#11 Abdul Kader Keita

Cevap: Abdul Kader Keita 13:00'de Atatürk Havalimanı'nda!

Keita bugün geliyor

:D Cimbom'un Lyon'dan transfer ettiği Abdül Kader Keita'nın bugün İstanbul'a gelmesi bekleniyor. Fildişili yıldız ile sağlık kontrolünden geçtikten sonra Florya ya da G.Saray Adası'nda 3 yıllık sözleşme yapılacak. Keita'ya taraftarların havaalanında muhteşem bir karşılama töreni hazırladığı bildirildi. :D

Totomaç :D

fotomaç yazdıysa kesin yalandır Keıtanın bugun geldigi diye gelmemişlerdir:D

Cevap: Keita 2. Lincoln olur(muş)

Kendisi Galatasaraylıdır aslında hiç beklemezdim.Mürekkebini satmak bu olsa gerek.

Cevap: Keita 2. Lincoln olur(muş)

NTV yi 10 senedir falan baya bir takip ediyordum özeliklede sporda çok iyi işler çıkarıyorlardı.

Ntvspor kanalını açtıklarında dedim tamamdır şimdi eurosport tarzında bir spor kanalı izliyecez,dünyadaki her branştan,değişik spor türlerinden örnekler verecekler ama tam anlamıyla ters köşe oldum.

Ama NTVSPOR tam anlamıyla bir futbol kanalı oldu,birde üstüne telogolün yorumcularıyla doldurdular kanalı,son 5 aydır tam bir fener hayranlığı içindeler,ellerindeki F1,NBA(nba ile ilgili haftada bir program tek var),TBL,premier lig, gibi organizelerden de vazgeçtiler.

Ntvnin spordaki başarısı kendi içinden çıkardıkları muhabirler,yorumcular sayesinde oldu ama onlar ellerindekilerin kıymetini bilemeyip kadrolarını eski örümcek kafalı futbol cahilleriyle doldurdular.

Kendilerini daha ileri taşımaları gerekirken güngeçtikçe daha kötüye gidiyorlar.

Geldimi?

canlı yayın yapan yokmu?

Abdul Kader Keita İstanbul'da

FLAŞ... Galatasaray'ın yeni transferi Abdul Kader Keita, İstanbul’a geldi. Fransa’nın Olympique Lyon takımından transfer edilen ve hem kanatlarda, hem de forvet hattında oynayabilen Fildişi Sahilli oyuncu, önce sağlık kontrolünden geçirilecek.

UEFA Avrupa Ligi ön elemesinde Tobol ile oynanacak ilk karşılaşmada forma giyemeyecek olan Keita, teknik direktör Frank Rijkaard ve ekibinin hazırladığı özel program çerçevesinde tesislerde çalışacak.

Kaynak : Sporx.com

açıklama gerçekten çok geç geldi ama kimsenin gelmediği daha iyi olmuş havaalanında rezalet çıkmasına gerek yoktu adamın üstüne çok çullanıyor taraftarlar

Göremedik, izleyemedik karaoglani.

Cevap: Abdul Kader Keita İstanbul'da

Ntvspor'da gördüm gözlüğü takmış :D

Garip bir stratejiydi gerçekten. Taraftara kalın puntolarla haber bile bile verilmedi. Acaba neden böyle bir şey yaptılar anlayamadım. Eleştirmek anlamında sormuyorum ama iç yüzündeki stratejiyi bilmek isterdim. Tahmini olan var mı?

Garip bir stratejiydi gerçekten. Taraftara kalın puntolarla haber bile bile verilmedi. Acaba neden böyle bir şey yaptılar anlayamadım. Eleştirmek anlamında sormuyorum ama iç yüzündeki stratejiyi bilmek isterdim. Tahmini olan var mı?

Karşılama olmasın diye yapmışlardır abi.Zar zor çıkartıyorlar futbolcuları havaalanından.

Kara bomba'nin gelis video'sunu Galatasaray.org'a koyarlar birazdan, umarim..

Cevap: # 9 Abdul Kader Keita

Açıklama geç geldi ama iyi oldu bence taraftarların havaalanına gitmemesi futbolcu şoka uğruyor sonra izdiham çıkıyor gereksiz

Taraftarlar Keita'yı sakatlamasın diye olabilirmi acaba.? Sağlık kontrolünde çürük çıkarsa rezil oluruz.! :D

Böyle daha iyi oldu bence.

Sonuçta bu karşılama işini çok fazla abarttığımız aşikar. Adamlar neye uğradıklarına şaşırıyorlar.

Yönetim gene iyi olanı yaptı.

Geri
Üst Alt