#11 Abdul Kader Keita

Cevap: #11 Abdul Kader Keita

Maç sonuna doğru çok yoruldu ama tabii ki de iyi oynadı.Çok fazla yük biniyor bazen sırtına.Orta sahanın çok yardım etmesi lazım.

Fenerbahçe maçında çok şeyler bekliyorum.

İnşallah yüzümüzü kara çıkartmaz.

şut çalışırsa manyak birşey olur.

inşallah satmayız keitamızı

Her golde payı var..Sürekli dikine oynaması bizim hücüma yönelmemize yardımcı oluyor..

Yinede final paslarda dikkatli olmalı..

tam hayal ettiğim oyuncu ya...adam süper bişi...dikine oynuyo sonuca gidiyo geri gelip top çıkarıyo...bi tane de sol kanatta keitamız olsa o zman harbi her an her maçı çevirebiliriz...ben anlamadım dün bi ara sol kanatta bile oynadı:D fenere patlarsa muhteşem olur

Kanat Atkaya'nın bugunkü yazısında Keita'yı anlatışı :)

Vücudu top yaklaşırken “iskelet anahtarlık” gibi dağılıyor, sonra topla buluşunca toparlanıyor. Seyretmek çok güzel
...

keitanın önereceği zencilerden alalım kardeşi falan vardır bunun

Nonda ve Keita,siyam ikizleri gibi uyumlu o yüzden Bükres maçında Nonda başlasın cidden zenci organizasyonları görmek istiyorum.

Bize 1 zenci lazım demiştim, haklı çıktım.

tam hayal ettiğim oyuncu ya...adam süper bişi...dikine oynuyo sonuca gidiyo geri gelip top çıkarıyo...bi tane de sol kanatta keitamız olsa o zman harbi her an her maçı çevirebiliriz...ben anlamadım dün bi ara sol kanatta bile oynadı:D fenere patlarsa muhteşem olur

Aynen

ya bu adam afrikada parlayacak artık en aşağı 30 melyon deriz isteyene:allecto:

Daha doymadan hesap yapmayın yok şu kadara gider,anı yaşayın zevkini çıkarın yıllardır böyle bir yabancı izlemedim ben aceleniz ne,bir Keita daha alırım diye düşünmüyoruzda 30'a satarız diye düşünüyoruz bu zihniyetle bir başarı sağlanamaz.

Daha doymadan hesap yapmayın yok şu kadara gider,anı yaşayın zevkini çıkarın yıllardır böyle bir yabancı izlemedim ben aceleniz ne,bir Keita daha alırım diye düşünmüyoruzda 30'a satarız diye düşünüyoruz bu zihniyetle bir başarı sağlanamaz.

bravo sinan:)

Harbi Keıtadan birde solda olsa nefis olur

Paran varsa alacaksın Solomon Kalouyu

Geri
Üst Alt