#11 Abdul Kader Keita

Cevap: #11 Abdul Kader Keita

10 milyon Euro yeterli değil belki ama o fiyat 10'ün üstüne çıktıkça satılması mantıksız olmaz. Şu an 10'ün üzerine teklif gelmez muhtemelen ama dünya kupasından sonra gelebilir. Gio'yu şimdiden alırsak elimizdeki alternatif de hazır olur. Arkadaşların dediği gibi yaşı önemli bir faktör. Nispeten ucuza almış olabiliriz ama önemli bir para ödedik Keita için ve kısa dönemde iyi bir kar elde edebileceksek 29 yaşındaki bir oyuncuyu satmak kadar doğal birşey olamaz. Özellikle kendisinin de gitmek istediği önemli takımlardan transfer gelirse gidememek onun da moralini bozacaktır ve faydasını düşürebilir. Duygusal bir oyuncu olduğunu unutmamak lazım.

Dünya Kupası yıllarında transferde çok hazırlık olmak lazım. Listedeki oyunculardan alınabilecekler erkenden alınmalı. Ayrıca, Dünya Kupası'ndan sonra kendi oyuncularımıza gelebilecek teklifler de planlamaya katılmalı. Belki alternatifler önceden alınmalı, ya da risk alınmayacak durumlarda en azından alternatif oyuncular erkenden belirlenip görüşmeler yapılmalı, teklif gelen oyuncu gönderildiğinde yerine hemen hazırda bekletilen oyuncu getirilmeli. Öyle Dünya Kupası'ndan sonra oyuncu gönderip yerine adam aranmaya başlanılmamalı. Tabi bunlar kolay değil. Çok iyi çalışmak lazım, bu konuda ben transfer komitesine ve Rijkaard'a güveniyorum.

Hadi diyelim sattin 10'a, onun yerini Aydin, serdar Ozkan'mi dolduracak.

10'a senin Keita gibi adam bulman zor. En az 20 veya 25'e satilir egerki satilirsa.

Ayağına bandajı taktıktan sonra daha bir karizma oldu.

herkez oğluna tuttuğu takımdan sevdiği futbolcunun adını verir ulan keita, neill, baros, giovani bunlardan birini koyacaz mecbur diğerlerinin ismini koymak vatan hainliğine girer valla.

Adamsın Keita.

Böyle kaliteli adam zor buluruz bir daha. Kalsın kalabildiği kadar, satılmasın.

Mehmet topal 8 milyon Servet 8 Milyon ediyorsa keita 20-25 milyon her türlü eder her ligde oynar zorlanmadan.

Ya gerçekten helal olsun diyorum alnından öpmek istiyorum bu herifi.Kaç maçtır izliyorum bütün maç sahada basmadık yer bırakmıyor.Bütün takım uyurken Neill ve Keita deliler gibi çırpınıyorlar takıma faydalı olalım diye.Helal olsun size.Bir yandan da içim yanıyor bu kadar iyi 2 oyuncu daha önce hiç olmadığı kadar ruhsuz bir Galatasaray'a geldiler ya,yazık sizin emeğinize ne diyim.Bu takım bu haliyle sizi hak etmiyor.İnşallah gelecek yıl bu durum değişir

Sahada mücadele eden tek oyuncuydu helal olsun.

haldun´de kalkmis diyo baros neill haric butun yabancilarin gide bilir töbe töbe

Dünya Kupasını sabırsızlıkla bekliyorum. Keita süper oynucak ve değerini 2'ye katlıcak.

Hala bu adamın dünya kupasından sonra şu kadara satarızın hesabını kitabını yapanlar var. Yazık

Reis-ul Baskan d'USTAD of Football

Bu adam'i daha nassil satariz diyenler var. GS ruhuyla oynuyan tek oyuncumuz. Hele o Ömer denilen mal'a tepkisi'de cok guzeldi. Helal olsun

Galatasaray ruhuyla oynayan futbolcularin yabanci olmasi ne kadar düsündürücü degil mi? Keita, Neill ve Baros..Gerisi fassa fisso..Utanin

Geri
Üst Alt