#11 Abdul Kader Keita

Cevap: Abdul Kader Keita geliyor!

@M.Akın Güney

Hocam taraftar ile müşteri arasındaki farkı öğrenmelisin bence ilk olarak.

Ben ne demişim, biz Lukunku ile de Barusso ile de Nonda ile de coştuk değil mi?

Bu takım kaç sene şampiyon olmamayı da yaşadı.

Benim için Riijkard'ta, Keita'da ikinci plandadır.Ben karşılarım, stadda bağırırım, elimden geldiğince ona pozitif birşeyler katmaya çalışırım.

Olmazsa güle güle, Galatasaray burası.1905'ten beri var.

Yüzlerce yıl daha da olacak.

Ben "Kombine aldım adam gibi oynayın" felsefesini benimseyen insanlardan değilim "Die 4 You" pankartındaki felsefeyi benimseyen insanlardanım.

Öz Cimbomlu Sezgin "Galatasaray yoksa bende yokum" diyor ya benim için de aynen öyle.

Kendi ülkemizdeki basına tü kaka derken İngiliz basınına da müthiş pür dikkatiz.Helal olsun yani.

Takım limiti demişsin hocam birde.Bizim takım limitimiz süper mi?

Hani kimi istersek getirebilirmiyiz takıma?

Haldun Üstünel'in başarıları sayesinde olmayacak adamları getiriyoruz şu an.Yoksa bizim kara kaşımıza, kara gözümüze gelmiyor kimse.

Herkesin tercihi farklı ama önce "Galatasaray" bana göre.

Dediğim gibi yabancı basının ne söylediği zerre umrum değil.

Çok içli dışlıysanız benden de selamlar iletin şanlı(!) İngiliz basınına.

@M.Akın Güney

Hocam taraftar ile müşteri arasındaki farkı öğrenmelisin bence ilk olarak.

Ben ne demişim, biz Lukunku ile de Barusso ile de Nonda ile de coştuk değil mi?

Bu takım kaç sene şampiyon olmamayı da yaşadı.

Benim için Riijkard'ta, Keita'da ikinci plandadır.Ben karşılarım, stadda bağırırım, elimden geldiğince ona pozitif birşeyler katmaya çalışırım.

Olmazsa güle güle, Galatasaray burası.1905'ten beri var.

Yüzlerce yıl daha da olacak.

Ben "Kombine aldım adam gibi oynayın" felsefesini benimseyen insanlardan değilim "Die 4 You" pankartındaki felsefeyi benimseyen insanlardanım.

Öz Cimbomlu Sezgin "Galatasaray yoksa bende yokum" diyor ya benim için de aynen öyle.

Kendi ülkemizdeki basına tü kaka derken İngiliz basınına da müthiş pür dikkatiz.Helal olsun yani.

Takım limiti demişsin hocam birde.Bizim takım limitimiz süper mi?

Hani kimi istersek getirebilirmiyiz takıma?

Haldun Üstünel'in başarıları sayesinde olmayacak adamları getiriyoruz şu an.Yoksa bizim kara kaşımıza, kara gözümüze gelmiyor kimse.

Herkesin tercihi farklı ama önce "Galatasaray" bana göre.

Dediğim gibi yabancı basının ne söylediği zerre umrum değil.

Çok içli dışlıysanız benden de selamlar iletin şanlı(!) İngiliz basınına.

Söylediğim hiçbir şey anlamamışsın.Bizim takımımızın limiti süper tabiki...Limitle kastteğim oyuncu getirebilmek değilki.Potansiyel bir bakıma.Takıma,GALATASARAY a zarar veriyor bu.Sana bunu 50 tane örnekle açıklarım.Ben dış basınla çok yakın değilim.Sadece GALATASARAYın getirdiği oyuncular kadar büyük olduğunu düşünmelerine yol açıyor bu davranış.GALATASARAYa zarar veriyor yani.Oyuncununda çok istediğini zannetmiyorum.Dış basın istesende istemesende önemli.Oyuncular,sporseverler onları takip ederek bir fikir sahibi oluyorlar hakkımızıda.Şimdi değil belki ama istediğimiz oyuncuyu getirmemenin sebeplerinden biri olcak belkide bu.Avrupda Türkiye imajını yalnış çiziyoruz çünkü.Ve ayrıca müşteri gibi davranan taraftarlar takımlarını çok seven insanlardır ki takımına yarar sağlasın diye harcama yaparlar...Keşke bizim taraftarımızın çoğuda aynı zamanda birer müşteri olabilse ama biz daha çok taraf olabiliyoruz.Gerçek bir taraftar hem takımını destekler hemde para harcar takımı için...

Orta noktada buluşamayacağız belli oldu, daha fazla yazmama gerek yok.

Görüş olarak daha çok seyirci profiline yatkınsın bence Akın.Herkesin kendi düşüncesi tabii.

Konuya son mesajımdır.

Son kez de söyliyim.

Beni ne Nikaragua ne Tanzanya ne Demokratik Kongo ne İngiliz ne Fransız ne Bolivya basını hiçbiri zerre ilgilendirmiyor.

Benim tek ilgilendiğim şey Galatasaray.

Bunun dışında istediklerini yazabilirler.Ö

Örneğin; Liverpool taraftarının da bu konularda ne kadar maymun iştahlı olduğu biliniyor.

Kendilerininkini yazsınlar, bizimki kalsın.

Medyanın eğrisiyle doğrusuyla gelecek, gidecek oyuncuda beri dursun.

Cevap: # 9 Abdul Kader Keita

fenere tombala çekmez umarım :) Nouma sadece çekti ama bizimki hızlı biraz ardı ardına çinko yapar Allah korusun feneri kaybederiz sonra,ezeli rakip ebedi dost...

Cevap: # 9 Abdul Kader Keita

Tobol maçında oynamayacakmış diğer tur da oynar herhalde!

Benim bu futbolcuyla ilgili kafamda bir sorun var.

Tatilde deniyor. Tamam yeni transfer oldu. Ama niye tatilde. Milli takımda maç mı yapmış? Geçen sezon çok mu yorulmuş. İmzayla birlikte bence en kısa sürede takıma katılıp diğer oyuncularla birlikte çalışmalıydı. Sanıyorum bu hoş olmayan taviz kendisine sözleşme görüşmeleri sırasında verildi. Tabiki transfer şartlarını bilemeyiz ama böyle bişey talep etmesi benim oyuncuya karşı endişeyle bakmamı sağlar. Umarım yeni bir Lincoln vakkası yaşamayız. Çünkü potansiyelini tam kullansaydı Lincoln Galatasaray için bu gün elde gerçekten çok güçlü bir kadro olurdu. Kimi oyuncular oynadığında tek başına takımdır. Biz hayal kırıklığına uğradığımız Lincoln'den böyle maçları çok göremedik. Umarım Keita daha sorumluluk sahibi bir oyuncu çıkar ve kendi hatası olan nedenlerle performans düşüklüğü yaşamaz.

Benim bu futbolcuyla ilgili kafamda bir sorun var.

Tatilde deniyor. Tamam yeni transfer oldu. Ama niye tatilde. Milli takımda maç mı yapmış? Geçen sezon çok mu yorulmuş. İmzayla birlikte bence en kısa sürede takıma katılıp diğer oyuncularla birlikte çalışmalıydı. Sanıyorum bu hoş olmayan taviz kendisine sözleşme görüşmeleri sırasında verildi. Tabiki transfer şartlarını bilemeyiz ama böyle bişey talep etmesi benim oyuncuya karşı endişeyle bakmamı sağlar. Umarım yeni bir Lincoln vakkası yaşamayız. Çünkü potansiyelini tam kullansaydı Lincoln Galatasaray için bu gün elde gerçekten çok güçlü bir kadro olurdu. Kimi oyuncular oynadığında tek başına takımdır. Biz hayal kırıklığına uğradığımız Lincoln'den böyle maçları çok göremedik. Umarım Keita daha sorumluluk sahibi bir oyuncu çıkar ve kendi hatası olan nedenlerle performans düşüklüğü yaşamaz.

1 hafta geç geliyor. Ülke değiştirecek, eşyalarıydı vs. Bana göre gayet normal bir süre. Şimdi Leo niye geldi diyebiliriz. Ama onun transferi belliydi. Herşeyi hazırlamıştır bu yüzden. Ben o kadar önemsemiyorum bu durumu.

Gelsin bakalım,inşallah beni yanıltır ve lille deki günlerine dönerek başarılı olur..:).

1 hafta geç geliyor. Ülke değiştirecek, eşyalarıydı vs. Bana göre gayet normal bir süre. Şimdi Leo niye geldi diyebiliriz. Ama onun transferi belliydi. Herşeyi hazırlamıştır bu yüzden. Ben o kadar önemsemiyorum bu durumu.

Katiliyorum.. :ka21:

Ne zaman geleceğini bilen var mı?

Keita 2. Lincoln olur (muş)

Ntvspordaki yoruma! göre Keitanın 2. Lincoln olucagı kesinmiş hep Barda takılıyormuş da antrenmanlara çıkmıyormuş da... Satılmış medya

Cevap: Keıta 2. Lincoln olur(muş)

Ntvspor azize hizmet ediyor. Ben artik izlemiyorum o kanali. SIzlerde izlemeseniz güzel olur.

Cevap: Keıta 2. Lincoln olur(muş)

Ben şahsen uydu bozulduğu için izleyemiyorum.

Gerekte duymuyorum zaten. Eziklerin çıkarıldığı bir programda bir kaç eziğin lafını duyup sinirlenmeye gerek yok.

Adı üstünde ezik.

Geri
Üst Alt