#11 Abdul Kader Keita

Cevap: #11 Abdul Kader Keita

Rijkaard hak edene verir formayı. Suan formda olan Arda ve Kewell'ı yedek bırakacagını sanmıyorum.

Keita ikinci yarı oyuna girip kendisini tekrar göstermesi lazım.

Son 3 maçtır Keıta ile başlamadık ve kaybettiğimiz puanların haddi hesabı yok

Keıta bu takımın vazgeçilmezidir . Rijkaard´da farkında bunun ama sorun saha içi performansı değil

Adamın oynadığı maçlarda hücum gücümüz %30 artıyor.

Keita'ya birşey demiyorum ancak çok abartanlar var.

Keita lincolnün daha sadık daha hırslı hali yani demek istedigim cok duygusal ve kendini 11 de basladıgı zaman daha iyi motive eden bi oyuncu bu macta mutlaka 11 baslamalı

Keita'nın abartıldığını sanmıyorum çünkü o açık ara takımın en keyif veren ve klas oyuncusu o yüzden bu taraftar Lincoln diye inilderken alın size Keita izleyin futbola doyun,Lincoln'ün bilek hareketleriyle büyülenen taraftar her oyuncunun yapamayacağı incelikte ki hareketleri yapan Keita'yı neden bu kadar sahiplenmez bunu da anlamış değilim,bugün 11'de başlasın görün bakalım ne kadar önemli adammış!

Keita'nın abartıldığını sanmıyorum çünkü o açık ara takımın en keyif veren ve klas oyuncusu o yüzden bu taraftar Lincoln diye inilderken alın size Keita izleyin futbola doyun,Lincoln'ün bilek hareketleriyle büyülenen taraftar her oyuncunun yapamayacağı incelikte ki hareketleri yapan Keita'yı neden bu kadar sahiplenmez bunu da anlamış değilim,bugün 11'de başlasın görün bakalım ne kadar önemli adammış!

Keita'nın ne kadar önemli oldugunu hepimiz biliyoruz. Eminim ki Rijkaard'ta biliyordur.

Ama yedek kalmasını çok abarttınız.

Hücum hattımız çok genis.

Yeri gelecek Arda'da yedek kalacak, Kewell'da. Bu oyuncuları en formda oldukları dönemde yedek bırakırsak haksızlık yapmıs oluruz.

Senin Allah'ına kurban bea.. Tek başına aldın nerdeyse maçı..

İstikrarı yakalaması lazım. Oyun içinde çok fazla gel-git yaşıyor.

Profesyonel değil diyenler vardı bu maçlada kanıtladı böyle olduğunu artık.

O kadar yedek kalıpta yılmıyor ve hala forma üzerinde ısrar ediyorsa, çalışıyorsa, bulduğu fırsatları iyi değerlendirmeye çalışıyorsa ben bu adama helal olsun derim.

Böyle bi oyuncu zor bulunur. Hem inanılmaz yetenekli ve profesyonel. Bu sene muhteşem adamlar aldık yabancılar bazında. Yabancıların hepsi süper yetenek ve inanılmaz profesyonel oyuncular.........

Ulan tek başına aldı maçı be nedir bu adam insanmıdır ya ?

Ne denir ki sana. Helal olsun.

Adamımsın be, yine yaptın yapacağını. Takımın bankosu, Aslan Keita.

Adam tek başına takım ya...:) Aslan parçası Dark Knight'ım benim

Geri
Üst Alt