Atakan Kenar
10 Numara!
- 16 Ağustos 2009
- 18.304
- 4
- 1.363
Cevap: #11 Abdul Kader Keita
11 de başlarsa yine sağ kanadı otobana çevirir
11 de başlarsa yine sağ kanadı otobana çevirir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu takımın 2 vazgeçilmez oyuncusu var şu anda
Arda ve Keıta gerisi hikaye diğerlerinde isim değişimi olabilir ama Arda ve Keıta mutlaka 11de olmalı her maç
Serkan Çalık'ımız ne güne duruyor onuda yavaş yavaş alıştırmanın zamanı gelmedi mi, sakatlığı hala sürüyor mu yoksa?
Dikkat ederseniz hep fason topculara karsi iyi oynadi, karsisina iyi bir bek geldi mi ne yapacagini sasiriyor. Fazla abartildi herkes tarafindan.
Dikkat ederseniz hep fason topculara karsi iyi oynadi, karsisina iyi bir bek geldi mi ne yapacagini sasiriyor. Fazla abartildi herkes tarafindan.
Hodja sen yapma bari.
Kusura bakma da boyle top olmaz. Bos alan buldu mu oynuyor. Kewell gibi akliyla, pasla kaleye gideyim yok. Varsa yoksa topu atip kosayim. Iyi futbolcu, ama takim kotu oynadiginda Kewell gibi zekasiyla takimi ayaga kaldiracak adam degil veya karsisina iyi, hizli bir sol bek geldiginde etkisiz kaliyor.
Kotu futbolcu demiyorum ama abartmayalim kendisini.
Kusura bakma da boyle top olmaz. Bos alan buldu mu oynuyor. Kewell gibi akliyla, pasla kaleye gideyim yok. Varsa yoksa topu atip kosayim. Iyi futbolcu, ama takim kotu oynadiginda Kewell gibi zekasiyla takimi ayaga kaldiracak adam degil veya karsisina iyi, hizli bir sol bek geldiginde etkisiz kaliyor.
Kotu futbolcu demiyorum ama abartmayalim kendisini.
Orta sahadaki oyuncularımız dikine oynamıyor. Hep yana ve arkaya. Sinir oluyorum. At ileri. Ver Keita'ya. Ver Kewell'a. Benim demem kolay ama at be kardeşim.
Bence sebep bu değil. Ayağına en hakim, olumlu şeyler yapmaya çalışan bir haldeydi. Ama topu Barış'a ve Topal'a verdiği zaman geri almak için bir 5 dk bekliyor. Buda onun yapmak istediği şeyleri engelliyor. Takımın organizasyonu bozuldu 3 tane aynı tip orta saha oyuncularıyla oynadığımız maçlarda. Ve bu herkese olumsuz yansıyor.
Usta koydurtma şimdi Milan'lıları madara ettiği videoyu.![]()