Sen adamı 4-3-1-2 safsatasına sahada it gibi koştur, ondan sonra neymiş efendim enerjisi bitiyormuş, kötü oynuyormuş..Bu adamın ölüsü bizim takımda ki diğer santrafor bozuntularıyla top diye oynar. Oyundan çıktı tek hava topu alamadık, ileriye attığımız her top badminton gibi duvara çarpıp geri döndü. Kornerlerde kaç tane top çıkardığını ben sayamadım, adam sahanın her yerinde, basmadık yer bırakmıyor. Tek forvet oynadığında Sneijder ile şov yapıyorlardı şov..En sonunda bu adamı da yiyip bitirecez, küstürücez sonra başımızı vurucaz duvarlara.

kardeşim her kelimene katılıyorum bu adam daha ne yapsın her korner yediğimizde topu çıkaran ilk kişiydi ilerde onun yüzünden rakip çıkamadı, selçuk yorulduysa al engini ceyhunu yada ermanı çıkar hamiti hamit 11'i hak eden biri değil 45dk. oynayacak kapasitede.. drogba böyle maçlarda dayanabildiği kadar oynatacaksın çünkü zor rakip basit maçlarda skoru bulunca çek dinlendirmeye yanlış tercihti oyundan alınınca daum hemen ileri uçları soku verdi puanı kapıverdi 3 puanda alabilirdi....

Sneijder rezilleri oynarken Drogba´nın çıkması skandal.Tartışması olmaz bunun.

O dakikaya kadar Sneijder takımı pozisyona sokan tek isimdi.. Hamit ve Selçuk sadece birer kez denedi..

Hamit asist yapmasına rağmen berbattı.. Selçuk sahada yok gibiydi.. Drogba da kötüydü.. Sneijder bunlardan sonra gelir..

Değişiklikler doğru değil ancak.. Giren adamlar yerlerini dolduracak adamlar değildi.. Selçuk ve Drogba kötü de oynasa kalmalılar, her an skoru değiştirecek oyuncular çünkü..

Bence önca Hamit-Engin değişikliği olmalıydı..

2 haftadır kim ne derse desin vasattı dün çıkması normaldi ama onun yerine engin girebilirdi surat yapması hiç hoş değildi

Gördük oyundan alınınca ne olduğunu. Bu iş onlarca maçtır rezalet top oynayan Hamit için dün yaptığı asistle "harika oynadı ya" demeye benziyor. Drogba'nın defansif yardımı bir kere tüm hücumculardan bir adım önde kılıyor onu, ilerde de rakibi yoruyor, yıpratıyor. Belki gol vuruşuna gidemedi bir türlü ama bu adamın vasat hali bile bir şeyler yapıyor diyoruz anlatamıyoruz, gol dahi atmış olan Burak efendi ne yaptı diye sorarlar, boş boş dolaştı ne rakibi ısırıyor ne bir şey, madem öyle çıkar Burak'ı.

Drogba gibi adami sahaydan cikartiyorsan, piskolojik ustunlugunu an irtibariyle karsi takima vermis olursun. Drogba dan once Burak cikmasi gerekiyordu.Bu benim dusuncem

Bu surat asmalarda takimda moda oldu...

Drogba'yı çıkarmak bana görede doğru değildi ama Drogba çıkmaz diye bir madde yok. Açıkcası yakışmadı babaya.

Valla son maclarda hic memnun degilim kendisinden. Burak'in triplerine kiziyoruz, ama Drogba'nin yaptigi pek farkli degildi. Üstelik fazla egoistlesmeye basladi bana göre. Ilk geldiginde hep takimi düsünürdü, pozisiyon yaratirdi. Son maclarda durmadan kendim atayim dercesine arkadaslarini görmemezlikten geliyor ... ama atamiyor.

Örnegin uzaktan sut cekti, halbuki Sneijder ceza sahasi icine dogru bir kosu yapiyordu. Ofsayt pozisiyonun'da Burak'a oynasa 100% gol, ama kendi atmayi tercih etti, ve atamadi. Serbest vuruslarin basina gecmesi ayrica rahatsiz ediyor beni.

Büyük futbolcu, tamam ... ama GS'den büyük degil.

burak oynadığı zaman drogbanın verimi cok düşüyor.buraksız oynadığı her maçta yardırıyor.

Drogba basit oynasa her maç rahat gol yapar asist yapar hem de gücünü daha az harcayarak top gelince hep kahraman olmaya yönelik hareketler yapıyor dün kenarda bir top geldi 2 kişi de kendisine geldi ikisine çalıma giriyor geçemedi tabi ama hadi geçti diyelim bir iki kişi daha gelecek çalım atmanın sonu yok ki birde Drogba gibi adamımız var ileri uçta faydalanmıyoruz da 2 sezon önce Necati veya Elmander'in yaptığı görevi bekliyoruz. Drogba ileri uçta tek başına daha etkili oynuyor en azından gücünü daha kontrollü kullanıyor sırf Burak var diye daha geride oynuyor tam santrafor gibi de oynamıyor Burak iyi gol atıyor ama ileri uçta oynayacak ilk oyuncu Drogba olmalı. Burak oynayacaksa daha gezici oynamalı Drogba değil.

Biraz laubali oynadı, yanlış hatırlamıyorsam zorlama çalım atmaya çalıştığı bir pozisyon gol oluyordu az kalsın. Yukarıda bahsedildiği gibi ofsayt pozisyonunda Burak'a çıkarmak yerine, kendi vurmayı denedi. Frikik takıntısı da ayrı bir sorun.

Elbette yaptığı bir çok iyi iş var, mesela hava topları gibi ama aşırıya kaçtığında çekilecek yanı kalmıyor. O yüzden dün oyundan alınması doğruydu, bu Emre Çolak olmamalıydı tabii ki. En azından Ceyhun alınıp, hava hakimiyetini kaybetmemek gerekirdi ama yapacak bir şey yok.

Yaşadıkça tecrübe ediyoruz, umarım doğru bir iletişimle en doğru şekilde kendisinden yararlanmak istediğini anlatır Fatih hoca. Mevcut oyuncular pek fazla söz söylemek istemiyor gibi çünkü.

Valla son maclarda hic memnun degilim kendisinden. Burak'in triplerine kiziyoruz, ama Drogba'nin yaptigi pek farkli degildi. Üstelik fazla egoistlesmeye basladi bana göre. Ilk geldiginde hep takimi düsünürdü, pozisiyon yaratirdi. Son maclarda durmadan kendim atayim dercesine arkadaslarini görmemezlikten geliyor ... ama atamiyor.

Örnegin uzaktan sut cekti, halbuki Sneijder ceza sahasi icine dogru bir kosu yapiyordu. Ofsayt pozisiyonun'da Burak'a oynasa 100% gol, ama kendi atmayi tercih etti, ve atamadi. Serbest vuruslarin basina gecmesi ayrica rahatsiz ediyor beni.

Büyük futbolcu, tamam ... ama GS'den büyük degil.

Kötü oynadığını düşünmüyorum ama bencillik konusuna tamamen katılıyorum dün ofsayta kaldığı pozisyonda düdüğü duymayıp devam etmişti. Burak a verse boş kalye atacakkaen kendi vurdu kaleci çıkardı ofsayt yoktu pozisyonda hakem vermese ofsaytı golden edecekti bizi

onca frikik kullandin be baba geldiginden beri artik sok tekini yada birak sneijder selcuk atsin

Kanat yok birader Erkan Zengin bile deli iş yapar bu takımda Hamit yerine Hamit iyi niyetli ama tank mübarek

C5303 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

Iyi ki bizimlesin The Boss

adam'in 36 yasinda oldugunu unutanlar var ,sürekli oyunun icinde ve pres yapmasini bekliyenler var cünkü

Drogba isterse hic baski yapmasin sürekli ilerde dursun bile raziyim, adam Kalite ,Burak gibi aldigi her topun icine etmiyor,oyundan Burak alinmaliydi.Deplasman maclarinda 4-2-3-1 e mecburuz ,Selcuk'a ne oldu ya,niye bu kadar kötü ? :(

Geri
Üst Alt