#11 Abdul Kader Keita

Cevap: #11 Abdul Kader Keita

Çok afedersiniz kıçını yırtması yeter. Adamsın Keita.

Dünya kupasında izlemek büyük keyif olacak..

Dünya kupasında çok çok iyi oynayacaktır diye ümit ediyorum. Son milli maçlarında ki performansını hepimiz biliyoruz.

Eğer ki dünya kupasından sonra 10 Milyon Euro felan verirlerse satılabilir benim görüşüm. 6-7 Milyon Euro Giovani alınır, geri kalan bütçeye kulübün kendi bütçesinden güzel bir katkıyla diğer transferler yapılır. Galatasaray karlı çıkar.

Hala 28 yaşında. Talipleri çıkacaktır yüksek ihtimal. Keita bu sene istikrarlı ve çok iyi bir performans gösterdi bizde. Böyle bir Keita'ya çok yüksek teklifler bile gelebilir.

Dünya kupasında çok çok iyi oynayacaktır diye ümit ediyorum. Son milli maçlarında ki performansını hepimiz biliyoruz.

Eğer ki dünya kupasından sonra 10 Milyon Euro felan verirlerse satılabilir benim görüşüm. 6-7 Milyon Euro Giovani alınır, geri kalan bütçeye kulübün kendi bütçesinden güzel bir katkıyla diğer transferler yapılır. Galatasaray karlı çıkar.

Hala 28 yaşında. Talipleri çıkacaktır yüksek ihtimal. Keita bu sene istikrarlı ve çok iyi bir performans gösterdi bizde. Böyle bir Keita'ya çok yüksek teklifler bile gelebilir.

Takımın en önemli oyuncusunu 10'a satıp bize olsada olur olmasa tarzında bir oyuncuyu almak ancak senin futbol bilgine uygundur..:o

bu kadar komple bi oyuncu için 10 milyon az

Takımın en önemli oyuncusunu 10'a satıp bize olsada olur olmasa tarzında bir oyuncuyu almak ancak senin futbol bilgine uygundur..:o

Seneye 29 yaşında olacak Keita.

Ah ah keşke sizin kadar futbolu bilseydik be. Olsun senin kadar futbolcuları aşşağılamıyoruz, her gün düzenli olarak sallamıyoruz, istatistik üzerine konuşmuyoruz ama olsun birşeyler yapmaya çalışıyoruz. Onur, izindeyiz (!)

bir yere gidemez o taklalari daha aslantepede görecegiz

Keita baskani satarlarsa kulup binasini basaring.

Bizim Messi'miz..

Seneye 29 yaşında olacak Keita.

Ah ah keşke sizin kadar futbolu bilseydik be. Olsun senin kadar futbolcuları aşşağılamıyoruz, her gün düzenli olarak sallamıyoruz, istatistik üzerine konuşmuyoruz ama olsun birşeyler yapmaya çalışıyoruz. Onur, izindeyiz (!)

Eee? 29 yasinda oluyosa noluyo? Yaslandi sanki.. 23'luk Arda'ya tas çikariyor serefsizim.

+Keita'nin yasi kagit uzerinde 29'dur ama iki yaş büyük yazdirilmistir.

Cok savundugun Elano bile 29 yasinda, Keita 10' gitsin diyorsan Elano 3'e gitsin derim ayni mantikla. Birde Keita'nin bize kazandirdigi maçlar ortada ve Elano'nun TSL'deki form durumu.

Eee? 29 yasinda oluyosa noluyo? Yaslandi sanki.. 23'luk Arda'ya tas çikariyor serefsizim.

+Keita'nin yasi kagit uzerinde 29'dur ama iki yaş büyük yazdirilmistir.

Cok savundugun Elano bile 29 yasinda, Keita 10' gitsin diyorsan Elano 3'e gitsin derim ayni mantikla. Birde Keita'nin bize kazandirdigi maçlar ortada ve Elano'nun TSL'deki form durumu.

Ya arkadaş Elano ne alaka oha ya ? Ayrıca Keita'ya kötü diyen mi var ? Bak bakayım yorumlara en çok savunanlardan biri kim bu adamı ? Adamı deli ediyorsunuz ya.

Keita 29 yaşında, Giovani 21 yaşında. Giovani'de formda olduğu zaman en az Keita kadar yetenekli ki daha 21 yaşında siz düşünün. Keita 29 yaşında olacak seneye. 10 Milyon Euro'dan fazlasını vermezler gibi geliyor. Keita 29 yaşında olacak bizde 2 sene daha oynayacak 31-32 yaşında felan gidecek büyük ihtimal.

Ama Giovani bu yaşta bile formda olduğu zaman Keita kadar etkili olabiliyor. Keita'dan artıları da var (eksileri de var tabii) hem. Bizde 4 sene oynasa en az 25 yaşında çok büyük paralara gidebilir avrupaya.

Herşeyi hemen düşünmeyin. Biraz geleceği de düşünmek lazım. Yoksa Keita'yı çok severim, oynadığı oyunu da çok beğenirim, forumda da en çok savunanlardan biriyim...

Bu arada Keitanın 2 yaş küçük olduğu haberi vardı.

Dünya kupası yazınca Keita nın Mısır a sol ayağıyla attığı gol aklıma geldi

Milli takımda son 10 oyuna girerken bile çoğu kez gol/asist yaptı.Aslında banko oynaması lazım milli takımda.

ben mutlaka talibi çıkar diye düşünüyorum, kendi de bir ara tekrar Avrupa da oynamak isterim gibisinden konuşmuştu.

takımdaki (Gs) yeri en garanti adamlardan biri, ama aynı şekilde gidici olma ihtimali de yüksek.

eğer gidicem derse, en iyi şekilde pazarlamalıyız. biri gitmeyi kafasına koydu mu zorla tutmayacaksın.

(senaryo yazdım biraz ama gerçekleşme ihtimali yüksek bir senaryo)

Geri
Üst Alt