#11 Abdul Kader Keita

Cevap: #11 Abdul Kader Keita

Trabzonda izlerken hep Yattara gibi bir kanat oyuncusunun bizde oynamasını isterdim atletik , süratli , çevik ,yetenekli Ve ne mutlu banaki daha iyisi geldi :)

Bu arada keşke Yattara bugun oynayabilseydi Keıta ile onu aynı maçta izlemek büyük keyif olurdu .

Biz Yattara'yı eskiden bişey sanardık.Şimdi düşününce

Yattara small

Keita XXXL felan :asd:

Su kankalarınıda cagırsında ıyıce maclarımız +23 olsun.Zokora falan.

Keita'nın mı futbol zekası yüksek !!

adeta şoke oldum..

Sabride ne kadar futbol zekası varsa Keita'da da o kadardır işte..

Ben de bunu okuyunca şoke oldum. İyi bir futbolcu hızlı ve atletikse kesinlikle oyun zekası düşük, ağır fakat top tekniği ve oyunu yönlendirme gücü varsa oyun zekası kesinlikle yüksek gibi düşünce var herkeste. Keita nerede ne zaman duracağını, nereye koşu yapacağını, kimin koşu yoluna pas atacağını, oyunu nasıl rahatalatacağını çok iyi biliyor.

Siz ne bekliyorsunuz merak edyorum? Ara pası atıyorsa oyun zekası yüksek, Sabri gibi koşup gidiyorsa düşük diyip kestirip atıyorsunuz.

Keitanın oyun zekası düşük değil. Örnek olarak geçen hafta Ankaragücüne attığımız golde araya girip golünü atması. Oyunu çok iyi okuyor. Keita nın sorunu son paslardaki tercihlerini bazen kötü kullanıyor veya şut çekiyor.

Yattara´yı bu kadar küçümseme Onur Çok iyi oyucudur Yattara. Keıta ile aralarında o kadar kalıte farkı yok bence

İstikrar farkı var. Yattara'nın form durumu Keita gibi olsa Türkiye onu konuşuyor olurdu. Zaten Türkiye'de oynaması için başına Keita'nın başına gelen Lyon şanssızlığı gibi bir şey gelmesi gerekirdi.

Bidaha keitaya futbol zekası yok diyenin alnını karışlarım

Ayağına su sıçramayla sakatlanan ilk futbolcu heralde.:oBu hareketleri yapmasına gerek yok.Sadece antipati topluyor bu hareketlerle.

Bir mac mükemmel dünya yildizi gibi, bir sonraki mac amatör topcu gibi.

Gelecek hafta feneri dagitir ama Sivas deplasmaninda sahada olmaz yine.

Adamın peşinde 2 kişi vardı.Deplasmanlarda Keita'yı kitlemeyi başarıyorlar.

Keitanin daha 2-3 maclik kredisi var, sezon basindan beri cok mac aldi bize.Hemen sallamayin adami yav.

1 maç iyi 1 maç kötü olmasının sebebi 1 maç içerde 1 maç dışarda oynadığımızdan olmasın sakın. Kabul edin bu takım deplasmanlarda iyi oynamıyor. Koca sezonda deplasmanda doğru düzgün top oynadığımız bikaç maç vardır ancak.

Gereksiz yere tepki topluyor , rakipleri ona daha çok hırslanıp daha sert basıyor hiç gerek yok yaptıklarına.

Fener maçında ileri üçlü Arda-Jo-Gio olmalı.Yedek kalsın biraz.

Geri
Üst Alt