- 23 Kasım 2008
- 2.930
- 10
- 1.308
Cevap: #11 Abdul Kader Keita
Yok.
Denizli kafilesinde var mı ?
Yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Denizli kafilesinde var mı ?
Adam yeterince ofansif,elinden geldiği kadar yardımcı oluyor.
Ben defansif demiyorum zaten.Sadece defansif yönü zayıf diyorum,eğer avrupad güçlü rakiplerla başa çıkacaksın o kanadı arı gibi kullanacaksın ileri geri şeklinde bununbaşka uçarı kaçarı yok.
He ben Keita çok iyi futbolcu diyorum zaten. Ama ondan daha iyi takımlarda ki futbolculara bakarsan ne demek istediğimi anlarsın,yetenek olarak Keita nın altında olan adamlar hangi takımlarda oynuyorlar mesela ve neden acaba?
Ben defansif demiyorum zaten.Sadece defansif yönü zayıf diyorum,eğer avrupad güçlü rakiplerla başa çıkacaksın o kanadı arı gibi kullanacaksın ileri geri şeklinde bununbaşka uçarı kaçarı yok.
He ben Keita çok iyi futbolcu diyorum zaten. Ama ondan daha iyi takımlarda ki futbolculara bakarsan ne demek istediğimi anlarsın,yetenek olarak Keita nın altında olan adamlar hangi takımlarda oynuyorlar mesela ve neden acaba?
Yapmayın gözünüzü seveyim. Keita 'dan Servet gibi defans yapmasını bekliyorsunuz. Keita olabildiğince Sabri 'ye yakın oynuyor. Baskı yediğimiz zamanlarda Sabri 'nin arkasına giden topları bile topluyor. Yardımlaşarak iyi kapatıyorlar sağ tarafı.
Ligin başlarındaki Pana maçını izleseniz yeri geldiğinde Hakan Balta 'nın tarafına bile yardım ettiğini görebilirsiniz. Yardımı, presi çok üst seviyede Keita 'nın, lütfen biraz dikkat.[/QUO
Dostum,sen de haklısın fakat ;benim anlattığım nokta sanki biraz abartıldı.
Keita takıma faydalı değil demiyorum ki aksine, çok faydalı,o zaten yapması için alındığı görevi yerine başarıyla getiriyor.
Burda benim dediğim biraz daha savunlaya yönelik hamle de bulunması lazım.
Dikkat ederseniz eksik diyorum,yok demiyorum.
Yarın Keita değilde Barış oynarsa ilk 11 de çok üzülürüm.
keita kadro da varmı ki?
Keita'ya özel izin verdi Rijkaard. Yarın gelicek.
nasil oluyorda Keita'ya izin veriliyor bir mac 90 dakika bile oynamadi, Gervinho her mac oynadi bugun kadro'da Yaya Toure kadroda
Bende anlamadım biz yabanci oyunculara çok mütevazi davranıyoruz.