?v=AtPdr8XoMfo&feature=related[/video]

Quaresma falan hikayeydi, Keita'nın yanında.

Çeviklik,zeka,yetenek ve hırsın birleşimi bir adamdı.Başlığı gördükçe içimden bir şeyler kopuyor.

Eskişehir maçında yaptığı asist ne kadar zeki ve hin bir oyuncu olduğunu gösterir.Keita'da her şey vardı.

Tek bi örnekle mi bu kanıya varacaksın? Mustafa Sarp'ın da Beograd maçında Kewell'a yaptığı asistte var ona bakarsan :o

Keita tamam iyi oyuncu , çok yetenekli ama asla zeki bi oyuncu değil ;) Zaten futbol zekası olsa Barca'dan aşağı seviyede bi takımda oynamazdı.

Keita'nın sorunu son vuruş eksikliği çekmesi idi bazen.Yoksa dünyanın her takımında bence rahatlıkla oynardı. Ama mental eksiklikleri olduğu doğru.

Geri
Üst Alt