Mahmut koc
Parçalı Üye
- 25 Aralık 2008
- 2.994
- 4
- 288
Cevap: Abdul Kader Keita 13:00'de Atatürk Havalimanı'nda!
:2aloh1::2aloh1::2aloh1::005:
:2aloh1::2aloh1::2aloh1::005:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Garip bir stratejiydi gerçekten. Taraftara kalın puntolarla haber bile bile verilmedi. Acaba neden böyle bir şey yaptılar anlayamadım. Eleştirmek anlamında sormuyorum ama iç yüzündeki stratejiyi bilmek isterdim. Tahmini olan var mı?
MALdonado geldiğinde bile foto'lar , video'lar havada uçuşuyordu şimdi.
Futbol Federasyonu'nun yabancı kontenjanını 6+2'ye yükseltmesinin ardından, Fenerbahçe'nin yeni transferi Maldonado İstanbul'a geldi.
Brezilya'nın Santos takımından transfer edilen 28 yaşındaki orta saha oyuncusuyla 1.5 yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi.
![]()
![]()
Siteye koydular videoyu ..
haha şarkı süper güzel olurdu ya =)
NTV yi 10 senedir falan baya bir takip ediyordum özeliklede sporda çok iyi işler çıkarıyorlardı.
Ntvspor kanalını açtıklarında dedim tamamdır şimdi eurosport tarzında bir spor kanalı izliyecez,dünyadaki her branştan,değişik spor türlerinden örnekler verecekler ama tam anlamıyla ters köşe oldum.
Ama NTVSPOR tam anlamıyla bir futbol kanalı oldu,birde üstüne telogolün yorumcularıyla doldurdular kanalı,son 5 aydır tam bir fener hayranlığı içindeler,ellerindeki F1,NBA(nba ile ilgili haftada bir program tek var),TBL,premier lig, gibi organizelerden de vazgeçtiler.
Ntvnin spordaki başarısı kendi içinden çıkardıkları muhabirler,yorumcular sayesinde oldu ama onlar ellerindekilerin kıymetini bilemeyip kadrolarını eski örümcek kafalı futbol cahilleriyle doldurdular.
Kendilerini daha ileri taşımaları gerekirken güngeçtikçe daha kötüye gidiyorlar.