#11 Abdul Kader Keita

Cevap: # Abdul Kader Keita

Ya bu adamı da gözünüzde bu kadar abartmayın bizim de yerli Cristiano Ronaldo Serdar Özkanımız var Keita da kim oluyormuş:(

Lilledeki performansini sergilesin gelecek sene 16 milyon euroya yine lyona satariz:).Cok iyi oyuncu aldi yonetim ozellikle Lilledeki performansi ust duzeydi lyonda bocaladi biraz ama Galatasarayda tekrar Lilledeki performansini yakalar.

Vay be sabah sabah actim gozumu actim facebooku haberi gordum cok sasirdim . Ama bu sevinme anlaminda sasirma :o . Bu adam bize cok yararli olacak. Gecen sene pek etkili degildi ama bizde parlayacaktir. Yonetimi tebrik ediyorum. Gonlum hep bi Diarra Keita tarzi bi isimin olmasindan yanaydi kulubumuzde (Gittiler en iyi 2. Keitayi getirdiler :) ) He bu arada butun basin gene ters kose (Gerci bizde ters kose oluyoruz :) ). Hos geldin Keita . Senden cok sey bekliyoruz Barosa yapacagin asistleri bekliyoruz.

Dipnot: Bu tarz bi oyuncu alinmasi Rijkaard'in istegi oldugunu dusundurdu bana. Boylesi daha da iyi.

Bence biz transfer dedikoduları kısmını bu transfer sezonunda kapatalım,çünkü haybeye konuşuyoruz:DGs hiç adı geçmeyen kişileri alıp bizi şaşırtmaya devam ediyor!Bence iyide oluyor;)Uygun bir fiyata alındığı kesin,çok iyi bir sağ açığımız oldu;)

Çok hızlı ve çok teknik.Çok ayağa kaldıracak bu sene bizi Popito.

Ahh Keita ahh. Gönderilecek adam mıydın sen. 29 yaşında Katar'a yollanır mı bu adam. Fener 32'lik Niang'a milyon euroları dökerken.

Hiç değilse Keita varken içerde maç kaybetmiyorduk. Deplasmanda kazanamayınca suç Keita'ya atılıyordu. Alın işte artık içerde de dışarda da kazanamıyoruz hayırlı uğurlu olsun. :mad:

[video=youtube;bgKtn_eppnk]https://www.youtube.com/watch?v=bgKtn_eppnk[/video]

Tesekkürler Adnan Polat.

simdi pas yapmasini bilmeyen futbolcularimizi görünce vay anasini diyorum .. bu adam nasil yollanir?

Seni Satanin ben..... neyse bosver. Kurtuldun Keita bakma sen biz agliyoruz ama sen kurtuldun su adnan Polat ve esi Adnan sezginden.

İlk mesajlar ve son mesajları okuyunca insanın içi acıyor, Canavar gibi bir adamımız vardı bizim.

Cok mutsuz gorunuyor, valla ben de uzuldum geri alsak ne olur ya :(

Seni gönderen zihniyetin sonuna kadar karşısındayız Reis.

GS tarihinde böyle sağ açık varmıydı acaba? 1 yılda yediler adamı.Kraktersizmişşş.Ulan siz çokmu karakterlisiniz.Rijkaardla ne olursa olsun uzatacağız dediniz,1 ay sonra yolladınız.Sarp denen kişiliksiz Pinoya küfür etti.Hadi onuda gönderin takımdan? Çok karakter meraklısısınız ya.

Senin gitmene çok ses çıkarmadım ama itiraf edeyim özledim o futbolunu. Üstelik senin gitmende en büyük pay hocanın biliyordum, vardır bir bildiği diyordum ama dünden sonra cidden keşke olsaydın dedim. Rijkaard meğersem Keita'dan çok hoşnutmuş...

Aaah ah !

ulan bide o vardı,şimdi sinirim 2 ye katlandı nerdeyse,biliyorum rijkaard keita yı gönderip pino yu aldıracak bi adam değil.

YouTube - Abdul Kader Keïta Galatasaray || Musalimo Productions

Video'yu gordum icim burkuldu yemin ederim. Ben yurt disinda yasiyorum A.Madrid macini izliyoduk birlikte 3-4 arkadasimla butun hepsi hayran olmustu Keita'ya. Takimda begendikleri tek oyuncu o ve Arda'ydi. Su an 1'i gitti, digeri takima kusturulmeye calisiyor. Her sene daha kotuye gidiyoruz =/

vallaha duygulanıom her farklı vıdeosunu ızleyınce

Sırf Keita'nın satılması bile ne kadar kötü yönetildiğimiz belgesidir.

İnşallah yollar bir gün yeniden kesişir.

Sırf Keita'nın satılması bile ne kadar kötü yönetildiğimiz belgesidir.

İnşallah yollar bir gün yeniden kesişir.

Yok bir daha gelmesin kolay kolay istemem. Aslında gönderilen futbolcunun, anormal bir durum dışında gelmesi pek sağlıklı olmaz hiç bir zaman.

Yani 23 yaşında satarsın, büyük paralar kazanırsın, 27-28 yaşlarında diyelim takımına geri gelir, oyuncuya bağlı olarak buna "güzel oldu" diyebiliriz.

Ama bu adamı 2 sene sonra geri alsak yaşı 31-32 olacak. Yani bu bir şey belirtmez, iyi oynar bence yine ama lüzumsuz olur. Biz gidip Pino'yu aldığımız için Keita'yı mumla arıyoruz ve onun gibisi gelmez diyoruz, daha doğrusu öyle sanıyoruz.

Zamanında Ribery gittikten sonra Keita gelseydi, Ribery'i hiç aramayacaktık örneğin bir daha.

Eğer Giovani Dos Santos kalsaydı, Keita'yı böylesine aramazdık.

Yok bir daha gelmesin kolay kolay istemem. Aslında gönderilen futbolcunun, anormal bir durum dışında gelmesi pek sağlıklı olmaz hiç bir zaman.

Yani 23 yaşında satarsın, büyük paralar kazanırsın, 27-28 yaşlarında diyelim takımına geri gelir, oyuncuya bağlı olarak buna "güzel oldu" diyebiliriz.

Ama bu adamı 2 sene sonra geri alsak yaşı 31-32 olacak. Yani bu bir şey belirtmez, iyi oynar bence yine ama lüzumsuz olur. Biz gidip Pino'yu aldığımız için Keita'yı mumla arıyoruz ve onun gibisi gelmez diyoruz, daha doğrusu öyle sanıyoruz.

Zamanında Ribery gittikten sonra Keita gelseydi, Ribery'i hiç aramayacaktık örneğin bir daha.

O zaman adam gibi birini bulmadan satmasınlar.Keita bizde futbolu bıraksa yinede zarar etmezdik adamın oynadığı oyun ortada.

hocam avrupa da keita gibi kaç tane kanat adamı gösterebilirsin diyecektim de ceza almışsın:o,cevap veren varsa buyursun,bir elin parmağı kadar falandır.

Komisyon kurbani. :o

Al-Sadd dan devre arasında Elano takasıyla geri alalım en iyisi :asd: Keita gibi efektif bir futbolcuyu tekrar bulmamız çok zor..

Artık üşümüyoruz reis; buz kütlesi olduk çünkü..

Çıkıp gelsende atsan taklalarını reis.:(

B_1046_B_7249_keita3-b.jpg

AB DUL

KA DER

KEYTA

(alkis)

KEYTA

Usuyoruz reis :(:(:(

Geçen seneki kadro Haginin elinde olsaydı %90 şampiyonduk hiç şüphem yok..

Geri
Üst Alt