#11 Abdul Kader Keita

Cevap: #11 Abdul Kader Keita

Doğru kararlar verirse bize tarihi skor yaşatır.

Yarin Wederson, Emre ve Santos Keitayi durdurmayi calisacaklar.

Arda icin Topuz, Baroni ve Gökhan 3 lüsü var.

Guiza ve Alex sansla, balla, duran toplardan, kontra ataklardan gol ariyacak olan 2 herif.

Diger futbolcularin tümü bizimkileri durdurmak icin sahada olacaklar, futbol oynamak icin degil.

Bu maçı alabilirde de tek başına,verebilirde tek başına insallah ilki olur.Zira maçı verme hakkını ilk maçta kullanmıştı kanımca,şimdi kazanma zamanı.

Ayrica cok dikkatli olmali. Cakir bir terslik görürse hemen cikariri kartini ve bunun rengi büyük ihtimalle kirmizi olur.

Yarın Keita değil,Andre Santos kırmızı görür....Demedi demeyin..

Mevksinde oynaması dileğiyle!!Fantaziye girmeye gerek yok Sabri-Keita ikilisi bu takımdaki en düzgün işleyen sistemdir.

FB bugün sertlikle Keita yı yıldırmayı ve sinirlendirmeyi deneyecektir.

Bununla başa çıkarsa, hızlı hücumlarda çok iş yapar.

Sol kanat ı fenerin Santos ve Wederson Keita ve Sabri nin hücum gücünu kırabilmek için fener yapabileceği en iyi şeyi yapmış.

bu ikililerden konsantre olan kazanır.

git haftaya sivasa karşı 2 asist yap, 1 gool at tamam..

Haa pardon sen deplasmanlarda oynayamıyodun dimi, o zaman diyar maçına kısmet,ancak onlara sözün geçiyo..

Volkan hayatının kurtarışını yaptı yoksa herkes Keita'yı konuşuyor olacaktı.

adam napsın köpek gibi mücadele ediyor takım oyunu yokki hep bireysel yeteneklerle gol atmaya calısıyoruz

Köşe noktasında 2 futbolcunun arasından öyle bir çıktıki İnsanmısın lan sen ! diye bağırdım . Bu adam müthiş gerçekten 2 sol bek koydu Daum onu durdurmak için ama yine çok etkili oldu

Çok iyiydi.

Hele o volesi olağan üstüydü. Volkan hakkaten kariyerinin en süper kurtarışını yaptı. Zaten dedim bunu da kurtardıysa artık gol atamayız bu maçta biz diye. O derece birşey vardı maçta.

Ama ben beğendim Keita'yı bugün, elinden geleni yapmaya çalıştı...

Kendisi küçük maçların büyük topçusu stresli maçları kaldıramıyor.

Çok iyiydi.

Hele o volesi olağan üstüydü. Volkan hakkaten kariyerinin en süper kurtarışını yaptı. Zaten dedim bunu da kurtardıysa artık gol atamayız bu maçta biz diye. O derece birşey vardı maçta.

Ama ben beğendim Keita'yı bugün, elinden geleni yapmaya çalıştı...

zaten geriye kaç dk kalmıştı ki :)

Geri
Üst Alt