#11 Abdul Kader Keita

Cevap: #11 Abdul Kader Keita

Aynı ülkeden Y.Toure dönmüş Barca'ya o da bugün yarın gelir.

Adam yeterince ofansif,elinden geldiği kadar yardımcı oluyor.

Ben defansif demiyorum zaten.Sadece defansif yönü zayıf diyorum,eğer avrupad güçlü rakiplerla başa çıkacaksın o kanadı arı gibi kullanacaksın ileri geri şeklinde bununbaşka uçarı kaçarı yok.

He ben Keita çok iyi futbolcu diyorum zaten. Ama ondan daha iyi takımlarda ki futbolculara bakarsan ne demek istediğimi anlarsın,yetenek olarak Keita nın altında olan adamlar hangi takımlarda oynuyorlar mesela ve neden acaba?

Ben defansif demiyorum zaten.Sadece defansif yönü zayıf diyorum,eğer avrupad güçlü rakiplerla başa çıkacaksın o kanadı arı gibi kullanacaksın ileri geri şeklinde bununbaşka uçarı kaçarı yok.

He ben Keita çok iyi futbolcu diyorum zaten. Ama ondan daha iyi takımlarda ki futbolculara bakarsan ne demek istediğimi anlarsın,yetenek olarak Keita nın altında olan adamlar hangi takımlarda oynuyorlar mesela ve neden acaba?

Biz de ki sağ kanat arı gibi çalışıyor zaten mükemmele yakın :D

Antalya maçında oynasın.Zor maç olacak Antalya'daki kupa maçı.

Keita yürekten oynuyor yardım anında takımı için savaşır,yeri gelir duran topun önüne atlar siper eder kendini,Keita'dan şüphen olmasın.

Yapmayın gözünüzü seveyim. Keita 'dan Servet gibi defans yapmasını bekliyorsunuz. Keita olabildiğince Sabri 'ye yakın oynuyor. Baskı yediğimiz zamanlarda Sabri 'nin arkasına giden topları bile topluyor. Yardımlaşarak iyi kapatıyorlar sağ tarafı.

Ligin başlarındaki Pana maçını izleseniz yeri geldiğinde Hakan Balta 'nın tarafına bile yardım ettiğini görebilirsiniz. Yardımı, presi çok üst seviyede Keita 'nın, lütfen biraz dikkat.

Bu adam nasıl bize geldi hala şoktayım :D

Yapmayın gözünüzü seveyim. Keita 'dan Servet gibi defans yapmasını bekliyorsunuz. Keita olabildiğince Sabri 'ye yakın oynuyor. Baskı yediğimiz zamanlarda Sabri 'nin arkasına giden topları bile topluyor. Yardımlaşarak iyi kapatıyorlar sağ tarafı.

Ligin başlarındaki Pana maçını izleseniz yeri geldiğinde Hakan Balta 'nın tarafına bile yardım ettiğini görebilirsiniz. Yardımı, presi çok üst seviyede Keita 'nın, lütfen biraz dikkat.[/QUO

Dostum,sen de haklısın fakat ;benim anlattığım nokta sanki biraz abartıldı.

Keita takıma faydalı değil demiyorum ki aksine, çok faydalı,o zaten yapması için alındığı görevi yerine başarıyla getiriyor.

Burda benim dediğim biraz daha savunlaya yönelik hamle de bulunması lazım.

Dikkat ederseniz eksik diyorum,yok demiyorum.

bugün gelmiyecekmiydi popito hiç haber yokmu??sakın geç falan kalıp sorun çıkarma gervinho dönmüş lillede topunu oynuyor şuan..en son istediğimiz şey şuan sorun çıkması paşa paşa dön be keitam aman diyim....

Keita'ya özel izin verdi Rijkaard. Yarın gelicek.

yalnız adam bir turnuva gidicek oldu geldiğinde takımın yarısını değişmiş bulacak :D

nasil oluyorda Keita'ya izin veriliyor bir mac 90 dakika bile oynamadi, Gervinho her mac oynadi bugun kadro'da Yaya Toure kadroda

Geri
Üst Alt