#11 Abdul Kader Keita

Cevap: #11 Abdul Kader Keita

Bu takımın 2 vazgeçilmez oyuncusu var şu anda

Arda ve Keıta gerisi hikaye diğerlerinde isim değişimi olabilir ama Arda ve Keıta mutlaka 11de olmalı her maç

Bugün en cok güvendigim isimdi ama hayal kirikligina ugratti beni.

Hiç biri suçlu değil. Bu oyuncularının etkisiz kalmasının tek sebebi arkada oynayan yeteneksiz oyuncularımız. (Sarp hariç)

Dikkat ederseniz hep fason topculara karsi iyi oynadi, karsisina iyi bir bek geldi mi ne yapacagini sasiriyor. Fazla abartildi herkes tarafindan.

Ben onun çıkmasını anlamadım.Anlayan varsa bana anlatsın bende anlayayım.

Hodja sen yapma bari.

Kusura bakma da boyle top olmaz. Bos alan buldu mu oynuyor. Kewell gibi akliyla, pasla kaleye gideyim yok. Varsa yoksa topu atip kosayim. Iyi futbolcu, ama takim kotu oynadiginda Kewell gibi zekasiyla takimi ayaga kaldiracak adam degil veya karsisina iyi, hizli bir sol bek geldiginde etkisiz kaliyor.

Kotu futbolcu demiyorum ama abartmayalim kendisini.

Kusura bakma da boyle top olmaz. Bos alan buldu mu oynuyor. Kewell gibi akliyla, pasla kaleye gideyim yok. Varsa yoksa topu atip kosayim. Iyi futbolcu, ama takim kotu oynadiginda Kewell gibi zekasiyla takimi ayaga kaldiracak adam degil veya karsisina iyi, hizli bir sol bek geldiginde etkisiz kaliyor.

Bence sebep bu değil. Ayağına en hakim, olumlu şeyler yapmaya çalışan bir haldeydi. Ama topu Barış'a ve Topal'a verdiği zaman geri almak için bir 5 dk bekliyor. Buda onun yapmak istediği şeyleri engelliyor. Takımın organizasyonu bozuldu 3 tane aynı tip orta saha oyuncularıyla oynadığımız maçlarda. Ve bu herkese olumsuz yansıyor.

Usta koydurtma şimdi Milan'lıları madara ettiği videoyu.:D

Orta sahadaki oyuncularımız dikine oynamıyor. Hep yana ve arkaya. Sinir oluyorum. At ileri. Ver Keita'ya. Ver Kewell'a. Benim demem kolay ama at be kardeşim.

Bence sebep bu değil. Ayağına en hakim, olumlu şeyler yapmaya çalışan bir haldeydi. Ama topu Barış'a ve Topal'a verdiği zaman geri almak için bir 5 dk bekliyor. Buda onun yapmak istediği şeyleri engelliyor. Takımın organizasyonu bozuldu 3 tane aynı tip orta saha oyuncularıyla oynadığımız maçlarda. Ve bu herkese olumsuz yansıyor.

Orasi dogru. Ama Kewell gibi oyunu goremiyor. Cogu zaman kafasini onune egip alip gidiyor. Zaten gidebildigi icin iyi oyuncu. Yardimina giden olmamasi da etkiliyor tabi bu durumu, takim cok hareketsiz ve statik. Herkes bekliyor acaba ne yapacak diye. Kosu yapan, bosa kacan yok. Takimdaki temel sorunlardan biri bu zaten.

Usta koydurtma şimdi Milan'lıları madara ettiği videoyu.:D

Herkesi madara eder bu yetenek, bu hizla kardes. Ama stil olarak kapali savunmayi, kademeli savunmaya karsi zorlanabilecek bir oyuncu.

Geri
Üst Alt