#11 Abdul Kader Keita

Cevap: #11 Abdul Kader Keita

Eh iste, daha'si yok zaten, ben baska birsey istemiyorum'ki:D

Søyluyorum tek.

Bir de Ceyhun Gülselam'a cok gicik kapiyorum :mad:

Orada Keita çok agresifti çocuk sakince geldi genç çocuk o Keita'nın abilik yapması gerekti.Hayata sarı kırmızı bakmamak gerek bazen gerçekleri görmek lazım.

Hehe onu bunu bırakında fenerliler Keitadan çok korkuyor :asd: dün canlı canlı 90 dk şahit oldum arkadaş yenilmemizden çok Keita sakatlansın diye dua ediyordu :asd: korkunun ecele faydası yok

Keita wederson-carlos-santos 3lüsünü deli edecek kim oynarsa oynasın :D

dün sol kanatta da oynayabileceğini gösterdi ama sağ kanatta daha verimli oynuyor

Carlos'un anası bu hafta öyle bir ağlayacak ki ömrünün sonuna kadar gülecek çünkü çok ağlayan çok güler.(Cümleye bak lan :D)

Aga sen nası bi adamsın ya :D

Adam düz koşsa gene adam geçiyor, bilekleri inanılmaz. Bazen yavaştan ve göstere göstere ağır ağır inanılmaz çalım attığı da oluyor.

Ve hayatımda böyle adam görmedim, her açtığı orta bi pozisyon oluyor, illa birini buluyor. İnanılmaz birisi ya. Hangi maçı seyretsem her ortası direkt pozisyon oluyor cidden....

Yalnız Fener sol kanatta Dos Santos-Carlos ikilisiyle çıkacaksa direk maçı bize 3-0 versin.:D

Dünya'da böyle stilde olan çok az oyuncu var kıymeti bilinmeli gerçekten.

Keita'nın fizik gücü gerçekten mükemmele yaklaşıyor,Allah sakatlıktan korusun.

Hadi be Keita !

En iyi oyununu Fener'e karşı oyna da gözlerimizin pasını sil iyice pas felan kalmadı zaten parlat sen en iyisi :D

Sana güveniyoruz aslanım.

Galatasaray'a gelen en kaliteli ve en iyi sağ açıklardan birisin kesinlikle.

Türkiye'ye gelen en iyi sağ açıklardan birisin bunu da biliyoruz.

Başta Adnan Polat ve yönetimden kim bunu getirdiyse (Haldun Üstünel !!) ona binlerce kez teşekkür etmek lazım.

Senin açından iyi değil ama Lyon da iyi oynamış olsaydın burdaki gibi şuan seni Arsenal'de felan görüyor olurduk yada Barça Henry yerine seni alabilirdi, Lyon'da tam performans oynayamaman bize yaradı :D

Bence iyi oynamadı ama 3 golde katkısı var büyük oyuncu olmak böyle bir şey heralde:)

Son pasları birazdaha dikkatli kullansa Baros a 3,4 gol attırabilirdi çok rahat.

tartışmasız en iyi oyuncularımızdan biri.oyunu tartışılmaz.helal olsun koçum benim:)

Geri
Üst Alt