#11 Abdul Kader Keita

Cevap: #11 Abdul Kader Keita

Maçtan önce 11'e baktığımızda berabere biter dedim içimden,bu takım Keita'sız bir hiç!

Yooo kardeşim süper oynadık..:) Ama Nonda mı Elano mu çıkınca oyun disiplininden koptuk bunu araştırmak lazım..

Süper müper değil kardeşim,ben olsam Kewell'ı oynatmazdım bugün adam 3 gün önce epey yoruldu Keita 10 dakika oynadı ayıptır ya

Her ne kadar gol atsada bence Keita bambaşka bir adam!

Takımın ofanstaki düşüşü Keita kesildikten sonra başladı bana göre hoca F.Bahçe maçındaki oyunu ve karttan sonra Keita'ya tavır yapıyor.

Bu adamda Tsl'de hiçbir adamda olmayan bilek var ve sürat!

Ve kahretsin ki şu topu alıp taşıyacak tek adam Keita!

Neden hep tek bir futbolcuya baglı kalmamız gerekiyor?

Bu takım Keita'sız da kazanabilmeli...

Peki kimin yerine oynatacaksın? Kewell mı, Arda mı ?

Kewell'ın tabiki.Ben hiç yormazdım Kewell'ı bu maç Pana maçında epey yorulmuştu ve rotasyon diye inleyen hocamızdan bu rotasyonu beklerdim.

Rijkaard'la kavgalı ve yedek kalacak.

S.Engin

Keita'a sakatlık hariç banko oynar bu takımda teknik heyet çok büyük bir yanlış yapıyor. Rijkaard'da olsa bunu yapan söylemek boynumuzun borcudur.

Demin Telegol de doğruymuş gibi ısrarla söylüyordu :D

Kewell'ın tabiki.Ben hiç yormazdım Kewell'ı bu maç Pana maçında epey yorulmuştu ve rotasyon diye inleyen hocamızdan bu rotasyonu beklerdim.

Kewell olmasa pozisyona bile giremezdik emin ol

Gol dahil bütün pozisyonlarda Kewell var nerdeyse

Uğur orta açıcak Nonda daha ceza yayının çevresinde dolaşıyor

Arda zaten çalım delisi olmuş

Elano topu alıp sağına soluna bakıyor kim kaçıcak kim koşu yapıcak diye

Bu takımda golü kim atıcak?

Kewell olmasa pozisyona bile giremezdik emin ol

Gol dahil bütün pozisyonlarda Kewell var nerdeyse

Uğur orta açıcak Nonda daha ceza yayının çevresinde dolaşıyor

Arda zaten çalım delisi olmuş

Elano topu alıp sağına soluna bakıyor kim kaçıcak kim koşu yapıcak diye

Bu takımda golü kim atıcak?

Kewell kötü oynamadı zaten ama bence Keita daha bir ekstra güç.Yani Keita ile başlayıp Kewell sonra girebilirdi.

Kewell kötü oynamadı zaten ama bence Keita daha bir ekstra güç.Yani Keita ile başlayıp Kewell sonra girebilirdi.

Oda hocanın düşüncesi gerçi son zamanlarda hep yanlış düşünüyorya nyse

Bu takım artık tek ön libero oynaması lazım bıktım 3 veya 2 ön libero görmekten

Bizim ön liberolarımız Xavi, inieste,Alonso değil Hepsi birbirinden sınırlı kısıtlı adamlar sen büyük takımsın kendi evinde en azından korkak çıkma hücüm oynasın artık şu takım Keita,Kewell veya Elano yorgunluk sakatlık harici yedek kalmasın artık

Oda hocanın düşüncesi gerçi son zamanlarda hep yanlış düşünüyorya nyse

Bu takım artık tek ön libero oynaması lazım bıktım 3 veya 2 ön libero görmekten

Bizim ön liberolarımız Xavi, inieste,Alonso değil Hepsi birbirinden sınırlı kısıtlı adamlar sen büyük takımsın kendi evinde en azından korkak çıkma hücüm oynasın artık şu takım Keita,Kewell veya Elano yorgunluk sakatlık harici yedek kalmasın artık

Bugün 3 ön libero değildik ki ya bize oyuncu profilleri ön libero sağ açık olarak lanse edildiği için bugün Barış'ı ön libero sanan çok olmuştur örneğin Barış orta sahanın sağ çizgisinde görev yaptı Elano sol tarafa yakındı,Sarp gerideydi yani oyuncuların mevkileri aklımızda öyle kalsada taktik olarak o görevi yapmıyorlar aslında gerçi Fr'nin verdiği görevi de ne kadar yapar orası da eleştirilir ama aslında defansif oynamadık.

ya sene basındaki formatla çıkalımm sahayaa yaa ayhann yerine elano oynasın elano saten presde yapıoo kosuo mücadele ediyor barısa ayhana ihtiyaç yok m.sarpla oynar elano onların önlerinde arda sağda keita solda kewell fıstık gbii işte kadro

Geri
Üst Alt