- 2 Temmuz 2011
- 138.475
- 59.099
- 5.488
Cine dönebilirsin, Türkiye ligi sana göre fazla zor.
Zaten fiziksel olarakta bitmissin. 1.65lik adamlar bile seni yere atiyor.
2 haftaya yedirir sana bu lafları
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cine dönebilirsin, Türkiye ligi sana göre fazla zor.
Zaten fiziksel olarakta bitmissin. 1.65lik adamlar bile seni yere atiyor.
Sneijder'de hiç böyle bir durum yok, takım ile gayet uyumlu. İşini yapıyor sadece. Demek ki sorun yıldız olmakta değil, Sneijder de büyük bir yıldız. Ayrıca kimse liderlik havasına girmesin hiç. Bu takımın lideri Selçuk, bunu herkes kabullenmek zorunda.
2 haftaya yedirir sana bu lafları
Ne 2 haftasi allah askina. Adam sanki yaslanmiyor da gençlesiyor hergün.
Her geçen gün Drogba daha da kötü olacak ve Haziran 2014te ilk giden kendisi olacak.
he öyle
Sneijder öyle değildi zaten diğer takımlarda ama o da sonuçta iyi kullanabilir 3 oyuncu olacaktı ve daha 3'ü bir arada oynamadan bunun sorun olacağını düşündüğümü belirtmek için söyledim onu..
Drogba liderlik havasına girmiyor malesef gerçekten lider.. Ha bencil dersin şu dersin ama bazı oyuncular saha içi liderliğe soyunurlar sen istesende istemesende ki Drogba bunu iyi yapan isimlerden biri.. Selçuk malesef bu liderlik yarışında geride kaldı.. Bu Drogba'nın suçu değil eskisi gibi değil daha kabuğuna çekik oynuyor.. Daha önce de yazmıştım Serbest Vuruşu sana versinler diye beklemeyeceksin sen gidip topu isteyeceksin Burak her istediğinde alıyor.. Biraz yırtınacaksın.. Ayrıca şu sıralar formuyla zaten takımın en kötüleri arasında.. Hele bu maç bence herkes Drogba'ya sallıyor ama Selçuk ondan kötü oynadı..
Sneijder öyle değildi zaten diğer takımlarda ama o da sonuçta iyi kullanabilir 3 oyuncu olacaktı ve daha 3'ü bir arada oynamadan bunun sorun olacağını düşündüğümü belirtmek için söyledim onu..
Drogba liderlik havasına girmiyor malesef gerçekten lider.. Ha bencil dersin şu dersin ama bazı oyuncular saha içi liderliğe soyunurlar sen istesende istemesende ki Drogba bunu iyi yapan isimlerden biri.. Selçuk malesef bu liderlik yarışında geride kaldı.. Bu Drogba'nın suçu değil eskisi gibi değil daha kabuğuna çekik oynuyor.. Daha önce de yazmıştım Serbest Vuruşu sana versinler diye beklemeyeceksin sen gidip topu isteyeceksin Burak her istediğinde alıyor.. Biraz yırtınacaksın.. Ayrıca şu sıralar formuyla zaten takımın en kötüleri arasında.. Hele bu maç bence herkes Drogba'ya sallıyor ama Selçuk ondan kötü oynadı..
İki beraberlikte adamı astı birçoğumuz.Kim ne derse desin bence Sneijder de dahil olmak üzere bu takımın en klas futbolcusu kendisidir.Hak veriyorum kendisine.Bursa maçında çıkacak onca adam varken oyundan çıkarsan bir de küfreder gibi yerine çelimsiz Emre Çolak'ı kurtarıcı olarak alırlarsa adam tabii ki gönül bırakır.Zaten bu maçta da en kötü Drogbaydı değil mi?Adam tüm gol pozisyonlarının içinde.Burak'ın son iki senede gösterdiği aşamayı takdir ediyorum ama maalesef Drogba futbol zekası ve kalite olarak kendisini ikiye katlar.Adamı her maç iki üç kişi birden tutuyor.Burak'ın attığı gollerdeki payı unutulmamalı bence.
Serbest vuruşlara bulaşmasa bu kadar eleştirilmeyecek.
heh burası çin ligi katar ligi
kimse bişey demez vur anasını stıyım her topa sacma sapan yerlerden
Tamam tamam Drogba 58 yasina kadar oynayacak. Super olacak her geçen gün.
Efsane olacak, heykelini dikecegiz nasilsa vakti var 6 sene sonra takima alisip katki saglar.
Ulan futbolun f sini bilmeyen adamlarla tartisiyoruz arkadas..