#11 Abdul Kader Keita

Cevap: #11 Abdul Kader Keita

Şüphesiz maçı çeviren adamdı. Kırmızı kartlık pozisyonu oldu ama o pozsyondan önceki pozisyonda dirsek yedi ve hakem dirsek atana ceza vermeyince kendi ceza vermek istedi.

Takimin attigi ilk golde verdigi pasla "no look" pasla defansin nasil ters ayakta birakilabilecegini gosterdi, demekki sadece sov yapmaya yaramiyormus "no look" pas :)

Ribery gibi elimizden kaçırmayalım bu adamı

Dün baya iyiydi Popito ancak fazla agresif gibi geldi bana ama adam en azından forması için savaşıyor.

Bu adam müthiş ya hem defansa geliyor hem forvete gidiyor bence kanatların birinde banko oynamalı defansa yardımı çok

Hep söylüyorum bu adam adamın arkasında Sabri yerine daha teknik ve daha

zeki biri olsa otoban gibi kullanırız sağ tarafı.

Arkadaşlar, lütfen siyahi oyuncularımıza "zenci" kelimesini kullanmayalım. Moderasyondan da rica ediyorum, bu olaya bir el atsınlar. Siyahi oyuncular "zenci"yi ırkçı bir kelime olarak kabul ediyor. Hoşlanmıyorlar. Yanlışım varsa beni düzeltin lütfen.

Arkadaşlar, lütfen siyahi oyuncularımıza "zenci" kelimesini kullanmayalım. Moderasyondan da rica ediyorum, bu olaya bir el atsınlar. Siyahi oyuncular "zenci"yi ırkçı bir kelime olarak kabul ediyor. Hoşlanmıyorlar. Yanlışım varsa beni düzeltin lütfen.

hocam abartma burda kimse o anlamda kullanmıyor o kelimeyi

Tek eksiği oyun zekasıymış çüş artık senin futbol zekan eksik olmasın.

Tek eksiği oyun zekasıymış çüş artık senin futbol zekan eksik olmasın.

Oyun zekası eksik olan adam dediğiniz nondaya hiçbir adamın atamayacağı bir top attı ve gol oldu.Ayrıca ofsayta düşmeden.

Maç içinde 2-3 kere daha denedi böyle şeyleri ama nonda tam istediği yerde olmadığı için pas yerini bulmadı.

Söyleyin nasıl oyun zekası yok bu adamın ?

Yav dünya Irkçılarla dolu ama Türkiyede nedense hep çok daha fazla seviliyor siyahi oyuncular:)

Birde bizlere BARBAR derler.Türkiyede yaşasalar buranın CENNET OLDUĞUNU anlarlar ama işte SİYASİ MESELELER VE COĞRAFİ KONUM:)

Yav dünya Irkçılarla dolu ama Türkiyede nedense hep çok daha fazla seviliyor siyahi oyuncular:)

Birde bizlere BARBAR derler.Türkiyede yaşasalar buranın CENNET OLDUĞUNU anlarlar ama işte SİYASİ MESELELER VE COĞRAFİ KONUM:)

Aynen hocam Cisse bile pao ya gittiği için pişmanmış gelsin bize :D

aldığı her kuruşa ve bonservisi için verilen vede verilecek her sente helal olsun... süper adam almışız... lyon çok pişmandır eminim sattıklarına...

Dövme olm bundan sonra su onun bunun futbolcularını. Sonra anaları şikayete geliyor. Aaaa yapma böyle ama..

Leeds macı idi, atmosfer oldukca gergindi. Hagi aynı anda bir kac kisiyi ekarte ederek Hakan'a tüm Leeds United'lı defans oyuncularını oyundan düsüren o akıl almaz ara pasını atmıstı. Bu jeneriklik pas'ın bir benzerini seneler sonra bir kez daha gördüm. Bu assist Abdul Kader Keita bitti diyenlere kapak olsun.

hocam bu adamın arkasında sabri'den baskası oynayamaz bu takımda. cok zor. adam cok hareketli, takip etmek için turbo takmak gerek. sabri de hepimizin bildiği üzere 3 ciğere sahip bir kardesimiz. hatalarından epey arınmıs durumda ve Keita ile hiç sırıtmadı bence.

hagiden sonra ilk kez onun ismini yazdırdım formama.hep kendi ismimi yazdırırdım

Geri
Üst Alt