#11 Abdul Kader Keita

Cevap: #11 Abdul Kader Keita

-------İbrahimoviç---------

Henry-------------Messi---

Sistemimizde sağ ve sol forvetlerimiz içeri katedebilmeli,basit oynayıp,golü aramalı.Keita ise ancak 4-4-2 'nin sağında verimli olabilir.Yardırıp gitmesi,çalım atabilmesi o sisteme yarar bizimkine değil.

Barcelona'dan örnek verdim çünkü dediğimi daha iyi anlaşılabilmesi için.Dediğim adam sadece Kewell var bizde onuda göndermeyi düşünüyoruz.Sakatlık durumuna da bakılmalı tabi ama sağlam bir Kewell bu takımın banko oyuncusudur.

Keita'yı yok pahasına da satalım demiyorum ayrıca,ederi bir fiyat verilirse gönderilmeli,zararına değil tabi.

iyi de diğer oyuncularda 4-3-3 e çok uygun adamlar değil ki, Arda, Serdar, Caner vs. bu durumda biz niye 4-2-3-1 yada 4-4-1-1 gibi bir stil oynamıyoruz. solda Arda(Caner), sağda Keita(Serdar), ortaya Elano(Emre,Arda) yu koy olsun bitsin. Elano nun da etkisi çok fazla artacaktır ileriye çekilince.

FR için bu 4-3-3 dizilişi şart mı onu anlamıyorum ben.

zaten 4-3-3 ileri uçları için en uygun adamlar Kewell ve Gio, onlar da yolcu, acaba dizilişte değişiklik mi yapıcak FR

İçeridaha çok katederse, istatistiklerini yükseltir.

Isınma turuydu bu sezon seneye daha çok yardıracak inşallah :bid:

Kendi ellerimle yaptım !!

31693_1335081131788_1073862356_30797786_2511571_n.jpg

Bi kanatta Keita bi kanatta Arda forvette Baroş. Ama onları destekleyen orta saha olmadan gerçek performanslarının altında kalıyorlar çoğu maç.

Keita çok ıyı bır oyuncu.. KesınLıkLe takımda kaLmaLı..

Onu seneye gören, bu sene sisteme alisma senesiydi.

10 gol ve 10 assist bekliyorum kara supermen'den :)

Keita şu anda takımdan en son gitmesi gereken 3. kişi. Yabancılar arasından tabii.

Geri
Üst Alt