#11 Abdul Kader Keita

Cevap: #11 Abdul Kader Keita

Biz kaç maçtır bir yerimizi yırtıyoruz helal olsun Keita!

Süperdi gene hele attırdığı 3.gol helal olsun sana Keita 1 gol 1 asist görevini layığıyla yerine getirdin maçın yıldızısın.

Keita Terminatörde ki cıva adam gibi,rakibin içinden bile geçer umarım sakatlığı ciddi değildir!

Müthişti bugün müthiş.İnsan üstü oynadı.Hep böyle inş.

Keita'nın iyi oynaması için Elano'nun her maç arkasında oynaması gerekir. Bütün topları önüne attı bugün Keita'nın. Diğerleri gibi arkasına değil.

Keita'nın iyi oynaması için Elano'nun her maç arkasında oynaması gerekir. Bütün topları önüne attı bugün Keita'nın. Diğerleri gibi arkasına değil.

Aynen katılıyorum. Eklemek istediğim bir kaç birşey var.

Keita gerçekten sorunlu bir futbolcu değil, herkes buna anlamıştır umarım. O bacakla nasıl topu sakladı, döndü anlamadım. Müthiş bir asist yaptı. İnanılmaz bir fizik gücü var. Yürekten oynuyor. Ama bazen oyundan düşebiliyor. Bununda sorun olmayacağını düşünüyorum.

Birde maçtan sonra Rijkaard tebrik etti, çok güzel bir andı.

Sinanın da her hafta söylediği gibi Bu adam sakat ya da cezalı değilse Takımın banko Sağ açığıdır. İnşallah yanlış bir hareket yapmazda her hafta izleriz kendisini.

Artık hücum hattımız belirginleşti...Kewell,Arda,Keita,Elano hepsi oynamalı kazanmamız için.Stoper alana kadar yediğimizden çok atarak zirveye oturabiliriz!

Artık hücum hattımız belirginleşti...Kewell,Arda,Keita,Elano hepsi oynamalı kazanmamız için.Stoper alana kadar yediğimizden çok atarak zirveye oturabiliriz!

Elano arkada oynuyor. İleriki 3'lü ile rotasyona gitmeliyiz. Gidiyoruzda.

Elano ofansif oynuyor o yüzden golle burun buruna bir adam en az 1-2 kere de olsa her maç fırsat gelir ve beklenti yüzünden söyledim.

Barış-Elano yan yana oynuyor. Top kanatlara indiği zaman dikine koşu yapmak orta saha oyuncusunun ana görevidir zaten. Elano hücumdan çok defans yapıyor son 2 maçtır.

Neyse konu Keita.

Barış-Elano yan yana oynuyor. Top kanatlara indiği zaman dikine koşu yapmak orta saha oyuncusunun ana görevidir zaten. Elano hücumdan çok defans yapıyor son 2 maçtır.

Neyse konu Keita.

Barışla harika anlaşıyorlar :D :D

Top atarken özellikle bakıyor bu kim lan diye :D Barış'ı görünce es geçiyor :D

Doğrusu da bu!

Haldun Üstünel sana helal olsun böyle bir oyuncu Galatasarayda oynuyor

Ulan doyamadım yemin ediyorum ya çok özlemişim Keita'yı!

Keita'yı izlerken sigara bile içemiyorum beni benden ediyor,hep yürü be oğlum derken öksürtüyor,cidden insanı kendinden geçiren bir yetenek,değerini bilmeyip balon adam diyen Fransızlara oturma organımla gülüyorum,embesil herifler böyle bir yetenek yollanır mı lan :D

Gereken yerlere gerekli cevabı sahada en güzel şekilde verdi.Aslanım benim beeee

Gereken yerlere gerekli cevabı sahada en güzel şekilde verdi.Aslanım benim beeee

Rijkaard için dediysen bunu sana şöyle bir şey söyliyim. Eğer Rijkaard taraftarın bu düşünceye sahip olduğunu öğrense veya tahmin etse Keita'yı kadro dışı bırakır.

Kimseye ders vermedi de,sadece ne kadar önemli bir adam olduğunu gösterdi diyelim.

Geri
Üst Alt