#11 Abdul Kader Keita

Cevap: #11 Abdul Kader Keita

bu adamla yeni sözlemeşme yapılırken sadece 17 maç üzerinden ücret karşılığında anlaşılmalı.Deplasman maçlarına götürülmemeli.Hem çok agresif hemde çok etkisiz..

:D Güzel fikir aslında, bir kaç maç dışında hiçbir şey yapmadı deplasmanlarda.

sadece sami yen de oynuyor. ayrica topu aldigi zaman oyun görüsü sifir.

Son hareketleri çok düşüncesizce ve tam bir saatli bomba.

Keita'nın içinde bulunduğu bir ikili mücadelede düdük çaldığı anda "aman ha" diyorum.Heran herşeyi yapabilecek biri.

Son topları bu kadar kötü kullanmayı Güiza bile başaramaz. Herşey güzel hoş ama en önemli noktada sıkıntı yaşıyor Keita. Yine de bu takımın en iyi ismiydi.

Farkettiniz mi bilmiyorum da, Yasin ile Keita'nın arasındaki bir pozisyondan sonra hakem faulu bizim lehimize verince Yasin ile Keita iki defa karşılaştı. Yasin ilkinde taç çizgisinde makas yaptı, diğerinde de hiç pozisyon yokken Keita beklerken ayaklarına kaydı.

Yıldız oyuncuları koruması gerekir hakemlerin derken bunlardan bahsediyoruz.

Bir de aklımdayken yazayım, çok numara yapıyor bu adam ya :) Artık emin olamıyorum gerçekten faul var mı yok mu diye.

Hayrettin'i komaya soktuğu pozisyonda numaradan ayağı sakatlanmış gibi sekti. :mad:

Takımın en iyi adamına bile sallıyorsunuz.

Farkettiniz mi bilmiyorum da, Yasin ile Keita'nın arasındaki bir pozisyondan sonra hakem faulu bizim lehimize verince Yasin ile Keita iki defa karşılaştı. Yasin ilkinde taç çizgisinde makas yaptı, diğerinde de hiç pozisyon yokken Keita beklerken ayaklarına kaydı.

Yıldız oyuncuları koruması gerekir hakemlerin derken bunlardan bahsediyoruz.

öncelikle belirteyim Fenerbahceliyim..

ama keitanın korunmaya değil sakin olmaya ihtiyacı var bence. bazen kendini kaybetip çok sert hareketler yapabiliyor.

Keıta´dan iyisi 25-30 milyon avro Satılmasını isteyenlere bu bilgi

işte sözün bittiği yer burası oluyo heralde:rolleyes:

hayir satilmasina tabiki karsiyim birkac arkadas satilsin falan demisde sadece iyi oynamadigini soylemek istiyorum birseyler yapmak istiyor fakat takima zarar veriyor bencilligi ve egosu

bu topicte son zamanlarda yazanlarin buyuk bir bolumu ezik fbli galiba hep anti keita yorumlari, dun keita cikti ve gorduk, onu sahada olmasi bile korkulu ruya ama bizim aptal orta saha ne anlasin, servet ve neillin kucagina otursun

sürekli beğenmek zorunda mıyız pardon???

hayrettine arkadan vurduğu pozisyonda adama vurmayı değil golü düşünse 2-0 olacaktı skor... giovanni topu önüne boş alana atıyo ama keita efendinin aklı arkadan adama vurmakta olduğu için gol kaçıyor... adamıda ölümden döndürdü...

herşeye rağmen diye birşey yok, ne herşeye rağmen? adam gibi oynayacak gerisi yalan... aklı fikri kendini ordan oraya atmakta...

hayir satilmasina tabiki karsiyim birkac arkadas satilsin falan demisde sadece iyi oynamadigini soylemek istiyorum birseyler yapmak istiyor fakat takima zarar veriyor bencilligi ve egosu

keita olmasa kaçıncı olurduk bu adamın kurtardığı çuvalla maç var,asıl sorun keita yı 2-3 kişi tutarken öteki oyuncularmızın devreye girememesi,herkes çözdü çünkü keita yı 2-3 kişi veriyolar maçın başında sert oynayın yıldırın falan diyorlardır,keita da çabuk sinirleniyor,sonra sapıtıyo işte:o

keita olmasa kaçıncı olurduk bu adamın kurtardığı çuvalla maç var,asıl sorun keita yı 2-3 kişi tutarken öteki oyuncularmızın devreye girememesi,herkes çözdü çünkü keita yı 2-3 kişi veriyolar maçın başında sert oynayın yıldırın falan diyorlardır,keita da çabuk sinirleniyor,sonra sapıtıyo işte:o

Buna katılıyorum. ilk yarı çoğu maçı Keita kurtardı tek başına.

sürekli beğenmek zorunda mıyız pardon???

hayrettine arkadan vurduğu pozisyonda adama vurmayı değil golü düşünse 2-0 olacaktı skor... giovanni topu önüne boş alana atıyo ama keita efendinin aklı arkadan adama vurmakta olduğu için gol kaçıyor... adamıda ölümden döndürdü...

herşeye rağmen diye birşey yok, ne herşeye rağmen? adam gibi oynayacak gerisi yalan... aklı fikri kendini ordan oraya atmakta...

:confused:saçmalama ya hayrettin yapıştı arkadan keitaya kasti bi olay da yoktu pozisyonda

Geri
Üst Alt