Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ya bu adamı da gözünüzde bu kadar abartmayın bizim de yerli Cristiano Ronaldo Serdar Özkanımız var Keita da kim oluyormuş![]()
Lilledeki performansini sergilesin gelecek sene 16 milyon euroya yine lyona satariz.Cok iyi oyuncu aldi yonetim ozellikle Lilledeki performansi ust duzeydi lyonda bocaladi biraz ama Galatasarayda tekrar Lilledeki performansini yakalar.
Vay be sabah sabah actim gozumu actim facebooku haberi gordum cok sasirdim . Ama bu sevinme anlaminda sasirma. Bu adam bize cok yararli olacak. Gecen sene pek etkili degildi ama bizde parlayacaktir. Yonetimi tebrik ediyorum. Gonlum hep bi Diarra Keita tarzi bi isimin olmasindan yanaydi kulubumuzde (Gittiler en iyi 2. Keitayi getirdiler
) He bu arada butun basin gene ters kose (Gerci bizde ters kose oluyoruz
). Hos geldin Keita . Senden cok sey bekliyoruz Barosa yapacagin asistleri bekliyoruz.
Dipnot: Bu tarz bi oyuncu alinmasi Rijkaard'in istegi oldugunu dusundurdu bana. Boylesi daha da iyi.
Bence biz transfer dedikoduları kısmını bu transfer sezonunda kapatalım,çünkü haybeye konuşuyoruzGs hiç adı geçmeyen kişileri alıp bizi şaşırtmaya devam ediyor!Bence iyide oluyor
Uygun bir fiyata alındığı kesin,çok iyi bir sağ açığımız oldu
![]()
Çok hızlı ve çok teknik.Çok ayağa kaldıracak bu sene bizi Popito.
Ahh Keita ahh. Gönderilecek adam mıydın sen. 29 yaşında Katar'a yollanır mı bu adam. Fener 32'lik Niang'a milyon euroları dökerken.
Hiç değilse Keita varken içerde maç kaybetmiyorduk. Deplasmanda kazanamayınca suç Keita'ya atılıyordu. Alın işte artık içerde de dışarda da kazanamıyoruz hayırlı uğurlu olsun.![]()
[video=youtube;bgKtn_eppnk]https://www.youtube.com/watch?v=bgKtn_eppnk[/video]
Tesekkürler Adnan Polat.
simdi pas yapmasini bilmeyen futbolcularimizi görünce vay anasini diyorum .. bu adam nasil yollanir?
Seni Satanin ben..... neyse bosver. Kurtuldun Keita bakma sen biz agliyoruz ama sen kurtuldun su adnan Polat ve esi Adnan sezginden.
Sırf Keita'nın satılması bile ne kadar kötü yönetildiğimiz belgesidir.
İnşallah yollar bir gün yeniden kesişir.
Yok bir daha gelmesin kolay kolay istemem. Aslında gönderilen futbolcunun, anormal bir durum dışında gelmesi pek sağlıklı olmaz hiç bir zaman.
Yani 23 yaşında satarsın, büyük paralar kazanırsın, 27-28 yaşlarında diyelim takımına geri gelir, oyuncuya bağlı olarak buna "güzel oldu" diyebiliriz.
Ama bu adamı 2 sene sonra geri alsak yaşı 31-32 olacak. Yani bu bir şey belirtmez, iyi oynar bence yine ama lüzumsuz olur. Biz gidip Pino'yu aldığımız için Keita'yı mumla arıyoruz ve onun gibisi gelmez diyoruz, daha doğrusu öyle sanıyoruz.
Zamanında Ribery gittikten sonra Keita gelseydi, Ribery'i hiç aramayacaktık örneğin bir daha.
Eğer Giovani Dos Santos kalsaydı, Keita'yı böylesine aramazdık.
Yok bir daha gelmesin kolay kolay istemem. Aslında gönderilen futbolcunun, anormal bir durum dışında gelmesi pek sağlıklı olmaz hiç bir zaman.
Yani 23 yaşında satarsın, büyük paralar kazanırsın, 27-28 yaşlarında diyelim takımına geri gelir, oyuncuya bağlı olarak buna "güzel oldu" diyebiliriz.
Ama bu adamı 2 sene sonra geri alsak yaşı 31-32 olacak. Yani bu bir şey belirtmez, iyi oynar bence yine ama lüzumsuz olur. Biz gidip Pino'yu aldığımız için Keita'yı mumla arıyoruz ve onun gibisi gelmez diyoruz, daha doğrusu öyle sanıyoruz.
Zamanında Ribery gittikten sonra Keita gelseydi, Ribery'i hiç aramayacaktık örneğin bir daha.
Eğer Giovani Dos Santos kalsaydı, Keita'yı böylesine aramazdık.
Keita gibi efektif bir futbolcuyu tekrar bulmamız çok zor..