#11 Abdul Kader Keita

Cevap: # Abdul Kader Keita

1zsvb.gif

Bu herifin videolarını izleyip hafızayı tazeleyince başlarım Şakir'ine getirin lan Keita'mızı geri diye isyan edesim geliyor.Ama tutuyorum kendimi...

Benzer bir hareketle geçip ardından Kewell'a gol attırmıştı ama milimetrik ofsayt yüzünden geçerlilik kazanmamıştı. O hareket de çok klastı.

1-0 kazandığımız Gençlerbirliği maçıydı sanırım. :)

Ama gene Keita'nın pasıyla Kewell golü yapmıştı. :)

Kewell'ı da özledim be.

[video]https://www.vidyotup.com/video/112770/Kewell-sayılmayan-muhteşem-gol[/video]

Tarihimizde sayılmayan en güzel gollerden biridir. Kewell resmen resital yapmış. Yani 2 metre ofsayt olsa şu güzelliğin hatrına verirsin golü.

Benzer bir hareketle geçip ardından Kewell'a gol attırmıştı ama milimetrik ofsayt yüzünden geçerlilik kazanmamıştı. O hareket de çok klastı.

Kewell'ın o hareketi efsaneydi.Ve pozisyon ofsayt değildi galiba.TV'de konuşuyorlardı, çok güzel gol boşa gitti felan diye

1zu1t.png

Keita yine yardırmış orda ama ben yanlış hatırlamışım. Başka bir maçta yine o çizgide Bergkamp'ın attığı efsane goldeki hareket benzeri bir hareket yapıyordu ayağının dışıyla. Hangi maç olduğunu unuttum.

Keita yine yardırmış orda ama ben yanlış hatırlamışım. Başka bir maçta yine o çizgide Bergkamp'ın attığı efsane goldeki hareket benzeri bir hareket yapıyordu ayağının dışıyla. Hangi maç olduğunu unuttum.

Eskişehir maçı, 1-1 bitmişti Sami Yen'de. Nonda atmıştı golü.

O Kewell'ın golünün sayılmadığını gördüğümde inanılmaz üzülmüştüm, o neydi be abi

Serseri,tribünlere oynayan dolayısıyla hep iç saha maçlarında etkili olmuş bir oyuncu.

Dışarıda skora net (gol veya asist) etki ettiği maçlar bir elin parmaklarını geçmez.

Serseri,tribünlere oynayan dolayısıyla hep iç saha maçlarında etkili olmuş bir oyuncu.

Dışarıda skora net (gol veya asist) etki ettiği maçlar bir elin parmaklarını geçmez.

kanat oyuncusu abi adam

kanat oyunculari normal olarak ic saha maclarinda daha gole veya asiste yakin olurlar. deplasmanda daha kontraya yonelik oynarlar. sadece keita degil, istedigin kanat oyuncusuna bak. senede 30 mac oynuyorlarsa gol veya asist yaptiklari mac sayisi 10-12'yi gecmez. bunlarin cogunlugu da icerdeki maclardadir

Keita kapalı savunmaları çözebilse de kontra oyunda çok daha etkili olabilecek bir adam bence.

Herşeyi boşver zati,bunu yazmamın sebebi o sene hiçbir maç kaçırmamış bir adam olarak Keita çoğu deplasmanda oyuna ağırlığını koymadı hiç.Başta sistemimizdendir diye düşündüm amma sonra Keita'yı daha dikkatli izleyince bunu fark ettim.Bu yüzden tribünlere oynuyor dedim.Yoksa defansı dağıtıp 1 tane asist bile yapmasın,umrumda değil.

Zaten kendini önemseyen adam buradan kalkıp Katar'a gitmezdi.

Pixellerden seçebilirsen 16. saniye:

[video=youtube;-WAO6oRey4s]https://www.youtube.com/watch?v=-WAO6oRey4s&feature=related[/video]

Şu da güzeldi:

[video=youtube;b4-CvHZIRsk]https://www.youtube.com/watch?v=b4-CvHZIRsk[/video]

Hız, teknik ne ararsan var adamda. Gözümde en değerli oyunculardan biridir Keita. Kesinlikle yeniden takıma dönmesi gerek. Eskişehir maçında gördük sağ kanadı yol geçen hanına çevirdiler, doğru düzgün bir atak bile yapamadık. Gelsin de gereksiz oyuncular takımdan kesilsin.

Gelsin gelsin.Shaqiri için yabancı kontenjanında yer bulamıyoruz bir de Keita için yer açalım.Yedekte problem yaratmayacağını bilsek gelsin de sanmıyorum Keita'nın uslu duracağını.Ayrıca geçti artık eski futbolcuları takıma geri alma dönemleri.Bende çok severim Keita'yı ancak o dönemle şu anki dönem arasında dağlar kadar fark var.Yararından çok zararı da olabilir bunu da düşünmek lazım.

Azalarak bitsin.

Geri
Üst Alt