ula zemin çok kötüydü..ne cins cins yorumlar yapıyonuz..anladık bencil bi süredir..ama o konuda çözülür.drogba efsanedir..

Sneijder'de hiç böyle bir durum yok, takım ile gayet uyumlu. İşini yapıyor sadece. Demek ki sorun yıldız olmakta değil, Sneijder de büyük bir yıldız. Ayrıca kimse liderlik havasına girmesin hiç. Bu takımın lideri Selçuk, bunu herkes kabullenmek zorunda.

Sneijder öyle değildi zaten diğer takımlarda ama o da sonuçta iyi kullanabilir 3 oyuncu olacaktı ve daha 3'ü bir arada oynamadan bunun sorun olacağını düşündüğümü belirtmek için söyledim onu..

Drogba liderlik havasına girmiyor malesef gerçekten lider.. Ha bencil dersin şu dersin ama bazı oyuncular saha içi liderliğe soyunurlar sen istesende istemesende ki Drogba bunu iyi yapan isimlerden biri.. Selçuk malesef bu liderlik yarışında geride kaldı.. Bu Drogba'nın suçu değil eskisi gibi değil daha kabuğuna çekik oynuyor.. Daha önce de yazmıştım Serbest Vuruşu sana versinler diye beklemeyeceksin sen gidip topu isteyeceksin Burak her istediğinde alıyor.. Biraz yırtınacaksın.. Ayrıca şu sıralar formuyla zaten takımın en kötüleri arasında.. Hele bu maç bence herkes Drogba'ya sallıyor ama Selçuk ondan kötü oynadı..

Drogba efsanedir şimdi Chelsea'de olsa bırak Chelsea'yi Dortmund Schalke Marsilya Valnecia'da olsa böyle laubali saygısızca hareket etmezdi bence Galatasaray'a bakışı beni sinir etti

Sneijder öyle değildi zaten diğer takımlarda ama o da sonuçta iyi kullanabilir 3 oyuncu olacaktı ve daha 3'ü bir arada oynamadan bunun sorun olacağını düşündüğümü belirtmek için söyledim onu..

Drogba liderlik havasına girmiyor malesef gerçekten lider.. Ha bencil dersin şu dersin ama bazı oyuncular saha içi liderliğe soyunurlar sen istesende istemesende ki Drogba bunu iyi yapan isimlerden biri.. Selçuk malesef bu liderlik yarışında geride kaldı.. Bu Drogba'nın suçu değil eskisi gibi değil daha kabuğuna çekik oynuyor.. Daha önce de yazmıştım Serbest Vuruşu sana versinler diye beklemeyeceksin sen gidip topu isteyeceksin Burak her istediğinde alıyor.. Biraz yırtınacaksın.. Ayrıca şu sıralar formuyla zaten takımın en kötüleri arasında.. Hele bu maç bence herkes Drogba'ya sallıyor ama Selçuk ondan kötü oynadı..

Bırakın Selçuk da 2 yılda 80 maçta 5-6 maç kötü oynasın. Drogba'daki sorun bir kere kötü oynaması değil takım arkadaşlarını ve kulubu sallamaması, Selçuk ne zaman gider yaptı? Bugun Burak yaptı, Hakan Şukur de çok yapardı kapris. Selçuk kaprisli bir oyuncu değil, Sneijder de kaprisli bencil değil. Drogba'nın karakteri hiçhoş değil sorun bu.

Drogba kimseye bırakmıyor ki liderlik yapsın, sorumluluk alsın. Sadece serbest vuruş ya da takım liderliği olarak bakmamak lazım. Bu şekilde kısıtlanmak Selçuk'un performansını da çok ciddi olarak etkiliyor bence. Drogba kötü oynasa da idare ederiz ama Selçuk kötü oynayınca tüm takıma sirayet ediyor. Ayrıca bu ligde başarılı olmamızın en büyük sebebi ileride yaptığımız presle rakibi çıkarmamamızdı. Drogba ve Burak'la pres falan yapamıyoruz.

O zaman da çoğu kişi söylemişti forumda. Başkan yıldız alacağım diye tutturacağına Sneijder'le yetinip bir sol bek alsaydı keşke.

İki beraberlikte adamı astı birçoğumuz.Kim ne derse desin bence Sneijder de dahil olmak üzere bu takımın en klas futbolcusu kendisidir.Hak veriyorum kendisine.Bursa maçında çıkacak onca adam varken oyundan çıkarsan bir de küfreder gibi yerine çelimsiz Emre Çolak'ı kurtarıcı olarak alırlarsa adam tabii ki gönül bırakır.Zaten bu maçta da en kötü Drogbaydı değil mi?Adam tüm gol pozisyonlarının içinde.Burak'ın son iki senede gösterdiği aşamayı takdir ediyorum ama maalesef Drogba futbol zekası ve kalite olarak kendisini ikiye katlar.Adamı her maç iki üç kişi birden tutuyor.Burak'ın attığı gollerdeki payı unutulmamalı bence.

heh burası çin ligi katar ligi

kimse bişey demez vur anasını stıyım her topa sacma sapan yerlerden

Drogba bi b.ka yaramıyor, her topun içine ediyor.. Geldiğinden beri her maç berbat oynuyor.. Karaktersiz herifin teki.. Lider olduğunu sanıyor.. Takımı sallamıyor..

oldu mu şimdi?

Size ufak bir tavsiyem başka liglerden sadece maçların özetlerini izlemeyin.. En azından aldığımız alacağımız adamların biraz 90 dakika maçını izleyin..

Zamanında izleseydiniz Drogba'nın aslında GS'yi sallamadığı için değilde yapısının böyle olduğundan bunu yaptığını Chelsea'de de aynı şekilde davrandığını hatta daha aşırısını yaptığını görürdünüz..

Alın şimdi tepe tepe yerden yere vurun iyi geceler..

İki beraberlikte adamı astı birçoğumuz.Kim ne derse desin bence Sneijder de dahil olmak üzere bu takımın en klas futbolcusu kendisidir.Hak veriyorum kendisine.Bursa maçında çıkacak onca adam varken oyundan çıkarsan bir de küfreder gibi yerine çelimsiz Emre Çolak'ı kurtarıcı olarak alırlarsa adam tabii ki gönül bırakır.Zaten bu maçta da en kötü Drogbaydı değil mi?Adam tüm gol pozisyonlarının içinde.Burak'ın son iki senede gösterdiği aşamayı takdir ediyorum ama maalesef Drogba futbol zekası ve kalite olarak kendisini ikiye katlar.Adamı her maç iki üç kişi birden tutuyor.Burak'ın attığı gollerdeki payı unutulmamalı bence.

Futbol zekası ve kalite, koşmaktan mücadele etmekten önemliyse adamı td yapalım takıma

Yabancı futbolcu hayranlıgı diz boyu kötü oynadıgında bile eleştiremiyosunuz. Buragın attıgı gollere gelince trabzonda drogba yoktu burak tek forvet 33 gol atmıştı hatırlatırım.

heh burası çin ligi katar ligi

kimse bişey demez vur anasını stıyım her topa sacma sapan yerlerden

İşte konu Galatasarayı çin takımı zannediyor her yerden vur yanındaki adam boşken pas atma frikikleri sürekli kullan hiç gol atmayı bırak barajı geçirdiklerin sayılı olmasına rağmen ama adam drogba oyundan bile alamıyorsun Fatih hoca dersini verip düzeltmesse bu konuları Fatih hocada biter benim gözümde.

Geri
Üst Alt