#11 Abdul Kader Keita

Cevap: Keita 2. Lincoln olur (muş)

O yorumu yapan şahıs sabah spor müdürü (ismini hatırlayamıyorum) olan şahıs gerçekten itici bir yaklaşım ile reijakrdı beğenmediğini ve keitanın 2. lincoln olacağını söyledi.Bu yaklaşım ordaki diğer yazarlarıda rahatsız etti ve bu görüşe katılmadılar ancak maddi anlamda sıkıntı olabilceği konusunda hemfikirdirler.Bu yorumu yapan şahıs adeta Galatasarayın boşa kürek salladığını,reijkardın bu sisteminin türkiyeye uymayacağını ve Galatasarayda kesinlikle başarılı olamayacağını dile getirerek adeta günah çıkarttı.Kadromuzun yetersiz olduğunu ve transfer yapılması gerektiğini ancak bu maddi şartlar altındada zor olduğunu söyleyerek bir nevi taraftarcılık oynayarak gündem yaratmaya çalışdı.Böylesi itici bir spor yazarını görmedim ben.Ahmet çakar bile reijkard ve yapılan transferlere şapka çıkarıp yönetimi kutlarken (lincoln olayı haricinde) bu adam nerden çıktı anlamış değilim?Olayın trajikomik yönü ise bu adamın şuanda sabah spor müdürlüğünü yürütmesidir ve bu noktada çok manidardır.

Cevap: Abdul Kader Keita İstanbul'da

Bencede abartı bir taraftar grubunun olmaması iyi olmuş.Bu yabancıları şımartmayacaksın zira bu keita eğlenceye düşkün bir yapısı var ve bu durum hiç hoşuma gitmiyor.Futbol zekası güzel ama devamlılık arz etmesi için kendini işine vermesi gerekiyor,umarım lincoln gibi arıza çıkartmaz,kendini futboluna verirse çok fazla faydası olur bize.

O yorumu yapan şahıs sabah spor müdürü (ismini hatırlayamıyorum) olan şahıs gerçekten itici bir yaklaşım ile reijakrdı beğenmediğini ve keitanın 2. lincoln olacağını söyledi.Bu yaklaşım ordaki diğer yazarlarıda rahatsız etti ve bu görüşe katılmadılar ancak maddi anlamda sıkıntı olabilceği konusunda hemfikirdirler.Bu yorumu yapan şahıs adeta Galatasarayın boşa kürek salladığını,reijkardın bu sisteminin türkiyeye uymayacağını ve Galatasarayda kesinlikle başarılı olamayacağını dile getirerek adeta günah çıkarttı.Kadromuzun yetersiz olduğunu ve transfer yapılması gerektiğini ancak bu maddi şartlar altındada zor olduğunu söyleyerek bir nevi taraftarcılık oynayarak gündem yaratmaya çalışdı.Böylesi itici bir spor yazarını görmedim ben.Ahmet çakar bile reijkard ve yapılan transferlere şapka çıkarıp yönetimi kutlarken (lincoln olayı haricinde) bu adam nerden çıktı anlamış değilim?Olayın trajikomik yönü ise bu adamın şuanda sabah spor müdürlüğünü yürütmesidir ve bu noktada çok manidardır.

Sabah gazetesi gibi dandik bir gazetenin spor müdürlüğünü yapsa ne olur genel müdürü olsa ne yazar. Varsa hükümette bir kankan sen de olursun bir şeyler, sabah gazetesinde.

Bencede oyuncunun yapisi dusunulerekten taraftara haber verilmedi. Bu arada insallah yarin taraftarada acik olacak imza toreninde fazla taraftar olur.

Sabah gazetesi gibi dandik bir gazetenin spor müdürlüğünü yapsa ne olur genel müdürü olsa ne yazar. Varsa hükümette bir kankan sen de olursun bir şeyler, sabah gazetesinde.

Sonuçda trajı yüksek olan bir gaztede spor müdürü ise o yada bu şekilde o gazetenin alıcılarıda otomatikman farklı bir yöne kanalize olup dar bir düşüncede hareket etmeye başlıyor ve o yazarların etkisi ile "bu adam şöyleymiş,şu böylemiş" gibi bir ortam yaratılıp yapılan işlere sekte vurmaya çalışıyorlar.

Fotomaç vs olsa zaten önemli değil ama iş sabah gibi ciddi bir gazetenin spor yazarının böyle konuşmuş olması malesef medyadaki feenr lobisinin gücünüde gözler önüne seriyor,manidar olan konuda bu zaten...

İmza Töreni: Abdul Kader Keita

Yeni transferimiz Abdul Kader Keita, yarın saat 14:00'te, Florya Metin Oktay Tesisleri, Jupp Derwall antrenman sahasında, basına ve taraftara açık bir imza töreniyle kendisini Galatasaraylı yapan sözleşmeye imza atacaktır.

Medya mensupları ve taraftarlarımıza saygıyla duyurulur.

www.galatasaray.org.

Keita kendisiyle uğraşanları birer birer çizecek.

Cevap: İmza Töreni: Abdul Kader Keita

Valla iş yerimden izin alsam gideceğimde :)

Çok zor gibi..

Utanmazlar adamlar Keita gibi adamı bile daha top oynamadan yerden yere vurdular.

Çok kalite bir transfer daha oldu bravo yönetim

Güzel, statta yapmasinlar.

şimdi statta yaparız sonra bu medya der ki "Fenerbahçe'yi örnek aldılar". ama söylemezler ki Fenerbahçe Carlos'a statta imza attırmadan önce Es-Es Sergen'e imzalatmıştı bile stadyumda -daha öncesi de vardır belki, benim hatırladığım bu-.

Hem fenerliler bizden kopyaladilar derler hemde ne gerek varki statta imza attirmaya.

Cok iyi, dünyaca ünlü bir oyuncu getirirsin o zaman düsünülebilir.

Fenerin zaten topuza statta imza attirmasi tam bir komedi idi. Herif bjk formasi giydi fenerliler istemeyiz dediler bir yigin küfür ettiler sonrada stata kostular :)

inşallah seneye aslantepe'de yeni yıldızlara attırırız basımızda haldun üstünel olduğu sürece :)

ya bu adamda inş lincoln gibi sorumsuz çıkmaz eğer baros kewell gibi sorumluluk sahibi biri ise bu adamı bizim ligde kimse tutamaz.

Geri
Üst Alt