#11 Abdul Kader Keita

Cevap: #11 Abdul Kader Keita

Bir hesap hatası oldu sanırım. Sabri'nin performansının yükselmesinin sebebi Keita diyordunuz ama Keita'nın iyi oyununun sebebi Sabriymiş

Olabilir arkadaşlar, olabilir. Elbette ki perfonması düşecek. Robot değil ya bu adam. Ki İngiltere'de Lampard'ın perfonması nasıl düştüyse..

Bir hesap hatası oldu sanırım. Sabri'nin performansının yükselmesinin sebebi Keita diyordunuz ama Keita'nın iyi oyununun sebebi Sabriymiş

Haklısın. Keita Sabri'yle kendisini buluyor. Sağ kanatta bu ikili bir arada oynadığında gayet başarılılar.

hala dün zeminin berbat oldugu gören tek kisi benmiyidim? Keita'nin sonsuz kredisi var bende ister 5 mac üst üste kötü oynasin, Baris, Ayhan, Arda, Dos Santostan hepsinde iyidir su an icin! Atletico Madrid macinda Lopezi duman edecek duman!

Keita'dan Premier Lig'e yeşil ışık

İngiliz basınında adı Everton'la anılan Galatasaray'ın Fildişili oyuncusu Kader Keita, Premier Lig'de oynamanın hedefleri arasında olduğunu söyledi.

İlişkili fotoğrafları göster

NTV Spor ve Ajanslar

Güncelleme: 13:09 TSİ 11 Şubat. 2010 Perşembe

Galatasaray ile Fildişi Milli Takımının oyuncusu Abdul Kader Keita, İngiltere'de futbol oynamanın harika olacağını söyleyerek, uygun bir teklif gelmesi halinde ileride Premier Lig'e transfer olabileceğinin mesajını verdi.

Skysports, basında yer alan haberlere göre Premier Lig ekiplerinden Everton'ın Keita ile ilgilendiğini, 28 yaşındaki futbolcunun da teklif gelmesi halinde bunu düşünebileceğini yazdı.

Keita da Skysports'a yaptığı açıklamada, Everton'la adının ilk kez anılmadığını söyledi ve ''Emekli olmadan Premier Lig'de oynamak harika olur. Bu ligi seviyorum. Birçok arkadaşım burada oynuyor'' dedi.

NTVSPOR harbiden işin ucunu kaçırmaya başladı,takımı karıştırmak için elinden geleni yapıyor.

Keita'dan Premier Lig'e yeşil ışık

İngiliz basınında adı Everton'la anılan Galatasaray'ın Fildişili oyuncusu Kader Keita, Premier Lig'de oynamanın hedefleri arasında olduğunu söyledi.

İlişkili fotoğrafları göster

NTV Spor ve Ajanslar

Güncelleme: 13:09 TSİ 11 Şubat. 2010 Perşembe

Galatasaray ile Fildişi Milli Takımının oyuncusu Abdul Kader Keita, İngiltere'de futbol oynamanın harika olacağını söyleyerek, uygun bir teklif gelmesi halinde ileride Premier Lig'e transfer olabileceğinin mesajını verdi.

Skysports, basında yer alan haberlere göre Premier Lig ekiplerinden Everton'ın Keita ile ilgilendiğini, 28 yaşındaki futbolcunun da teklif gelmesi halinde bunu düşünebileceğini yazdı.

Keita da Skysports'a yaptığı açıklamada, Everton'la adının ilk kez anılmadığını söyledi ve ''Emekli olmadan Premier Lig'de oynamak harika olur. Bu ligi seviyorum. Birçok arkadaşım burada oynuyor'' dedi.

NTVSPOR harbiden işin ucunu kaçırmaya başladı,takımı karıştırmak için elinden geleni yapıyor.

Ya dün sabahtan beri aynı haberi görüp duruyorum şu forumda bile bir sürü Keita haberi var ne kadar meraklısı varmış gitmesine ;)

Uygun bir fiyata satılabilir sene sonu dünya kupasındada arttırır değerini.

Ya dün sabahtan beri aynı haberi görüp duruyorum şu forumda bile bir sürü Keita haberi var ne kadar meraklısı varmış gitmesine ;)

Takımdan gitmesini en son isteyeceğim adamların başında gelir keita.

Ben burda ntvsporun bizim takımı karıştırmak için yaptıklaını ön plana çıkarmak için haberi kopyaladım.

Keita gidemez. Gerekirse Everton'u kapatiriz.

Afrika'dan döndü.Sorun değil.Olur böyle düşüşler arada.

Takımdan gitmesini en son isteyeceğim adamların başında gelir keita.

Ben burda ntvsporun bizim takımı karıştırmak için yaptıklaını ön plana çıkarmak için haberi kopyaladım.

başlıpı bir aratırsan 3-4 tane keita konusu görürsün lafım sana değil zaten haber sonuçta paylaşmak lazım.. da Her tarafta görünce birde böyle abartılmış şekilde yazanları var adam sadece premier ligde oynamak istiyorum demiş.. Bizimkilerden inciler Flaş.. Flaş.. Flaş.. Keita'dan Kötü Haber... Keita Yolcu... Ya benzer açıklamaları geçen gün Mehmet Topal'da yaptı ;)

Futbolun asla sadece bir oyuncuyla olmadığının kanıtı.

Uğur Uçar sakatlandığı zaman "Sabri ile olmaz, sağ bekimiz yok, Uğur dönecek Sabri derdi bitecek" diyordu. Neyse... Uğur Uçar benim en sevdiğim futbolcudur. Laf etmiyorum. :)

Ayhan sakatlandığı zaman herkes "Mehmet-Mustafa olmuyor. Ayhan dönecek orta sahamız düzelecek" diyordu. Ayhan döndü ama 2 maç sonra yuhlandı. Ayhan bitmiş artık dendi.

Keita yokken, "Keita dönsün dertler bitecek puanlar gelecek" dendi. Keita 2 maçtır oynuyor ve hiç faydası olmadı...

Şimdi Baros'da sakat... Döndüğünde herkes her maç en az 2-3 gol atacak gibi hayal ediyor... Oda şöyle 2 maç gol atamasın... Bunun için mi bekledik. Gönderin, bitiriciliği yüksek forvet alın...

Nonda takımdan gitmeden önce Nonda'sız oynasak en azından ilerde pas yaparız. Nonda takımı 10 kişi bırakıyor deniliyordu. Şimdi neden Nonda gönderildi...

Sahi, futboldan ne kadar anlıyoruz?

Futbol bir takım oyunudur. İstersen yeteneğin babası ol...

Herkes bold yazsin beyler

Artik oyle aga bizim soyliyceklerimiz de cok onemli o yuzden bolt yapiyoz HAYDI

yok ben kendi dusuncelerimi yazmiyorum hayri usta

sagdan soldan kopyaliyorum

bold yazamam ayip:)

Seni boyle kabul etdik agha

Futbolun asla sadece bir oyuncuyla olmadığının kanıtı.

Uğur Uçar sakatlandığı zaman "Sabri ile olmaz, sağ bekimiz yok, Uğur dönecek Sabri derdi bitecek" diyordu. Neyse... Uğur Uçar benim en sevdiğim futbolcudur. Laf etmiyorum. :)

Ayhan sakatlandığı zaman herkes "Mehmet-Mustafa olmuyor. Ayhan dönecek orta sahamız düzelecek" diyordu. Ayhan döndü ama 2 maç sonra yuhlandı. Ayhan bitmiş artık dendi.

Keita yokken, "Keita dönsün dertler bitecek puanlar gelecek" dendi. Keita 2 maçtır oynuyor ve hiç faydası olmadı...

Şimdi Baros'da sakat... Döndüğünde herkes her maç en az 2-3 gol atacak gibi hayal ediyor... Oda şöyle 2 maç gol atamasın... Bunun için mi bekledik. Gönderin, bitiriciliği yüksek forvet alın...

Nonda takımdan gitmeden önce Nonda'sız oynasak en azından ilerde pas yaparız. Nonda takımı 10 kişi bırakıyor deniliyordu. Şimdi neden Nonda gönderildi...

Sahi, futboldan ne kadar anlıyoruz?

Futbol bir takım oyunudur. İstersen yeteneğin babası ol...

çok güzel bi yazı olmuş kardeş tebrikler.

Geri
Üst Alt