#11 Abdul Kader Keita

Cevap: #11 Abdul Kader Keita

Kafasını maça vermesi lazım sadece.Neler yapabildiğini anlatmaya gerek yok.

Biz sonuçta özel hayatını bılmıyoruz.Sorunlar yasıyor olabilir.Dolayısı ile futboluna yansıyor...Ama sakatlar dönerse ve bu sekilde oynamaya devam ederse kimsenin sabredeceğini sanmıyorum.Çünkü çoğu kişi form tutmus olacak...

Keita'nın formsuzluğunu Fil Dişi Sahili'nin elenmesine ve Nonda'nın gönderilmesine bağlıyorum. Bence Rijkaard'la herhangi bir problem yaşamıyor, zamanla eski performansını yakalayacağını düşünüyorum.

O zaman çok uzun olmayıp; Athletico maçı olmalıdır.

Keita asist yapsın Atletico Madrid maçında :D

1 de gol atsın

Keita'nın formsuzluğunu ben daha çok Sabri'nin olmamasına bağlıyorum.Keita'ya top geldiği zaman arkasından koşarak atağa kalkan bir Sabri olmayınca Keita'yı 1 kişi tutacağına(daha doğrusu tutamayacağına) 2 kişiyle karşı karşıya kalıyor ve afallıyor

Sabri yetişsin perşembe gününe kadar.

Keita'nın formsuzluğunu ben daha çok Sabri'nin olmamasına bağlıyorum.Keita'ya top geldiği zaman arkasından koşarak atağa kalkan bir Sabri olmayınca Keita'yı 1 kişi tutacağına(daha doğrusu tutamayacağına) 2 kişiyle karşı karşıya kalıyor ve afallıyor

Doğru.

Sezon sonu muhtemelen iyi bir paraya ingiltere ligine satılacak :o

Keita nereye gidiyor daha onu Şampiyonlar Ligi'nde izlicez.

Hakikaten Keita'yı da mı gönderdiniz :S

Bakın bizim sağ kanadımız sol kanat gibi değil.Sağ tarafta 2 hızlı isim [Sabri,Keita] var ve 2 si aynı anda atağa destek verip kademeli bi şekildede defansa dönüyolar.Sabri olmayınca Keita mecbur orta alana yöneliyor ve rakibinin üstüne oynama tarzı çizgide çok işe yarar top çarpar taç felan olur ama orta alana girince bu olmuyor ve top kayıpları başlıyor..

Sabri ne zaman gelir oynar o zaman Keita yı eleştiririz.

Sournları giderilmeli kesinlikle. Çok faydalı bir oyuncu. Yönetim teknik heyet kaptan vs. buna bir çözüm bulmalı. Keitayı izlerken müthiş keyif alırdık. Şimdi kendi gitmiş resmi kalmış

Keita'yı satabilirsek büyük bir iş basarmıs oluruz onu 12-13 M euroya okutmak harika olur .

B_6d0b8bcd8b78e969aa3f7b97ca02a363.jpg

inşallah keyfi düzelir ve tekrar eski popito döner aramıza sevindim bu fotoyu görünce resmi sitede

Neden bize gelen oyuncuları satıyoruz? Artık hem taraftarımızın, hem de medyamızın bu konuda duyarlı olması lazım. Artık Türk futbolunda bir devrim olmalı, bizdeki oyuncular Premier ligde oynamak için can atacağına, Premier ligdeki oyuncular bizim ligde oynamak için can atmalı! Aldığımız her kaliteli oyuncuyu Premier lige göndererek kalite artmaz. Bilakis bizim kalitemiz düşer.

Geri
Üst Alt