#11 Abdul Kader Keita

Cevap: #11 Abdul Kader Keita

Oldu....

Hatta Gürcan daha da ileri giderek "Takımın yıldızı Keita ise ve Keita mükemmelse neden GS Avrupa'da yok,Türkiye Kupası'ndan elendi?" gibi kıskançlık ve eziklik dolu cümleler kurdu.

Bunun üzerine Oktay da şu cevabı verdi:" fb de yok, bjk de yok...Çok objektifsin bu akşam" :)

:D Döktürmüs Oktay

ankaraya attığı golden sonra vücutunu sıkarak verdiği poz vardı onun resmi varmı renktaşlar :D

Valla helal olsun Oktaya takmis kapaklari koptum yaw hahaha :D:D

Keita sen insanmısın? hep böyle oyna kesin şampiyonuz

Keita eziklere nasıl bir tecavüz edecek kimse bilmiyor :asd:

Hem bu form hem de ilk yarıda yaşadığı olayların verdiği hırs tecavüzü kaçınılmaz kılıyor :asd:

Keita ve fener

Hardcore erotik :ciftetelli::D

Çok değişik bir oyuncu Keita. Bazen inanılmaz işler yapıyor, bazen de de öyle işler yapıyor ki tanımayan biri demin o inanılmaz hareketleri yapan aynı oyuncu muydu diyebiliyor. Kötü oynadığı maçta bile maçın kaderini direkt etkiliyebiliyor. Yanlış tercihler verdiğinde, saçma işlere kalkıştığında, 3 kişinin arasına daldığında bile kızamıyorsun; çünkü biliyorsun ki bir pozisyon sonra o senin saçma dediğin pozisyondan, üç kişinin arasından çıkıp gol atabilir, asist yapabilir. Biraz kıpırdanması vasat bir takıma karşı Galatasaray'ın işi bitirmesine yetiyor. Performansıyla takımın performansını bu kadar etkileyebilen nadir oyunculardan. Bunda tabii ki takımımızın bu sezon istikarlı bir performansı tutturamamasının payı da büyük. Duygularıyla hareket eden bir oyuncu Keita. Maçın belli bir bölümünde alev gibi parlayıp daha sonra durulması da bundan kaynaklanıyor biraz. Ama buna da kızamıyoruz çünkü o bir anlık parlama maçta farklılık yaratmasına/yaratmamıza yetiyor da artıyor. İşte seni bu tarzınla, yanlışınla doğrunla seviyoruz Keita. :)

Eskişehir maçında oyundan çok erken alınmasydı o maçtan 1 puan kopartabilirdik,her ne olursa olsun Keita bu takımda 90 dakika oynatılması gereken tek oyuncudur.

arkadaşlar varso o resim allah aşkına paylaşın burda !!!

o resmi bilmiyorum ama 2 tane güzel resmini ekleyeyim

keitatakla.PNG

cce7ea3e4ad2133d19e84c9479c3a88c_k.jpg

ilk resim çıkmıyor galiba linki:

keitatakla.PNG (image)

Eskişehir maçında oyundan çok erken alınmasydı o maçtan 1 puan kopartabilirdik,her ne olursa olsun Keita bu takımda 90 dakika oynatılması gereken tek oyuncudur.

dünya kupası için fena bilenmiş sanki, performansı mükemmel. rakiplerin tahriklerine yenik düşmez umarım

Temkinli oluyorum Fener maçında iyi oynayamayabilir diyorum(Totem).Daum gerçi 5 kişi verecektir onun başına ama.

Uzakdan şut çekebiliyo adam geçiyo orta yapiyo maymun yapiyo futbol zekası süper defansa yardım ediyo

Böyle bu topçuyu getirmeye kalksak avrupadan minimum 25-30 isterler, gerçekten inanilmaz fiyata aldık bu herifi

Takımın tartışılmasız en iyisi, dünyada her takımda oynar Barca dahil. Artı inanılmaz sempatik biri, inşallah futbolu burda bırakır 2. hagimiz olur

:D:D:D:D:2_thumbs_up_-_anima:2_thumbs_up_-_anima:2_thumbs_up_-_anima

1 ay öncede dedim, şimdide diyorum

Bu adam takımın en büyük yıldızıdır, inşallah kaptan olur seneye. Böyle adamlar kaptan olmalı

Geri
Üst Alt