#11 Abdul Kader Keita

Cevap: #11 Abdul Kader Keita

Sen nasil bir insansin..Biz nasil tutacagiz seni elimizde hic bilmiyorum..Seni cok seviyoruz cook..

Çok güzel oynadı, maça damgasını vurdu.Yedekten girince daha bir hırsla oynadı, acısın çıkardı resmen.

Yalnız bugünkü hareketleri geleceğe sinyal gibiydi.Çok agresifleşiyor, kimseyi umursamıyor gözü kararınca.Çok gereksiz bunlar.Keita gibi bir futbolcuya hiç yakışmıyor.İlerki haftalarda yine aynı durumla karşılaşmayız umarım.

Çok çok ama çoook hırslı. Bu hırs bir Arda'da var, bir de Keita da varmış. Rijkaard devreye girmese önüne gelene girecekti tekme tokat :)

Yanlış ve bir hareketti biliyorum ama o Kasımpaşa'nın sol bekine havadayken diz atıp ve top.. prdon oyuncu yere düşmeden attığı yumruk da bileklerine hakim olduğunu gösterdi... Çook üzgünüm ama o hareketi yaptığında gol kadar sevindim K-------E---İ------T----A---- :evilsmile:

Çok güzel oynadı, maça damgasını vurdu.Yedekten girince daha bir hırsla oynadı, acısın çıkardı resmen.

Yalnız bugünkü hareketleri geleceğe sinyal gibiydi.Çok agresifleşiyor, kimseyi umursamıyor gözü kararınca.Çok gereksiz bunlar.Keita gibi bir futbolcuya hiç yakışmıyor.İlerki haftalarda yine aynı durumla karşılaşmayız umarım.

Geleceği sinyal değildir bence,maçtan sonra da röportajda:

Rakip oyuncu çok vurarak oynadı,benim yerine girdiğim arkadaşıma da aynı sert müdahaleleri vardı dedi.

Keita'nın bu tür şeylerle işi olacağını sanmıyorum çünkü kafasını sadece futbola veriyor.

Kasımpaşaspor maçının en iyisiydi. İkinci yarıdaki hırsı, oyunu değiştirme isteği takıma yansıdı. Bir pozisyonda taç'ı rakip oyuncuya atarak gidip almak istedi. Kendi tarzına ayak uyduracak birilerini bulabildiğinde istediklerini yapabildiğini gör-üyoruz(dük). Belki 90 dakika oyunda olsa Milan'a da 1 veya daha fazla gol attırabilirdi.

Orijinalden alıntı: hasangeckaldi

[8D]...................[8D]

[8D].............[8D]

[8D]........[8D]

[8D],[8D]

[8D],[8D]

[8D]........[8D]

[8D]..............[8D]

[8D] ...................[8D]

Aslanım Keita........

Abi o 1.goldeki pas gerçek değildi dimi?:D

Sag kanat degil serbest oynasa daha iyi olur sanki, sagda Elano, solda-ortada Keita ve Arda donusumlu yapilabilir. Bu macta serbest oynadi, ve cok daha verimli oynadi. Milleti de dovdu, helalof.

Keita pası veriyor, Nonda gitmesi gereken yere gidiyor. golünü atıyor İkisi birbirinin beynini okuyor sanki.

Yaşasın zenci futbolcular ! (Nonda, N'kufo, Keita)

Geri
Üst Alt