#11 Abdul Kader Keita

Cevap: # Abdul Kader Keita

onu bilmem de bizim sabah bu adami sattigimizi acikladigimiz zaman fenerliler ne bayram etmistir haaa

onu bilmem de bizim sabah bu adami sattigimizi acikladigimiz zaman fenerliler ne bayram etmistir haaa

Sorma abi.:DTakıldığım Fenerli bir kız vardı o sıralar.75 defa oley yazmıştı msnden hiç unutmam.Dedim lan bu kız haliyle Keita'nın öneminin farkında ama bizim yönetim değil.:o

Video Library

Suana kadar 3 gol atmis galiba ve hepsindede hic sevinmemis. Öbür oyuncular deli gibi sevinirken o hic sevinmemis.

Öff be vallahi çok özledim bu adamı :(

Devre arasında geri alalım.

4-5 milyona geri alınabilirdi o açıklamalar yapılmamış olsa.

Karaktersiz adam. Galatasaray'a hic yakismiyordun, bu formaya layik degildin sen. Takim arkadaslarin da sevmiyormus seni. Baskan öyle dedi, gec geliyormussun hep milli takimdan, Kaka'ya yaptigin da hic hos degildi. Iyiki gittin, simdi cok mutluyuz, simdi Pino var, Galatasaray durusunun en alasini sergileyen kaptanimiz Ayhan var, adam gibi adam Servet var, takim arkadaslarina asla kötü söz söylemeyen Mustafa Sarp var, hocasinin babasini kaybettigi gün acisina saygi gösteren Serdar Özkan var, Sabri var, Ali Turan var.. ohooo daha kimler yok ki. Iyi ki gittin.

------------------Baros-----------------------

Arda-----------L10---------------Keita-----

---------Cana--------M.topal--------------

Böyle bir kadroyla çıkmak nasip olmadı.Bu kadro gününde olursa yenmeyeceği takım yok dünyada.

çok ciddiyim sadece keita kalsa bile rijkaard gönderilmezdi belki,ekstradan 2-3 maç kazandırırdı yüzde 100 eminim,daha iyi bi konumda olacağımızdan rijkaard da kalırdı,ulan yönetim ulan şeref yoksunu herifler.

Dün fenerliler dalga geçiyordu benle.Keita gönderilir mi salaklık felan diye.Adamlar bayram etmişler gittiğinde

Ahh Keita ahh. Gönderilecek adam mıydın sen. 29 yaşında Katar'a yollanır mı bu adam. Fener 32'lik Niang'a milyon euroları dökerken.

Hiç değilse Keita varken içerde maç kaybetmiyorduk. Deplasmanda kazanamayınca suç Keita'ya atılıyordu. Alın işte artık içerde de dışarda da kazanamıyoruz hayırlı uğurlu olsun. :mad:

[video=youtube;bgKtn_eppnk]https://www.youtube.com/watch?v=bgKtn_eppnk[/video]

Tesekkürler Adnan Polat.

Geri verirlermi acaba ?

[video=youtube;sXVJNkKYYWw]https://www.youtube.com/watch?v=sXVJNkKYYWw&feature=related[/video]

[video=youtube;sXVJNkKYYWw]https://www.youtube.com/watch?v=sXVJNkKYYWw&feature=related[/video]

Bu Melih G.'ye de hep batiyor bizim attigimiz goller. Adam hayvani bir gol atmis, Melih, Ankaragücü savunmasini azarliyor resmen. Bjk'yle macimizda da her golumüzde Rüstü'ye kizmisti, Baros gol atiyor, bu Rüstüü Rüstüü inanilmaz bir hata nidalariyla anlatiyor golü.. Konuyla alakasi yoktu gerci, pardon. :)

Seni Satanin ben..... neyse bosver. Kurtuldun Keita bakma sen biz agliyoruz ama sen kurtuldun su adnan Polat ve esi Adnan sezginden.

Geri
Üst Alt