Biraz daha bekleyelim bazı şeyler belli olur yakın zamanda o zaman bakarız.

Eğer Drogba giderse ve 5+0+3'e inecekse yabancı sınırı , yeni bir yabancı forvetin alınmasına şahsen karşıyım ben.

Yani kısaca en iyisi beklemek hem yabancı sınırı ile ilgili son durumu hem de Drogba'nın ve yönetimin kararını.

Ya arkadas bu nasil bir tip anlamiyorum ya..

Haber ve dedikodu ciktigi anda hemen kendi duyumu gibi veriyor. Yani gercekten inanamiyorum bu cocuga inanlara.

Kesin bilgi mi tahmin mi diye sormuşlar ikisinin ortası diyor kimse inanmak zorunda değil ama drogbanın abd de bırakmak istediğini sağır sultan biliyor

Kesin bilgi mi tahmin mi diye sormuşlar ikisinin ortası diyor kimse inanmak zorunda değil ama drogbanın abd de bırakmak istediğini sağır sultan biliyor

Bu serefsiz in de birsey bilmedigini sagir sultan bilmeli, ama hala inananlar var. Ben Drogba ABD'ye gitmez demiyorum, ihtimal vardir tabi. Ama bu Yagiz dediginiz cocuk basin da haber ciktigi an kendi duyumu gibi veriyor, sizde inaniyorsunuz.

Bunu transfer dönemin de de yapiyor, bakiyor diger duyumculara, ona göre kendi duyumu gibi paylasiyor birseyler. Ya bu kadar saf bir milletiz gercekten ya kimse kusura bakmasin. Uyuz oluyorum su tiplere.

Bu serefsiz in de birsey bilmedigini sagir sultan bilmeli, ama hala inananlar var. Ben Drogba ABD'ye gitmez demiyorum, ihtimal vardir tabi. Ama bu Yagiz dediginiz cocuk basin da haber ciktigi an kendi duyumu gibi veriyor, sizde inaniyorsunuz.

Bunu transfer dönemin de de yapiyor, bakiyor diger duyumculara, ona göre kendi duyumu gibi paylasiyor birseyler. Ya bu kadar saf bir milletiz gercekten ya kimse kusura bakmasin. Uyuz oluyorum su tiplere.

ben Asaletin Yeter@od1905 dışında kimseye inanmıyorum sadece duyum olarak paylaştım

ALTIN FİL :016:

ce33f0f41a3c11e3a52322000a9e02f9_7.jpg

Sözleşme uzatacağını pek zannetmiyorum kendi de istemez büyük ihtimal

Sözleşme uzatacağını pek zannetmiyorum kendi de istemez büyük ihtimal

Futbolu Amerikada birakmak istiyordu. Bence sezon sonu, bizimle ikinci kez sampiyon olduktan sonra bizi birakacak. Almanlarin bir atasözü vardir, der ki : Bir seyi en güzel zamanda birakmalisin. Umarim dogru cevirmisimdir, anlamissindir beni :)

Futbolu Amerikada birakmak istiyordu. Bence sezon sonu, bizimle ikinci kez sampiyon olduktan sonra bizi birakacak. Almanlarin bir atasözü vardir, der ki : Bir seyi en güzel zamanda birakmalisin. Umarim dogru cevirmisimdir, anlamissindir beni :)

Sen Alman atasözü diyince aklıma Aykut Erçetin'nin verdiği röportaj geldi.

Bir "Alman atasözü derki alamayacağın topa çıkma.":)

Geri
Üst Alt