Hasan Hüseyin Can
Parçalı Üye
- 10 Mart 2013
- 2.577
- 0
- 726
Sen adamı 4-3-1-2 safsatasına sahada it gibi koştur, ondan sonra neymiş efendim enerjisi bitiyormuş, kötü oynuyormuş..Bu adamın ölüsü bizim takımda ki diğer santrafor bozuntularıyla top diye oynar. Oyundan çıktı tek hava topu alamadık, ileriye attığımız her top badminton gibi duvara çarpıp geri döndü. Kornerlerde kaç tane top çıkardığını ben sayamadım, adam sahanın her yerinde, basmadık yer bırakmıyor. Tek forvet oynadığında Sneijder ile şov yapıyorlardı şov..En sonunda bu adamı da yiyip bitirecez, küstürücez sonra başımızı vurucaz duvarlara.
kardeşim her kelimene katılıyorum bu adam daha ne yapsın her korner yediğimizde topu çıkaran ilk kişiydi ilerde onun yüzünden rakip çıkamadı, selçuk yorulduysa al engini ceyhunu yada ermanı çıkar hamiti hamit 11'i hak eden biri değil 45dk. oynayacak kapasitede.. drogba böyle maçlarda dayanabildiği kadar oynatacaksın çünkü zor rakip basit maçlarda skoru bulunca çek dinlendirmeye yanlış tercihti oyundan alınınca daum hemen ileri uçları soku verdi puanı kapıverdi 3 puanda alabilirdi....